LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 11
madalina28 spune:
LA MULTI ANI SAARA MARIA!
LA MULTI ANI CESKA!
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF.ION!
LA MULTI ANI LALA_D PT MAMI TAU!
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
gattasalvaje spune:
Lala D si Roxana , multumesc mult pentru raspunsurile privind vaccinurile. Am sunat-o azi pe pediatra si mi-a zis ca tb sa-i fac ROR-ul si Infanrix-ul ( nu amandoua odata ci cu un interval de 1 luna intre ele ). I-am spus ca nu prea i-as face ROR-ul si in schimb vreau sa-i fac Prevenarul si mi-a sugerat sa-i fac acum Infanrix-ul , peste o luna Prevenarul iar la Priorix sa ma mai gandesc , ca oricum se poate face pana la 18 luni.
Cretz , te-astept la vara la Campulung sa-ti arat niste locuri frumoase tare !
Irinouk , multa sanatate tatalui tau!
Dana , uuff ce rau imi pare ca se repeta povestea cu colul! Sper sa stai linistita si sa duci sarcina la termen fara probleme.
Ema , abia astept sa stiu ce ascunde burtica ta !
Miri , m-ai facut curioasa rau in privinta regimului ala de slabit ! Sper sa ne spui repede despre ce e vorba.
Eu ma pregatesc sa o-ntind de la serviciu ...see you !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
danybv spune:
LalaD multa sanatate si voua ca aveti mare nevoie .La multi ani mamei tale , sa-i daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire in viata alaturi de cei dragi ei 
laura_dimitris , emabucuresti , ginnette, ramonab multumesc din suflet dragele mele
kalosalina sanatate multa printesei tale
NataliaS sanatate multa tuturor celor din cuibusorul vostru 
ramonab bafta la examene
Iri sa-i ajute Dumnezeu tatalui tau sa fie bine cu operatia si sa se refaca bine cat mai repede 
Maria mea recupereaza somnul din noptile nedormite : doarme de la ora 10 :30 si inca nu s-a trezit
am mers la ea si am verificat-o sa vad daca mai rasufla
si daca nu are febra , e bine momentan , am observat ca nu mai tuseste asa de des .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
SILVIA nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

creata2008 spune:
Noi nu suntem genul de stat intr-un loc si vreau sa o obisnuiesc cu noi, ca sa zic asa.
Pentru dus, voi avea lada frigorifica, cu fructe si borcanase (oricum, cel mai probabil, vom pleca noaptea), cereale si iaurturi. Pana in Peloponez, probabil vom opri in cateva orase de pe drum. Ma gandesc eu la un traseu si trasez pe harta. Iar la intoarcere, sper sa pot baga alea intr-un frigider, ca sa am din nou lada "activa".
Iar acolo... un piept de pui, un cartof copt, gasesc eu!
Vorbind de mancare, am fugit sa mancam!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Si noi tot in Grecia; dar nu m-am hotarat la zona; bine, 'febletea' mea ramane Creta - vorba ta, m-as muta acolo - dar nu pt vacanta cu copil mic. Si, cred ca o sa urmarim ceva gen all inclusive, ca nu pot s-o car pe Adela , pe la toate terasele sa-i dau 'bombele calorice' de acolo ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
monicaa spune:
LalaD la Multi Ani si numai bine mamicii tale!
Ramona spor la invatat!
Ceska iti fac cat de repede pot un rezumat la WW.
Miri spor la tot ce ti-ai propus in orice fel ti-ai propus. Dar sa ne zici si noua da? Ca cel putin pe mine m-ai facut curioasa foc.
Gatta La Multi Ani si numai bine! 
Am vazut ca ati vorbit de meniu de zi de nastere. Noi o sa facem bufet rece cu chiftelutze de pui, oua umplute (varianta cu pate si galbenus), cas si branza, salata probabil de boef dar cu carne de pui, masline, rosii, castraveti, ceapa rosie si o slana adevarata pentru barbati
, cabanosi mici facuti la cuptor sa lase din grasime. Partea calda o vom rezolva cu un raclette pe care si-l va pregati fiecare cum are chef.Ingredientele vor fi diverse, punem la dispozitie si condimente si fiecare isi creeaza felul preferat. Vom face prajitura cu nuca si gem (e preferata tuturor din gasca..simpla si gustoasa) si sa vedem ce tort gasesc.
In alta ordine de idei eu am intors toata casa cu fundu in sus(de asta am disparut asa ca magarul in ceata dimineata), am rezolvat sertarele la care ajunge copilul, am facut vre-o 3 saci pentru crucea rosie adica mai corect spus curatenia generala pe care nu am facut-o inainte de Craciun. Mi-a ramas biblioteca de reorganizat (oricum a devenit neincapatoare..sa vedem daca gasesc ceva redus sambata sa mai iau una), sa sterg praful si sa aspir dar toate astea maine cat e Clara plecata.
Am sunat azi si la birou si mai ca m-am deprimat iar. Atmosfera e ca la inmormantare. Enorm de mult de lucru, colegii de la IBM trimisi acasa, noi ramasi in 3 oameni inclusiv me sa realizam ditamai proiectul european, stres de la sefi cu gramada, bani ioc, economii la sange. Cica abia ma asteapta si se pare ca isi imagineaza ca sunt fresh ca un bobocel. O sa fie urat ca eu n-am de gand sa mai bag ore suplimentare la greu fara bani iar cum bani nu sunt avem o mica mare problema.Hmmm
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Alina
nu fii dezamagita. Daca nu e luna asta n-a fost sa fie. Da-i inainte si lucreaza ca macar munca asta e tare placuta.![]()
Iri ma bucur ca a iesit bine operatia. Refacere rapida si multa sanatate.
Am vizionat pozele cu bubulinele Nataliei..scumpe foc!
Cat despre sterilizat si la noi e pauza de la 10 luni. Mai trag cam 1 data pe luna un fiert dar asta numai daca imi amintesc.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
Ioanact spune:
creata2008 sa aveti pofta.
danybv recupereaza fata..las-o sa doarma.
Ioana s-a trezit pe la 13 a mancat, s-a jucat , iar acum a adormit..pe la 17 ii asteptam pe Dorina, Stefi si Nelu (Ion) care ii urez un sincer LA MULTI ANI!
. Pana va veni Stefi, Ioana se va odihni ca apoi sa se joace..
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Aici avem poze si un filmulet cu Ioana de la ziua ei.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Alina nu fii dezamagita. Daca nu e luna asta n-a fost sa fie. Da-i inainte si lucreaza ca macar munca asta e tare placuta.Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |

Nu sunt dezamagita ci pur si simplu am zis ca mi-am facut testul, si a iesit negativ..voi vedea la sfarsitul ce rezultat voi avea.
ALBUM
AMR= 4 ZILE

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
Alina, mi-a placut foarte mult blanita Ioanei.
La multi ani si din parte mea!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog