LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 19
miri_mik spune:
buna dimineaaaaaaaaaaaata! desteptarea la toata lumea!
e zi de chef! facem party!
umplem ograda de clopotei si mamici de clopotei, punem sprinten un La multi ani! , servim biberoane si biscuiti la discretie s-apoi sa te tii, chef de chef!
deci.... LA MULTI ANI! LALA-D, LAURAI si ADIAGROZAV! sa fiti fericite si supermamici pentru micii vostri! sa va bucurati (chiar cu raceala dupa voi) de o aniversare demna de jurnal! si multa sanatate mucicosilor:)
si-acu la tobeeeeeeeeeeee

La multi ani! anthony gabriel de an_k, victor mihai de doniro, edith elena de camiedi, adelina mihaela de remiclea, stefan paul de danutad!
si bineinteles, la multi ani borcanului meu cu miere, dodolots falcos lenesh mofturos, delicios si capos:))) care s-a gandit el asa ca de dimineata sa faca vreo doi pasi tinut de labutse, dar fara sa-l taraim, asa de la sine putere:)))
si... sa raspundem:
aurel_cris, cazut, trecut, se va mai intampla, nu pune la suflet. daca nu e cu complicatii,a sta e, treci mai departe:) trece, asa cresc micii mari:)
shose... pipetsicul tau e o enigma... daca zici ca s elinisteste cu laptic... io, stii tu, gica contra... zice ca... e rasfat si atentie. dar tu esti mami, tu simti mai bine:)
nu mai stiu c emai vroiam sa scriu....a, azi facem si noi vaccin
si maine mergem la Spa, unde acu sunt vreo -12 grade:))) kikiki
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
monicaa spune:
Elle da chestia cu jobul se va reduce la cine are nervii mai tari si negociaza mai bine. Sa ma dea afara pentru ca imi dau volum de lucru cat pentru 3 si nu il dau gata in 8 ore (ii ideea ca plec la 5 acasa) nu au cum. Abureala cu liber ptr orele in plus o stiu deja si nu tine cum nu a tinut 3 ani pana acum. Nasol ca nici bani nu sunt deci marirea de salariu e aproape utopica.
Va trebui sa vad cum sa scot de la ei o intelegere gen stau peste program dar cand am nevoie ptr copil mi se da liber fara discutii. Tot ar fi o chestie ca la noi cand sunt proiecte (si anul asta avem non-stop) se ingheata concediile. Si toata afacerea asta limitata in timp. Uff..vedem noi. Oricum s-a sesizat consiliul muncitoresc (mi-a soptit mie o pasarica
) ca tembelii mei de sefi isi pun baza intr-un singur om si ala are un copil de 1 an si la nevoie majora poate reintra in concediu de ingrijire. Deci vor avea presiune si de acolo.
PS Hai ca v-am zapacit de cap cu problemele mele de job. Ma scuzati!![]()
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
creata2008 spune:
'Neata de la o zuza chiauna, care n-a dormit toata noaptea! Cati, ne luam de mana! Sa va povestesc ce s-a intamplat, ca imi vine sa ma urc pe pereti de nervi si sa ma dau cu capul de ei, de durere.
Anul trecut, m-a luat durerea de masea, chiar inainte sa plecam in concediu. Prietenul nostru stomatolog era plecat in vacanta, prin tara. Ca atare, m-am infipt in primul cabinet pe care il stiam din Dr. Taberei si tipa de acolo mi-a scos maseaua. Doctor la vreo 50 ani, cam asa. Parea ca stie ce face. Dar nu mi-a facut si chiuretaj, sa fie sigura ca nu a ramas nicio aschie. Ca atare, in concediu am stat numai pe ketonal si antibiotic, ca am crezut ca mi-a colectat maseaua, inainte sau dupa ce mi-a scos-o. Cand-colo, cand ne-am intors in Bucuresti si am fost la prietenul nostru, am aflat cauza: corpul imi rejecta o bucata de masea, o aschie mai mare, pe care proasta aia (ca altfel nu pot spune) mi-a lasat-o acolo. Si de aici durerile extrem de mari.
De alaltaieri, v-am zis, au inceput din nou durerile, tot in acelasi loc. Aseara, cand am ajuns la prietenul nostru, s-a uitat rapid si mi-a mai scos o bucata de aschie. 

Maseaua mi-a scos-o aia pe 2 august!!!!!!!! Ieri am fost in 7 ianuarie!!!! Deci corpul meu se chinuie de 5 luni (!!!) de zile sa dea afara un colt de masea din cauza unei proaste care m-a terminat!!!!! Nu sunt nervoasa, nuuuuuu, imi vine sa ma duc la cabinetul aleia si sa ii fac scandal monstru. Sunt terminata de durere, de ne-somn, doar pentru ca una si-a batut joc de mine!!!
In fine... nu va suparati ca am rabufnit asa... dar nu mai pot de nervi! NU mi se pare normal ca eu sa sufar, doar pentru ca cineva nu a facut o simpla procedura, de rutina.
A, si Calgelu' face toti banii!!!!!
Mi-am dat cu el si m-a mai lasat durerea aia acuta. 
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Hi Hi...ce poeta e Elle!! Bravos ! Foarte frumos.Laura eu zic ca suntem departe de mers...adica mai avem bine pana acolo. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
dimitrakis dupa ce a inceput sa mearga singurel - in sensul sa faca ceva pasini nesustinut - a cazut si apoi nu a mai vrut sa stea singurel in picioare vreo 2-3 saptamani....
pe de alta parte, eleni a cazut de vreo 3 ori din pat drept pentru care - cred ca si-a spus singura ca trebuie sa invete
asa ca uneori o cazatura ii face sa fie precauti dar ii si invata cum sa faca sa nu mai cada...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ceska777 spune:
Clara,
felicitari pentru primii pasi singurica! Hai curaj lumea e mare si toata a ta! Un buf ici colo nu te poate descuraja, asa-i?
MOnicaa,
sefii aia ai tai sunt japonezi sau cum? Munca fara bani unde au auzit ei asa ceva? Lasa ca ii pui tu in pozitie de sah mat si obtii de vrei.
Eu am o stare de kkao, naspa rau de tot, mi-s apele tulburi rau. Noroc cu Benjilica... Tati a luat camera ca are azi nevoie de ea (cica a zis comuna ca a parcat aiurea si are amenda si el vrea sa le arate ca nu e asa si face poze la situatie) ca as fi facut poze cu Benji cum reprogrameaza robotul telefonic! Il butoneaza pe-acolo dar ala nu e conectat, din fericire ca altfel ar auzi lumea sunete ciudate in mesajul nostru (crrrrrrrr, ihihihihihihi, etc).
Daca nu mai aveti nici care cafea in cani e fiindca am baut-o eu pe toata... am dormit doar cateva ore!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
Vai de mine Cretule prin ce mai treci si tu!
Refacere rapida si sa treaca cat de repede durerile!
Mai dar ai vazut ce bine e sa ai copil in casa..Calgel la discretie! 
monicaa spune:
Ptiu Ceska mama..la fix ai nimerit-o! Sunt JAPONEZI!!!

sa treaca starea de kakao.
Si ma retrag sa termin curatenia! Va pupicesc si pe mai tarziu!
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Simona (gata), PRIORIX-ul nu e gratis; chiar ieri, l-a cumparat Dan, de la Matei Bals - 50 RON. Din ce stiu eu, vaccinurile de la GSK nu sunt gratis. Eu pe toate le-am platit. Si eu am fost in cumapana, dar mi-au zis 2 dr ca formele de pojar si oreion de acum sunt mult mai grave ca cele pe care le-am facut noi. ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxana da ai intrebat medicul de familie inainte ?
Ca ROR fiind in schema nationala e gratuit . Si daca nu e Priorix atunci astia ce vaccin trivalent fac atunci ?
Mie pediatrul mi-a spus ca anul asta fac gratuit Priorix.
Sa se fi schimbat oare ceva ?
A facut vreuna din voi deja RoR ? Ce scrie in carnetul de vaccinari?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Aventuri
ginnette spune:
Clara, pentru primii pasi, singura! La cati mai multi si cati mai siguri.
Cred si eu ca stralucesti ca un brad de Craciun!
Cat despre job, stii cum sa zice: "sanatoase sa fim, ca belele curg"
Eu te-nteleg perfect, ca sunt patita recent.
'calatoarea curioasa'.
Shose, e in regula Pipetzica, nu?! Cred c-am sarit post-ul tau, dar au zis fetele ceva de linistit?!
Silvia, ce sa zic, te-ai tinut tare 5 luni; eu ma duceam , imediat cum a inceput sa ma doara, s-o fac proate direct si in fata, fara subtilitati, sa nu risc sa nu priceapa.
![]()
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
Am niste urari de facut... pe care le fac din toata inima:
"LA MULTI ANI!" unui copilas bulfanel, dar destept-foc, Sacha Dimitris! Imi aduc aminte de pozele pe care le-am vazut cu nasterea lui Sacha, si imi dau lacrimile si acum... Cum statea el pe piept la mami, de parca atat astepta, sa fie luat in brate de mamica lui. Iar acum este ditamai flacaul, care merge si in picioare, plimbat peste tot, antrenat de fratiorul lui buclat si iubit de catre toti! Sa fii sanatos, fericit, sa ai o viata fericita si plina de evenimente extraordinare!
Mai avem inca 5 clopotei sarbatoriti astazi, cred ca e cea mai "aglomerata zi", Anthony Gabriel, Victor Mihai, Edith Elena, Adelina-Mihaela, Stefan Paul.

Sa va bucurati parintii in fiecare zi, sa cresteti frumos si fericiti!
Avem si doua mamici sarbatorite, Lala si Laurici de Piatra !! Zi mare, dragele mele, si pentru voi! Va urez un "La Multi Ani!" din suflet, va strang in brate virtual si beau un pahar de Bailey's in cinstea voastra! Sunteti fericite, implinite si va doresc sa fiti asa toata viata!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona