Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 14
danuta36 spune:
Bernix multam,sa fie...ca fac bine la 'pisic' ..![]()
Bine ca ai zis,si Miru a inceput sa-si dea palme peste cap,urechi...si nu stiam ca din cauza de dureri de dinti..of,of!
diwana spune:
Buna seara (buna dimineata
) fetelor. Nu o sa stau mult, ca impart calculatorul cu doctorandul din dotare, asa ca desi de citit citesc (pe reprize lungi) cu scrisul mai usor (mai absent
)
La multi ani si sanatate celor care si-au sarbatorit azi onomastica (inclusiv mie, IOANA
Gabriela sunt aici, am vazut ca m-ai strigat la catalog, dar eram in ultima banca si nu m-am facut auzita/vazuta
Ma bucur ca ti-au iesit bine analizele si va doresc succes la bebe 2 cand va fi cazul 
Bernix, te-au dadacit si sfatuit fetele deja, oricum cred ca ti-ai mai revenit oleaca, eu iti doresc sa gasesti exact acel ceva care sa iti aduca liniste acum. O pup pe Degetica ca a reusit sa va puna pe voi pe olita :))
Betty ma bucur ca Mario s-a simtit bine la gradi si sper sa fie la fel in fiecare zi. De fapt eu cred ca asa va si fi. Ma mai gandesc si eu cum va fi sa-l las pe Rares (peste vreun an). Nu-mi fac probleme ca nu se va simti bine, sunt convinsa ca ii va placea fiindca este foarte sociabil si ii plac copiii, dar ma gandesc cum va fi daca o sa cada de pe hinta, sau iese din curtea gradinitei, sau, sau ... de acelasi gen 
Erina ma bucur ca Daria e ok cu urechiusele.
As mai avea de spus, dar tre sa eliberez spatiul creator.
A! Nu plec inainte sa va spun ca m-am tuns scurt, o sa pun poza maine.
Noapte buna dragele mele 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
AYUMI spune:
Neata,fetele.Si un LA MULTI ANI intarziat pentru cei care poarta numele de Ioan si Ioana.
Eu am prins cateva minute libere ca gemenii se joaca frumos singurei si am zis sa intru sa va salut.
Da,Yaia,au fost foarte draguti finlandezii.Sora-mea a vrut neaparat sa vina tot cu Finnair.A mai fost si era foarte multumita.Plus ca au un pret acceptabil si sosirea in Romania este seara si nu noaptea,tarziu ca celelalte curse.
Da,aratau bine baietii in noaptea de Revelion;doar ca vomitau tot ce mancau si aveau diaree.Dar ma bucur asa mult ca am scapat.Multumesc pentru sfaturi.
Roxali,da,cresc repede haiducii.Eu numai in poze observ ca au crescut.![]()
AYUMI spune:
A,si am uitat sa va intreb.Naoki,mai mereu,isi suge degetelul.Nu stiu cum sa fac sa il dezvat.Chiar daca ne jucam in momentul ala si ii place jocul,el tot cu degetelul in gura e.A mai trecut cineva prin asta?
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina SabinaY, cum te simti? Ai fost la controlul initial? Ce mai face iubitica dulce? Cind am zis de mincare mi-am amintit cum hranea ea papusa cu un orez care arata asa yummyyy!!! Astazi m-am gindit la tine pentru ca am revazut poze din Japonia. Imi lipseste asa mult. Am sa trimit pe mailul comun o invitatie la albumele de pe Picasa. De fapt doar la unul. Sper sa poti naviga din unul in altul... Pupici si numai bine!!! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) |
Ma simt relativ bine.Inca n-am simptome puternice.Obosesc mai repede cand o tin pe Erika in brate,in rest sunt ok.
Oricand sunteti invitatii nostri.Sper sa avem ocazia sa ne vedem aici.
Erika e bine,un pic cam scancita in ultima perioada,insa incerc sa am cat mai multa rabdare.
Multmim ca te-ai gandit la noi...si eu imi amintessc adesea.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Si sa stiti ca azi e ziua mea si a sotului,da? Nu am gasit nici o sacosa la usa si ma gandeam ca poate nu stiti ![]() |
Pai de unde sa stim, soro, daca nu esti trecuta in listutza? Ai, cum am ratat ocazia...sacosa mea e goala de mult timp saraca...
LA MULTI ANI fericiti la amandoi, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Acu' ce-s eu de vina ca Yaia s-a gandit la altele ? |
Nu fac nimic pisicii, pacatele mele, ca atunci chiar ma ia Carpatina la bataie ca-i agresez membrul nr. 4!
===============
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Se adjudecase titlul de nasha? Ca parca ramasese deschisa competitia. |
Prima cu rochie noua cumparata, si cu cea mai buna afacere facuta (ca e criza, sa vedem cum va descurcati la reduceri), castiga!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Nu da in branci nici cu cititul ca nu are cine sa iti dea extemporal. |
Da, dar trebuie sa poata dormi linistita!
===============
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, ignora chestia cu hainele, mi-am dat si eu seama ca am exagerat. De fapt cam asta era ideea, ca uneori ti se aduna nimicuri frustrante incat iti scade toleranta pentru lucruri la care nu ar fi cazul sa rabufnesti. M-ai ametit de tot cu cuvintele alea (si cu a moale |
Uite cum pic eu la extemporal...ca nu mai stiu care e chestia cu hainele pe care trebuie sa o ignor!
Ala tare e ala normal, cum pronuntam noi. Nu ma intelege gresit, eu vreau sa invete Tudor finlandeza, mi-as dori sa invat si eu. Dar nu vreau sa faca supa de limbi, nu vreau sa-l zapacesc de cap si sa nu vorbeasc nicio limba corect, ci sa faca o tocanita din ambele limbi. Il ajut cum pot, asta inseamna NUMAI romaneste acasa. La gradinita NUMAI finlandeza, deci poate face delimitare clara si nu e zapacit bietul copil. Si asa lui ii e mult mai greu fata de copii care invata doar o limba, asa ca nu vreau sa vorbeasca o romano-finlandeza doar sa stau eu linistita ca vorbeste copilul. Stiu ca avand de invatat 2 limbi, la el e mai greu si progresele sunt mai lente, dar daca si eu imi fac partea mea de treaba (adica numai romaneste cu el), o sa progreseze frumos si in ritmul lui. Deja azi l-am auzit cu al doilea cuvant in finlandeza, 'annan' - 'dau', dar eu m-am facut ca nu inteleg si i-am zis in romaneste.
Nora finlandeza? Hmmm, as prefera sa nu, cum ar zice englezii.
Iar tu? Te mai intrebi daca esti noroc la casa omului sau nu? Pai nu stii deja, mai pui la indoiala lucrul asta?
===============
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinus_25
Yaia nu fu decat o unealta in mana mea ![]() ![]() |
N-as zice ca am fost unealta...mai degraba am fost aia curajoasa!

===============
Poze

Maria Teodora
( 25 august 2007 )