LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (170)
Raspunsuri - Pagina 10
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Asa, ce vroiam sa va intreb: voi cat timp mai sterilizati biberoanele? Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Eu am zis c-o sa le sterilizez pana in vara, cand face 1 an juma'te; dupa, renuntz; mai ales c-o sa manance de pe jos si din curte; acum, serveste doar din casa
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Eu am renuntat la sterilizat pe la 10 luni cand a inceput sa linga toti papucii si rotile de la carut. Am considerat ca ma lupt cu morile de vant ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
beinazutza spune:
oooooooooo,ce destepte sunteti!
nici nu m-am gandit ca se poate renunta la sterilizat. eu ca o eroina ce sunt sterilizez la greu
http://good-times.webshots.com/album/569517825eMyfKs?vhost=good-times
creata2008 spune:
Simona, da, am fost la Rausor, am trecut prin Campulung, scurt, de altfel, ca se face imediat la dreapta. Nu am apucat sa vedem orasul mai bine, ceea ce mi-as fi dorit, dar sper ca data viitoare sa il vedem. Pentru ca am zis ca vom reveni si in vara, ca este foarte frumoasa zona.
Pozee.... aici avem o problema... am reusit sa iau cateva de pe camera, cele facute de sarbatori, de revelion, iesirea de pe 2, dar nu pe toate. Laptop-ul e deja full si astept sa cumpere Dani acum un hard-disk extern (al 8-lea) si sa le iau pe toate. Pana atunci, nu stiu ce voi face. Doar sa imi sterg toata muzica, ceea ce ma doare. Iar de pus pe webshots, ooof, nici nu stiu cand voi avea timp. Poate maine. Dar va anunt eu! 
Laurici, same here cu muzica!!! O punem de-un ceai dansant??
A, stii unde i s-a pus pata lui Dani sa mergem in vara asta?? Grecia! Iar. Dar sa stam mai mult timp in Peloponez, ca acum 5 ani am stat doar 2 zile. Ar fi al treilea concediu in Grecia... cred ca ne mutam acolo, pana la urma. A, nu-ti mai zic, ca am fost intr-un satuc frumos, si mi-a spus ca el vrea sa afle cat costa casele in zona. 

Am citit de Eleni, ma bucur ca e mai bine, nici nu avea cum altfel! 
Asa, eu tot citesc in continuare si dau de mesajul cu pozele de Craciun. Nu sunt multe, dar le gasesti in albumul "Casa", cred ca se numeste, in folder-ul principal, cu toate albumele, e pe la sfarsit. Aaaaaa, ti-a dat Roxana link-ul, saru' mana, ca pana ajung eu la ziiiii, trece anu'!
Beinazuta, "mama lu' sor-mea lu' fi-mea", tu stii ca te iubesc si ai 2 copii superbi, nu-i asa??? 
Miri, da' tu esti frumoasa oricum, dar daca face bine la moral, atunci baga mare!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:
Eu nu mai sterilizez de foarte multa vreme, cred ca de pe la 9 luni.Si nici atunci nu le sterilizam de fiecare data, ci doar asa la luna.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Ioanact spune:
Multumim de urari si cati magureanu
, Lala D
,
La Multi Ani, mamei tale!
, cynthia
,ginnette
din capitolul trecut..sper sa nu fi omis pe cineva..va multumesc tuturor
.
Multumim si beinazutzei
am vazut pozele,sunt foarte frumoase
, cretei
, aurel cris
, emeibucuresti
, irinouka
, La Multi Ani, Rares!
si operatie reusita sotului.
, Natalis
.
Asa ..acum sa va zic de noi..eu nu am mai avut rabdare si mi-am facut aseara testul..a iesit negativ
,mai astept pana la sf lunii vad daca imi vine si CM, si eventual mai fac un test,
iar Ioana de ieri are 1-2 sscaune moi..de s-a uns toata (scuzati-mi expresia)..cred ca de la dinti..
Aveti un spor la scris, abia am reusit sa citesc ce ati scris.
Ma apuc sa uploadezi cateva poze cu Ioana, de ziua ei de nume.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
beinazutza spune:
cretelor,si noi va iubim,multumim (pt superbi), si ne este foarte dor de voi!
http://good-times.webshots.com/album/569517825eMyfKs?vhost=good-times
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 A, stii unde i s-a pus pata lui Dani sa mergem in vara asta?? Grecia! Iar. Dar sa stam mai mult timp in Peloponez, ca acum 5 ani am stat doar 2 zile. Ar fi al treilea concediu in Grecia... cred ca ne mutam acolo, pana la urma. A, nu-ti mai zic, ca am fost intr-un satuc frumos, si mi-a spus ca el vrea sa afle cat costa casele in zona. ![]() ![]() Creata 1 cu Creata 2 NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Si noi tot in Grecia; dar nu m-am hotarat la zona; bine, 'febletea' mea ramane Creta - vorba ta, m-as muta acolo - dar nu pt vacanta cu copil mic.
Si, cred ca o sa urmarim ceva gen all inclusive, ca nu pot s-o car pe Adela , pe la toate terasele sa-i dau 'bombele calorice' de acolo

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
La multi ani de Sfantul Ion tuturor celor care poarta acest nume !
La multi ani Ceska - Ioana , sa fi fericita , implinita iar Benji sa-ti aduca numai bucurii !
La multi ani pt mica noastra finlandeza Saara !Ne e dor de tine ! Mami Miky , pe unde umbli , ne-ai uitat de tot ?
Am primit si eu cateva telefoane de felicitare pt ca ma cheama Ioana , dar este de fapt numele de familie
Am primit felicitarile cu multa bucurie , e f. placut cand vezi ca lumea se gandeste la tine.
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ioanact spune:
gattasalvaje multumim de urare.
Ioana, nume de familie? Nu am mai auzit..La Multi Ani!
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 4 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)