Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Ca tot s-a vorbit pe-aici de olita, sa va povestesc si experienta noastra. Avem olal din sept. A studiat-o si a intors-o pe toate partile, i-am explicat care-i treaba cu ea si la ce se foloseste, insa nu vrea sa stea pe oala si pace. Isi aseaza papusile, le mirose fundul si le sterge cu servetel, insa ea nu se aseaza decat ca sa primeasca aplauzele noastre si pt max 10 sec, apoi isi continua programul de mers vioi prin casa.
Ciudat e ca da semne cand face cah-cah, se trege de pantaloni, vine la mine si se screme cu subanteles, insa n-ar sta pe ola nici moarta. Daca o dezbrac face pe jos si apoi imi arata satisfacuta marea opera de arta.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!!

Multumim de urari, tare bine ne-au cazut! Le intoarcem inzecit tuturor Ionilor si Ioanelor din gasca!!! Un pahar de sampanie pt toata lumea!

Carpatino, bine ai revenit! Si bine ca ai elucidat misterul, deja eram in ceata...ca magarul, nu ca motanul

Roxana, imi pare rau de atopica lui Bubu, tare v-a chinuit!

Danuta, felicitari pt maselute!!!!

Luy, asa nazbatii face si Sara mea, noroc ca nu ne putem supara pe ele, Sara e dulce, vine imediat si imi da niste bezele de ma topesc instant!

ERina, esti iertata cu trufele, cine ar rezista???Bine ca e ok daria!!!

Alinusule, tinem pumnii! Dar daca simti tu ceva...

Bernixule, cred ca tuturor ne sunt comune starile astea.Eu cateodata ma simt tare vinovata ca imi mai permit luxul de a sta la calculator, cat timp ea se joaca...si sunt mai absenta in momentele acelea(sa nu ma auda Sabina), dar problema noastra ca Sara e supermamoasa si nu sta nicaieri si nu face aproape nimik fara mine. Si vorba ta, nu stiu ce jocuri sa mai inventez...Dar asta nu inseamna ca ii ubim mai putin. Ci doar ca avem nevoie sa mai si iesim din rutina asta. Asa ca si eu sunt de parere ca Sabina a avut o idee grozava!

Acestea fiind spuse, ma retrag...tati a plecat in Germania, asa ca suntem daoar noi, fetele!

Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui bernix
a stat Bobo acasa si am facut un sacrificiu pentru familie: am lenevit impreuna.

Deci... Sa ma duc sa-mi iau rochie de nasa? Spune acu' cat sunt reduceri!

Se adjudecase titlul de nasha? Ca parca ramasese deschisa competitia.

Pe principiul primul venit/primul servit... daca e cu ochi de data asta.. e al meu

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Si sa stiti ca azi e ziua mea si a sotului,da?
Nu am gasit nici o sacosa la usa si ma gandeam ca poate nu stiti

mami fericita de Vladut Dominic

La multi ani! dragi parinti de Vlad Domi! Sa fiti sanatosi, voiosi si cu multa rabdare sa-l puteti creste, ca tare scump si frumos mai e. Si are si o figura de om serios in dotare, de zici ca are vreo 3-4 ani si cine stie ce probleme. La partea asta cred ca seamana cu tati, nu?
Si mai vreau sa-ti zic ca m-am topit cand l-am vazut in roz, foaaaaaaaarte cool baiatul. Si la noi in fam poarta roz barbatzii.

Cum merge cu programul de slabit si scapat de celu? Ca eu tocmai ce incep unul de ingrasare.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani sarbatoritilor de Sf Ion !

Sabina, cat a fost mai frig afara am iesit cu Antonia pe la 11 in parc si stateam cam o ora. Azi cum a fost cald a stat cu mamie mai mult pe afara.

Si Antonia mai suge noaptea, rar de tot se mai intampla sa aiba o noapte fara treziri deloc. Si mananca foarte bine seara, bea si apa multa, suge mult inainte de culcare, eu sunt convinsa ca nu se trezeste de foame ci pentru ca gaseste afectiune la tzitzi si deocamdata nu ma indur sa nu ii mai dau.Oricum m-am obisnuit cu trezirile noaptea, ea doarme cu noi in pat si cand se trezeste o pun direct la tzizi si ma culc la loc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
carpatina - deci era doar....motanul!alarma falsa!
alinush - eliza de ieri a reinceput cu masajul...de sarbatori a avut vacanta.peste 2 saptamani mergem iar la dr la control...sa vedem ce ne zice.mie mi se pare ca e mai bine.
tinem pumnii sa fie cu oki.
va pup de va zapacesc.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

alinush, eu n-am lansat nici un fel de barfa ! Pur si simplu i-am transmis carpatinei ca ne-a impresionat f.placut toata familia ei. Acu' ce-s eu de vina ca Yaia s-a gandit la altele ? ( na, acu' ti-am aruncat tie pisica, sa te vad ce faci cu ea )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Yaia nu fu decat o unealta in mana mea , parctic si eu aveam acelasi stres(curiozitate), doar ca ea a si formulat pe aicea. Si oricum pisica era de fapt motan.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

seara buna.
carpatina - deci era doar....motanul!alarma falsa!
alinush - eliza de ieri a reinceput cu masajul...de sarbatori a avut vacanta.peste 2 saptamani mergem iar la dr la control...sa vedem ce ne zice.mie mi se pare ca e mai bine.
tinem pumnii sa fie cu oki.
va pup de va zapacesc.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Multam pt urare, dar nu pricep de ce vrei sa ne zapacesti pe toate in seara asta?!?

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Papanash si Bernix va doresc sa scapati cat mai curand de depresii si incertitudini, si toate lucrurile din viata voastra se se aranjeze dupa pofta inimii.

Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

va pup de va zapacesc.[/b]

Multam pt urare, dar nu pricep de ce vrei sa ne zapacesti pe toate in seara asta?!?

Hah.. uite cine se "plange" cand (alt)cineva vrea sa ne zapaceasca.. Tocmai doamna "sunt gravida, da' parca n-as fi"

alinusa, hai, fa tusti pe prima pagina

=====================

Mergi la inceput