LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 20
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 'Neata de la o zuza chiauna, care n-a dormit toata noaptea! Cati, ne luam de mana! Sa va povestesc ce s-a intamplat, ca imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si sa ma dau cu capul de ei, de durere. Anul trecut, m-a luat durerea de masea, chiar inainte sa plecam in concediu. Prietenul nostru stomatolog era plecat in vacanta, prin tara. Ca atare, m-am infipt in primul cabinet pe care il stiam din Dr. Taberei si tipa de acolo mi-a scos maseaua. Doctor la vreo 50 ani, cam asa. Parea ca stie ce face. Dar nu mi-a facut si chiuretaj, sa fie sigura ca nu a ramas nicio aschie. Ca atare, in concediu am stat numai pe ketonal si antibiotic, ca am crezut ca mi-a colectat maseaua, inainte sau dupa ce mi-a scos-o. Cand-colo, cand ne-am intors in Bucuresti si am fost la prietenul nostru, am aflat cauza: corpul imi rejecta o bucata de masea, o aschie mai mare, pe care proasta aia (ca altfel nu pot spune) mi-a lasat-o acolo. Si de aici durerile extrem de mari. De alaltaieri, v-am zis, au inceput din nou durerile, tot in acelasi loc. Aseara, cand am ajuns la prietenul nostru, s-a uitat rapid si mi-a mai scos o bucata de aschie. ![]() ![]() ![]() Maseaua mi-a scos-o aia pe 2 august!!!!!!!! Ieri am fost in 7 ianuarie!!!! Deci corpul meu se chinuie de 5 luni (!!!) de zile sa dea afara un colt de masea din cauza unei proaste care m-a terminat!!!!! Nu sunt nervoasa, nuuuuuu, imi vine sa ma duc la cabinetul aleia si sa ii fac scandal monstru. Sunt terminata de durere, de ne-somn, doar pentru ca una si-a batut joc de mine!!!In fine... nu va suparati ca am rabufnit asa... dar nu mai pot de nervi! NU mi se pare normal ca eu sa sufar, doar pentru ca cineva nu a facut o simpla procedura, de rutina. A, si Calgelu' face toti banii!!!!! Mi-am dat cu el si m-a mai lasat durerea aia acuta. ![]() Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Aoleu cretulino ce-ai patit....

Mai, si ai fi zis ca daca dr. aia avea vreo 50 de ani scosese ceva masele la viata ei si se pricepe...

Bine ca ai scapat !!!
Mariuca pentru ca a fost asa de dragutza si tia- imprumutat din calgelul ei 

si mamica ei si sa nu o mai doara niciodata nicio masea!!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
madalina28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Roxana da ai intrebat medicul de familie inainte ? Ca ROR fiind in schema nationala e gratuit . Si daca nu e Priorix atunci astia ce vaccin trivalent fac atunci ? Mie pediatrul mi-a spus ca anul asta fac gratuit Priorix. Sa se fi schimbat oare ceva ? A facut vreuna din voi deja RoR ? Ce scrie in carnetul de vaccinari? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Aventuri |
Punct ochit, punct lovit asta vroiam sa intreb si eu!Am sunat la medicul de familie dar nu raspunde nimeni!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
Roxana da ai intrebat medicul de familie inainte ? Ca ROR fiind in schema nationala e gratuit . Si daca nu e Priorix atunci astia ce vaccin trivalent fac atunci ? Mie pediatrul mi-a spus ca anul asta fac gratuit Priorix. Sa se fi schimbat oare ceva ? A facut vreuna din voi deja RoR ? Ce scrie in carnetul de vaccinari? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Aventuri |
Da, am intrebat-o; acum o luna, cand am vorbit cu ea de 'penta' mi-a zis ca sa le inversam (adik PRIORIX la 1 an si la 1an si 1 luna, penta) pentru ca n-are INFANRIX la depozitul cu care lucreaza. Si mi-a zis ca ma costa 100 RON (PRIORIXUL). Iar pt 'penta' 220 RON -Si eu am dat 170 RON, tot de la Bals.
Acum, eu am niste dubii privind pediatria ei - ea mi-a zis, cand am fost cu Adela la 10 luni (cand disperasem ca nu se ridica
Deci, se poate sa ma 'fi facut'; oricum acum e prea tarziu, ca banii i-am dat (buburuz asa fie sanatoasa).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
Da, am intrebat-o; acum o luna, cand am vorbit cu ea de 'penta' mi-a zis ca sa le inversam (adik PRIORIX la 1 an si la 1an si 1 luna, penta) pentru ca n-are INFANRIX la depozitul cu care lucreaza. Si mi-a zis ca ma costa 100 RON (PRIORIXUL). Iar pt 'penta' 220 RON -Si eu am dat 170 RON, tot de la Bals. Acum, eu am niste dubii privind pediatria ei - ea mi-a zis, cand am fost cu Adela la 10 luni (cand disperasem ca nu se ridica Deci, se poate sa ma 'fi facut'; oricum acum e prea tarziu, ca banii i-am dat (buburuz asa fie sanatoasa). Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxana dar ti-a cerut foarte mult pt priorix, daca te uiti pe site la helpnet si sensiblu pretul este cam 67lei.
Madalina
de
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Clara, felicitari pentru primii pasi singurica! Hai curaj lumea e mare si toata a ta! Un buf ici colo nu te poate descuraja, asa-i? MOnicaa, sefii aia ai tai sunt japonezi sau cum? Munca fara bani unde au auzit ei asa ceva? Lasa ca ii pui tu in pozitie de sah mat si obtii de vrei. Eu am o stare de kkao, naspa rau de tot, mi-s apele tulburi rau. Noroc cu Benjilica... Tati a luat camera ca are azi nevoie de ea (cica a zis comuna ca a parcat aiurea si are amenda si el vrea sa le arate ca nu e asa si face poze la situatie) ca as fi facut poze cu Benji cum reprogrameaza robotul telefonic! Il butoneaza pe-acolo dar ala nu e conectat, din fericire ca altfel ar auzi lumea sunete ciudate in mesajul nostru (crrrrrrrr, ihihihihihihi, etc). Daca nu mai aveti nici care cafea in cani e fiindca am baut-o eu pe toata... am dormit doar cateva ore! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Cred ca au facut vre-un team-building cu parteneri romani
Imi pare rau, de starea naspa; dar, ai cel mai dragalas "antidot"!
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
Va iubesc pe toate, multumesc de incurajari! 
Monica, ma bucur ca a facut cativa pasi Clara mica. O sa isi dea drumul frumos la mers, o sa vezi. Dar va lua si cazaturi, stai linistita!
Larisa, e posibil sa fie un prag de dezvoltare (sa vrea mai multa mancare), sa aiba niste dureri (dinti, burta) sau sa fie rasfatata. Avand in vedere ca ati stat cu totii foarte mult cu ea de sarbatori, e posibil sa simta casa goala si sa nu ii convina.
Miki, o sa citesc blog-ul tau, dar cand ma mai linsitesc cu capul, ca parca nu pot gandi, asa dureri am.
Iar ketonalul ala nu ai voie decat 1 la 4 ore, si ma tine o ora. Va dati seama ce dureri am, daca nici medicamentul care se administreaza si cailor nu isi face efectul mai mult de o ora!! 
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
si doctorita mea mi-a spus ca are ea rotarixul si este gratuit...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
madalina28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui laura_dimitris
si doctorita mea mi-a spus ca are ea rotarixul si este gratuit... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
nu cumva priorix?
Madalina
de
ginnette spune:
Mada, acum, stiu - cam tarziu, insa - dar, la 2 si la 4 luni am mers pe mana ei; am zis ca dak le cumpara ea, cat poate sa-si mai punna in plus?! Max 10-20RON.
Iar la 6 luni ma lamurisem ca isi pune cam 50-60RON (dar vine acasa sa-l faca, si nu i-am mai dat bani, ei) dar n-am gasit pe nicaieri (cu tot cu relatii) si am apelat tot la ea.
Asta este. Au fost niste gauri la buget, dar pt copil, nu te mai gandesti la 'strategii financiare'
.
!
Buburuza de 1 an
Albume
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Va iubesc pe toate, multumesc de incurajari! ![]() Monica, ma bucur ca a facut cativa pasi Clara mica. O sa isi dea drumul frumos la mers, o sa vezi. Dar va lua si cazaturi, stai linistita! Larisa, e posibil sa fie un prag de dezvoltare (sa vrea mai multa mancare), sa aiba niste dureri (dinti, burta) sau sa fie rasfatata. Avand in vedere ca ati stat cu totii foarte mult cu ea de sarbatori, e posibil sa simta casa goala si sa nu ii convina. Miki, o sa citesc blog-ul tau, dar cand ma mai linsitesc cu capul, ca parca nu pot gandi, asa dureri am. Iar ketonalul ala nu ai voie decat 1 la 4 ore, si ma tine o ora. Va dati seama ce dureri am, daca nici medicamentul care se administreaza si cailor nu isi face efectul mai mult de o ora!! ![]() Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
mai imprumuta din calgelul lui mariuca
sorry ca te doare ...
sa treaca!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008

Bogdan
Andrei (27.12.2007)