Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Gasesc acum un mesaj in urma, din 29 dec, pe cand mama delfinasului "le muncea" cu spor pe forum.

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Si noi vrem bb2 urgeeeeent, tot din considerentul asta, ca sa se joace impreuna, insa vad ca se lasa asteptat.

Spor la 'lucru'! Si sa vina noul an la voi cu bebe2!
Auzi, dar sper ca lucrati la el si nu doar va rugati!
(ca in bancul cu Itzic si loto: Itzic se ruga zilnic la Dumnezeu sa castige la loto si nu a castigat. Moare, ajunge in Rai si il intreaba pe Dumnezeu: Doamne, m-am rugat la tine zilnic sa ma ajuti sa castig la loto si totusi, nu am castiga niciodata.
Dumnezeu: Pai bine, mai Itzic, de cate ori nu te-am rugat si eu pe tine sa joci macar o data la loto!)

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Pai bine mai doamna, asa crezi tu, ca eu-s numai cu lauda? Uite ca am prestat cu spor, daca ma ajuta DD iti arat biletul castigator la toamna.

Eu pana nu te vad pe prima pagina, nu te cred!
Dar astept rabdatoare, am citit si planul de vizita, nu fac presiuni, stai linistita!

===============
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI
Da,aratau bine baietii in noaptea de Revelion;doar ca vomitau tot ce mancau si aveau diaree.Dar ma bucur asa mult ca am scapat.Multumesc pentru sfaturi.

Si eu ma bucur ca ati scapat. Sa stati tot asa, sanatosi, daaaa?

===============
Poze

Mergi la inceput

Ca sa inchei capitolul si sa nu existe nelamuriri > parerea mea:
lapte=mancare > chestia cu daca nu e indulcit e ok de bea si nu se spala pe dinti e falsa, laptele are lactoza si aia e tot o forma de zahar care ataca dintii
mancat noaptea = obicei nesanatos pe care daca il invata acum, o sa il aiba toata viata > faptul ca nu ii dai de mancare noaptea nu constituie dieta

Acum dati cu rosii, sunt pregatita!

Carpatina, bine ai revenit! Motanu' e bine, da? Cum de nu mi-ai spus pana acum de membrul nr. 4? Gata, m-am suparat pe tine!

===============
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Carpatina, bine ai revenit! Motanu' e bine, da? Cum de nu mi-ai spus pana acum de membrul nr. 4? Gata, m-am suparat pe tine!

Cum n-am spus mah? Am si pus poze cu el.. poze in care Ioana ii smulgea coada .. daca matele n-ai retinut, zic ca nu-i vina mea

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata, ce e drept cam ocupata la mine, deja muncesc si nu am perspective de odihna pana la pauza. Tare as hiberna, dar nu oriunde, cred ca locatia din Austria ar fi numai buna.

Yaia, pe criza asta nu isi mai permite nimeni sa iroseasca rosiile pe tine.

Diwana, hai sa ne traiesti, si tu tot icognito. Ce e aia hinta doamna? Teoretic nu ar trebui sa cada si in nici un caz sa iasa din curtea gradinitei, au si ei o responsabilitate si ar trebui sa ii supravegheze. Sigur ca nu asa vigilent ca noi, dar ii supraegheaza. Si eu imi faceam griji cu fie-mea, alerga la 2 ani ca zapauca, imi era ca ia in cap vreun leagan de la copiii mai mari, dar uite ca a scapat.

Erina, cred ca ratasem mesajul cu agitatia Dariei, si eu m-as fi gandit la urechi, ca asa e Bubu al meu mai sensibil. Dar si de la dinti se poate manifesta asa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

mancat noaptea = obicei nesanatos pe care daca il invata acum, o sa il aiba toata viata > faptul ca nu ii dai de mancare noaptea nu constituie dieta

Acum dati cu rosii, sunt pregatita!

Ia o rosie de la mine!

As vrea sa vad ce faci cand puiul tau urla in toiul noptii.. si stii ca daca-i dai lapte o sa taca si o sa adoarma, asa ca, in mod firesc te gandesti ca-i este foame...
Eu una incerc de o gramada de vreme sa-i scot laptele de noapte.. am incercat si cu apa, si cu ceai... rezultatul dorit inca se lasa asteptat...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Yaia, ma refeream la hainele calcate si nepuse la locul lor, data viitoare o sa fiu mai explicita. Si eu zic sa te bucuri ca Tudor vorbeste, orice limba ar fi ea, ca uite Bubu nu zice nici in romana nimic. Cat despre nora, sa fie cand o fi vremea asa cum vrea baiatul, ei sa se iubeasca si sa se inteleaga. Dar ce ai cu finlandezele? In afara faptului ca nu o sa iti faca sarmale si mamaliga cu branza.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:

Te mai intrebi daca esti noroc la casa omului sau nu? Pai nu stii deja, mai pui la indoiala lucrul asta?

Aveam nevoie si eu de o confirmare, asa de alint.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Carpatina bine ai revenit! Bine ca s-a lamurit problema cu membrul familiei nr. 4.

De la noi vesti bunicele, Adelina se simte mai bine, am ramas cu tuse, muci si scaune moi. Si mai ales cu lipsa poftei de mancare, refuza orice fel de mancare in afara de lapte, din restul abia de gusta o lingurita, doua. Am cantarit-o aseara si are 9 kg de la 10 kg cat avea acum o saptamana, deci raceala asta ne-a costat cam scump.
In schimb a inceput iar sa fie interesata de joaca si jucarii si mai ales de muzica la care nu renunta neam, asa ca de cand se trezeste pana seara la culcare trebuie sa asculte muzica.
In schimb eu simt pe zi ce trece ca imi plezneste capul, simt nevoia sa ies, sa schimb aerul, sa ma plimb, dar deocamdata sunt doar vise. Cred ca si ea si-ar dori sa iasa afara.
Apoi si-a schimbat total programul de somn, aseara pe la 17 s-a culcat si s-a trezit la 21, apoi ce sa mai doarma ca avea chef de joaca iar noi eram morti de somn.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Danuta, multumim. Sa ti fie de bine iesirea!

Rox , mamica

Mergi la inceput