LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multumesc frumos zuzici pt raspunsuri,patutul este la maxim dat in jos,aseara l-am sucit caci este un pic mai inalt pe partea cealalta.Am si unul de voiaj in Romania,cred ca mai iau unul,ca asa m-am speriat.Noroc ca a cazut de fata cu noi caci am si patul aproape si te miri cum se lovea.Asa am fost pe faza si imediat am pus mana pe ea dar inca nu stiu cum a facut treaba.Am controlat-o la cap nu pare sa fie ceva dar a dormit tare agitata,oare sa speriat si ea rau??Sincer nu mi-a cazut dacat o singura data de Craciun caci unchiul a luat-o in brate,a pus-o pe canapea si a plecat,se vede ca nu are bebei credea ca ea sta bibelou asa.Cata energie au copii in ziua de azi te uimeste nu sta toata ziulica deloc,daca o scot afara in carut trebuie sa merg la pas ca altfel plange,daca o las pe jos de-a busilea intr-o clipita devasteaza tot,trage de perdele sa vedem ce-o face cand o merge.Uite acum ma uit la ea incearca sa excaladeze iar ridica piciorusul sa il pune pe gardut e culmea nu alceva.Ma motorizat de tot ramasesem si eu cu cateva kg in plus ca sunt slabuta asa dar imediat le-am dat jos

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ...

m-am hotarat la asta ...

http://www.inglesina.ro/mille_miglia.htm

ce spuneti de el??

pls ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

LALA_D,LAURA_IOANA,ADIAGROZAV
Sa aveti parte numai de bucuri in viata alaturi de familiile voastre frumoase iar cei mici sa va bucure fiecare zi.

ANTHONY GABRIEL
SACHA DIMITRIS
VICTOR MIHAI
EDITH ELENA
ADELINA MIHAELA
STEFAN PAUL
Sa cresteti mari si sa va bucurati de tot ce poate fi frumos in viata.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici ...

m-am hotarat la asta ...

ce spuneti de el??

pls ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Eu votez "pentru"

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:

zuzici ...

m-am hotarat la asta ...

ce spuneti de el??

pls ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

este super !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:

zuzici ...

m-am hotarat la asta ...

ce spuneti de el??

pls ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mie mi se pare ok.

Eu am de la CHICCO (model KEY 1 Plus - e pe site la b e s t k i d s ca numa lasa sa punb link-ul) si sunt multumite; bine, cand nu vrea sa stea, cred ca nici cu fotoliu n-as multumi-o.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

SHOSE si eu am patit-o cu fata dupa sarbatori pt ca tot am iesit a stat in brate,carut,masina deasemenea am avut musafiri si a fost alintata numai ma impacam cu ea deloc.Am avut niste show-uriiiii,tac-su a stat acasa a tot rasfata-o,noroc ca a vazut si el ca sa invete minte
LAURA_DIMITRISma bucur ca Eleni se simte mai bine
RAMONA atunci trebuie sa fi tare atenta,ufff
ELLENUTA deci si mataluta ai fost mare sportiva cand erai mititica
MONICAAinca sunt sperita tot o vad excaladand,nu ma asteptam zau eu o mai las in pat ziua caci sunt singura si mai fac una alta.Felicitarii pt Clara plimbareata si imi pare rau ca la job ai probleme cu atata lucru pe cap
MIRI_MIK stiu ca trebuie sa ma obisnuiesc,ea nu prea a cazut si de aici speriatura,mai ales cand o vazui peste gardut
CREATA nasoala treaba cu maseaua sper ca esti mai bine
CESKAsper ca ti-ai mai revenit
Vad ca vb de vaccinuri aici nu trebuie sa iti faci griji vine scrisorica cu programarea te prezinti si ii face vaccinul.Biancai i-a lasat pauza intre 2 exact 2 saptamani,adica dupa ce la facut pe cel de 6 luni la 2 sapt.i-a facut hepatita B.

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. are careva scaunul auto de care v-am spus? inglesina mille miglia?

am citit pe un blog ca ar dormi copilul cam nasol in el .. cred ca tre' sa merg pana la reprezentanta ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANTONY GABRIEL SACHA DIMITRIS VICTOR MIHAI EDITH ELENA ADELINA MIHAELA STEFAN PAUL

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 27+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare! ma bag si eu la o cafea, cu intarziere, da' stiu ca ma primiti!

LA MULTI ANI dragelor noastre LALA D, LAURICI-NT, ADIAGROZAV1 sanatoase, voioase si iubite sa fiti!

la multi ani si clopoteilor sarbatoriti azi...cu mentiune speciala pt bulgarul meu favorit (si singurul!), SACHA! imi amintesc de mesajele schimbate cu miri in noaptea de dinaintea cezarianei si ma ia cu frig.

va multumesc, dragelor, pt urarile de sanatate si gandurile bune indreptate spre al meu tata. l-am vizita azi, e glumetz nevoie-mare, nu are dureri insuportabile si speram sa isi revina si fizic cat mai repede, ca moralul ii e deja beton.

cretz, mi-a parut rau sa citesc ca suferi, dar m-ai amuzat la faza cu calgelul. alsa-i si mariucai, da?

aurelcris, ce spaima ati tras! probabil ca patutul nu e suficient de 'adanc", n-ar fi o idee rea sa i-l schimbati. pup fetita nazdravana.

ginette, maica, ma zapacesti cu vaccinurile astea. ia sa pun lenesa-mi mana pe telefon si sa discut cu madam dr. despre sb asta!

monica, felicitari pt plimbareatza!

ceska, nu mai fi supa!

ellenutz, marfa scaunul, l-am vazut si eu saptamana trecuta la metro. ce sa zic, asa arata super si are indicatii ca e sigur. n-am cum sa stiu cum doarme copilul in el. eu inca il tin in scoica, pt ca doarme mereu la drumurile in masina si ii e comod asa. o sa schimb, pt ca am inteles ca nu mai e in siguranta in scoica, dar pana atunci...mergem asa.

laurici dimitrici, pup!
va pup si va mai citesc, printre trebi.

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput