Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piersicuta grijile vin odata cu bebe. Sunt la pachet Sper sa nu fie nimik cu bebel Am avut si noi perioade de genul asta fara niciun motiv anume.

Cd cum sa ramai cheala , Mikul pe cine mai trage de par ????? Roxano, acum serios vorbind, incearca sa iei niste vitamine ca nu strica niciodata. Si mie mi-a cazut mult par la Valentina si la fel am zis si eu ca o sa raman cheala. Din fericire mai am de o baie Acum insa m-am indopat cu vitamine si vad ca nu a inceput inca sa cada....poate scap la tura asta

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Mie tocmai mi-a cazut o suvita intreaga de par, m-am gandit sa ma pieptam si am adunat inca 2 pumni, o sa raman cheala oare?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Si mie imi cade parul cu pumnul si tot claie am. Asa am patit si dupa prima sarcina si s-a regenerat. A durat cam 6 luni distractia.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neatza!!
in primul rand VICTORIE!!!!!
a dormit numai in patut toata noaptea, ff linistit, s-a culct la 22.30, a cerut de mancare la 3 si la 6...doarme si acum, dar parca se foieste un pic
singura problema, ca si in pat la noi, ia patul la ocol. bininteles ca l-am gasit de-a latul, cu capul impins in plasa (bine ca n-am pat de lemn) si cu picioarele in sus, ca altfel n-re loc.
cand doarme cu noi, dimineata e cu capul spre tac'su si cu picioarele spre mine, pedaland puternic pe fatza mea...
hihihi, de acum adioa pat conjugal pt el!

in al doilea rand: Ramona, super poze, mai ales alea cu bebe gatit in frac, mi se pare ca seamana cam cu tati:)))
dar ce e cu rochitza?? ca n-am priceput

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Ramona, ce marca este scaunul de masina al lui Erik?

suuper la piscina!!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

fac capitol nou!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

sa-mi traiasca nora cea frumoasa, Miruna Anisia de MomyMagda!
Luca de Eva
David de Sanziana

Am reusit sa parcurg in graba, nu pot decat sa ma bucur pentru Monica si injineru", am vazut si probele!
Monica, Dumnezeu te rasplateste pentru felul tau de a fi

(testele mele sunt facute cu 2 zile inainte de a veni CM si sunt la fel de pale, orice as fi luat inainte nu am mai avut test pozitiv decat atunci cand a fost sa fie)

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Am trimis pe mailul comun o carte "Ghid practic pentru cresterea copilului" cu activitati pentru bebei.

Spor la

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Am fost si noi pe afara ..dar Alexia face un circ pana o imbrac ca-mi piere chefu de iesit,dupa aceea de multe ori plange si afara asa ca ...

Voiam sa mai zic ceva:
Luminita la tine tre sa fie ff frumos ca ce face unu nu face celalalt si nu deodata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Draga Laura,
Si ai mei fac circ mare, mare cand ii imbrac pentru iesit afara. Dar ei faceau circ si cand le schimbam pampersul, asa ca.... o sa se obisnuiasca. Circul asta e unul din lucrurile de pare le fac amandoi la fel . Dar e adevarat, sunt diferiti, fiecare are progresele lui, zambetul lui, toanele lui.... asa ca ma bucur de doua ori mai mult, asta asa, ca sa se compenseze cumva si munca la dublu. mamica si copiii frumosi!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput