LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura, ROTARIX-ul nu e cel pt rotavirus? Parca se face pe la 6 luni?!
Sau vorbesc (again) din boschetzi ?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Mada, acum, stiu - cam tarziu, insa - dar, la 2 si la 4 luni am mers pe mana ei; am zis ca dak le cumpara ea, cat poate sa-si mai punna in plus?! Max 10-20RON.
Iar la 6 luni ma lamurisem ca isi pune cam 50-60RON (dar vine acasa sa-l faca, si nu i-am mai dat bani, ei) dar n-am gasit pe nicaieri (cu tot cu relatii) si am apelat tot la ea.

Asta este. Au fost niste gauri la buget, dar pt copil, nu te mai gandesti la 'strategii financiare' .

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Dar daca nu-i ai banii aia, te gandesti si la strategii financiare, nu?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

Simona (gata), PRIORIX-ul nu e gratis; chiar ieri, l-a cumparat Dan, de la Matei Bals - 50 RON.
Din ce stiu eu, vaccinurile de la GSK nu sunt gratis. Eu pe toate le-am platit.
Si eu am fost in cumapana, dar mi-au zis 2 dr ca formele de pojar si oreion de acum sunt mult mai grave ca cele pe care le-am facut noi.

Buburuza de 1 an
Albume

Roxana da ai intrebat medicul de familie inainte ?
Ca ROR fiind in schema nationala e gratuit . Si daca nu e Priorix atunci astia ce vaccin trivalent fac atunci ?
Mie pediatrul mi-a spus ca anul asta fac gratuit Priorix.
Sa se fi schimbat oare ceva ?
A facut vreuna din voi deja RoR ? Ce scrie in carnetul de vaccinari?

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

si doctorita mea mi-a spus ca are ea rotarixul si este gratuit...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

nu cumva priorix?

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

ba da!
ai dreptate!
am o scuza... v-am spus ca sunt chiauna !!!
imi vine sa pun capul pe birou si sa trag un "nani-nani"
am vorbit acum cu iannis la telefon si mi-a spus ca eleni doarme bine-merci...
i-am spus sa se duca si sa o trezeasca cum ne-a trezit si ea pe noi la 4.50 ...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am niste nervi de imi vine sa morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
am sunat la dr de familie sa ma lamureasca cu vaccinul si mi-a zis ca trb facut la 1 an ror cu cel de 1 an odata eu i-am zis ca mi se pae mult toate odata si ca as prefera sa astept cu ror-ul 45zile la care ea imi spune ca daca il fac mai tarziu sa mi-l cumpar ca nu mi-l face gratuitGata a pus capac chiar o sa o schimb acum stiti ca a refuzat sa-mi faca si infanrixul pe motiv ca fac experiente pe copilul meu!Oricum nu astept la pomana lor dar mi-a spus pe un ton de ziceai ca sunt ultimul om!

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Da, Ginette,
am cel mai bun antidot! Probabil ar ajuta si la durere de masele, nu stiu.
E asa scump cum vine pe langa mobila de bucatarie spre frigider, impinge un magnet in jos, se lasa pe vine apoi in fund acuma are 2 maini libere si poate dezlipi magnetul!!!! Iar acuma e langa mine se cocoata pe marginea de la premergator

,

apasa tasta de enter si trage de mouse ca e mai inalt cu 5 cm si ajunge mai bine!!!!! Pana i-a plecat premergatorul de sub picioare singur la plimbare si a ramas agatat de pijamaua mea!

Uf! Acuma 5-6 luni cand abia statea in fund ma gandeam oare cand va fi sa mearga odata!? Acuma l-as mai vrea in starea asta asa haioasa inca 5-6 luni.... vb prostii o sa fie si mai haios peste 5-6 luni cand poate isi da incet-incet drumul la vorbit?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

am sunat la dr de familie sa ma lamureasca cu vaccinul si mi-a zis ca trb facut la 1 an ror cu cel de 1 an odata eu i-am zis ca mi se pae mult toate odata si ca as prefera sa astept cu ror-ul 45zile la care ea imi spune ca daca il fac mai tarziu sa mi-l cumpar ca nu mi-l face gratuitGata a pus capac chiar o sa o schimb acum stiti ca a refuzat sa-mi faca si infanrixul pe motiv ca fac experiente pe copilul meu!Oricum nu astept la pomana lor dar mi-a spus pe un ton de ziceai ca sunt ultimul om!

e dusa rau

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:

Mada, acum, stiu - cam tarziu, insa - dar, la 2 si la 4 luni am mers pe mana ei; am zis ca dak le cumpara ea, cat poate sa-si mai punna in plus?! Max 10-20RON.
Iar la 6 luni ma lamurisem ca isi pune cam 50-60RON (dar vine acasa sa-l faca, si nu i-am mai dat bani, ei) dar n-am gasit pe nicaieri (cu tot cu relatii) si am apelat tot la ea.

Asta este. Au fost niste gauri la buget, dar pt copil, nu te mai gandesti la 'strategii financiare' .

Buburuza de 1 an
Albume

Dar daca nu-i ai banii aia, te gandesti si la strategii financiare, nu?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Asa este; insa, cand n-am avut bani, ce-am facut s-o scoatem la capat, numai 'strategie' nu s-a numit .
Multumesc lu' D-zeu, ca situatia nu s-a intamplat de cand este Adela.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cretzule ce doctorita cretina! eu cred ca ma duceam la ea si o luam la bataie! noroc cu mariuca si calgelul ei .. sa stii ca si eu am imprumutat .. chiar e eficient.

ceska da, de acord .. ai un antidot foarte bun!

mada ce cretina! ar trebui sa-i faci reclamatie, pe bune. vaccinul ala e gratuit ... si mie mi se pare mult sa i le faci pa amandoua odata .. eu o sa i le fac la diferenta de 2-3 luni ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

offf! Te cred ca esti nervoasa....
cum o cheama pe dr. ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Va multumim din suflet pentru urari. Azi e ziua mea si a lui, simt ca impartim ceva special, unic, ceva doar al nostru; al meu si al lui. E de fapt minunea care s-a intamplat fix acum un an, cand puiul meu "albastru", asa cum ii zic eu, m-a facut fericita, implinita, mandra, coplesita de minunea de a-l aduce pe lume.
Sambata avem petrecere mare si pt Daria (ziua de nume) si pt Victor; abia astept. O sa va aratam poze.
La multi ani celorlalti sarbatoriti de azi!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput