Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela multumim fetele singurele..

Melania ce figura esti,auzi la ea...sant! Ai facut sport de performanta? parca-mi pari prea finuta pt handbal...

Mad faine pozele din vacanta, ce decor fain a-ti avut,imbracat in alb...Robert e tare frumusel si se vede ca a mai crescut..

Bernix si eu am reluat tigarile dupa un an si patru luni,asa ca te inteleg..

Papanasho sa treaca depresia..

Roxana mi-au placut pozele din concediu,sunteti doi frumosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, multam de oferta. Nici nu sti cat mi-ar placea sa ne vedem, da' uite ca n-am mai reusit de cand a plecat japoneza. Io sunt omu' crescut cu program si de asta am nevoie. D-aia zic, mi-ar prinde bine o activitate sustinuta, dar nu de 8 ore/zi si nu stiu/nu cred ca gasesdc asa ceva.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Sabina, Devylla, Gabriela, Luy, Mada si toate celelalte fete care m-au incurajat, va multumesc mult!

danuta, off, ce bine ca nu-s singura care pacatuieste tutungind!

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si eu am 'evadat din rutina in dupa masa asta,ca de mult n-am mai facut-o...am fost cu o prietena la un suc,apoi la magazine,fara copii si fara soti,bineinteles..nici nu stiu cand au trecut doua ore,tare bine a fost..

Mergi la inceput

Duamna C, regret, dar tre' sa te dezamagesc: leneveala a insemnat intins pe covor si alintat/jucat cu copilul, nicidecum activitatea aia asa fructuoasa la unele dintre fetele de aici in ultimele luni.
Dar, daca sunt reduceri si ai in plan sa nasesti, io zic sa nu ratezi ocaziile si sa cumperi o toala acolo, ca cine stie cand ai nevoie de ea si nu gasesti ce-ti place.

Am castigaaaat! Io am zic ca al4lea membru al familiei voastre e motanu'.

Si fiindca am vazut ca te-ai distrat citind aventurile noastre cu oala, iti mai spun.
Pana am convins fata sa stea asezata pe magaoaie, am demonstrat si io si Bobo sugestiv, incat acum cred ca noi am petrecut mai mult timp stand pe oala decat Degetica-rasfatica.

Mergi la inceput

Luy, ce nebunica ai si tu! Bine ca nu s-a facut vreun scurtcircuit.

Rox, atunci ramane stabilit ca de luni vine mama si sta 2 sapt. E musai sa ne miscam pe muzica intr-una dintre seri.

Erina, ma bucur ca te-a linistit vizita la ORL. Dar 2(doua) ore de asteptare?! Trebuie ca ai fost f ingrijorata de-ai avut asemenea rabdare.
Sa sti ca si Degetica se trage de urechi cand o dor dintii/gingiile. Ba isi mai da si palme in cap. E urata durerea surda de dinti si reactioneaza si ei.

Mergi la inceput

Luy, ce nebunica ai si tu! Bine ca nu s-a facut vreun scurtcircuit.

Rox, atunci ramane stabilit ca de luni vine mama si sta 2 sapt. E musai sa ne miscam pe muzica intr-una dintre seri.

Erina, ma bucur ca te-a linistit vizita la ORL. Dar 2(doua) ore de asteptare?! Trebuie ca ai fost f ingrijorata de-ai avut asemenea rabdare.
Sa sti ca si Degetica se trage de urechi cand o dor dintii/gingiile. Ba isi mai da si palme in cap. E urata durerea surda de dinti si reactioneaza si ei.

Mergi la inceput

danuta, sa-ti fie de bine iesirea si la mai multe!

Mergi la inceput

danuta, sa-ti fie de bine iesirea si la mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Gasesc acum un mesaj in urma, din 29 dec, pe cand mama delfinasului "le muncea" cu spor pe forum.

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Si noi vrem bb2 urgeeeeent, tot din considerentul asta, ca sa se joace impreuna, insa vad ca se lasa asteptat.

Spor la 'lucru'! Si sa vina noul an la voi cu bebe2!
Auzi, dar sper ca lucrati la el si nu doar va rugati!
(ca in bancul cu Itzic si loto: Itzic se ruga zilnic la Dumnezeu sa castige la loto si nu a castigat. Moare, ajunge in Rai si il intreaba pe Dumnezeu: Doamne, m-am rugat la tine zilnic sa ma ajuti sa castig la loto si totusi, nu am castiga niciodata.
Dumnezeu: Pai bine, mai Itzic, de cate ori nu te-am rugat si eu pe tine sa joci macar o data la loto!)

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Pai bine mai doamna, asa crezi tu, ca eu-s numai cu lauda? Uite ca am prestat cu spor, daca ma ajuta DD iti arat biletul castigator la toamna.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput