Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 helloooooooooooooooooo everybody!!!! AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI!!! in sfarsit am apucat si eu sa citesc din urma...noi am fost tot plecati si dupa ce ne-am intors bebe ne-a dat de furca asa ca..nu prea am apucat sa intru... de Craciun am fost acasa la printi in Ploiesti...bebe a dormit tot drumul...cca 600 km ...doar la Sighisoara unde ne oprim de obicei in OMV s-a trezit si el.....ers racit tare asa ca sotul s-a apucat sa bata pe la porti pt a face rost de un aspirator sa-i scoatem mucisorii...a fost penibil...in ziua de Craciun....dar asta e....nu am vrut sa plecam mai devereme din cauza aglomeratiei... Acasa am stat 5 zile...zile care si-au pus din plin amprenta asupra lui Erik....daca inainte adormea seara la san acum nu doarme decat leganat pe picioare...ma exaspereaza...am vazut ca mai sunt cazuri aici...de mancat mananca insa nu mai primeste formula...ii mai dadeam cand plecam de acasa si nu ma mai opream sa-l alaptez...nu f des dar totusi manca....acum nu mai primeste biberonul...asta e..incercam alt lapte...pana acum i-am dat Humana... Abia astept sa mergem la controlul de 4 luni....mi se pare cam grasut si ..asta ma sperie...are 6500 g si 63 cm...la 3, 5 luni...in cond in care s-a nascut de 3300g... Acum: FELICITARI MONICA!!!!!!!! MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU TINE...ACELA CHIAR ESTE UN TEST POZITIV...SI MIE LA PRIMA SARCINA MI S-A POZITIVAT TESTUL CI 4 ZILE INAINTE DE CM..DECI... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BABYTAAAAAAAA......EU N-AM STIUT DE POZE....CAND AI TIMP..DUPA BOTEZ OF COURSE...O POZICA SI DE LA MINE???? ![]() ![]() ![]() E SUPERRRRRRRRRRRR TARE CLIPUL!!!!!AM PUS POZE NOIIIIIIIIIIIII!!!! pupam pe toata lumeaaaaaa.....mergem sa capatam inspiratie...poate ..poate termin si eu povestea nasterii.. POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
ramonzca, ce zici de 7600 si 66 cm la nici 4 luni? a mea tot 3300 a avut la nastere. erik este foarte bine.
in alta ordine de idei, azi am iesit la o plimbare scurta in marsupiu. o mai scoate bunica de acum... m-a rupt de spate
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Muuh spune:
Codruta eu am fost cu Dimitri la munte. I-a mers beton. A mancat si a dormit. A fost linistit si simpatic. Si era nebotezat deci go for it.
iriss orice in afara de lapte se numeste diversificare conform OMS.
ramonzca79 spune:
| citat din mesajul lui babytza Ramonzca baga poza , sunt aici ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit |
multam!!!!!

am trimis pe mailul comun...nu mai stiu unde trebuia...te rog sa stergi tu dupa ce descarci!!

POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
Piersicutza spune:
gaia.nevia si khristin
bine ca mi-ati amintit de inot pentru bebelusi, sa caut asa ceva.
In rest, mi-a facut bine la curs sa stiu ca nu sunt singura care ma confrunt cu tot felul, ba chiar ma pot considera fericita ca nu ma doare nimic. Toate celelalte mame au cate o durere, majoritatea de umar spate sau brate de la tinut copilul. E bine ca facem exercitii special pentru a trata aceste dureri si pentru a ne intari la loc muschii abdominali si pelvieni.
fericita mami de Anna
Piersicutza
Piersicutza spune:
denisa.g sa stii ca si aici se recomanda la fel exclusiv lapte pana la 6 luni si abia apoi diversificarea. Eu sper sa reusesc sa am lapte pana atunci si sa nu-mi fac probleme cu altceva.
Moni inca o data iti urez succes si mult noroc sa fie cu adevarat bebe.
Am pus mai devreme o intrebare dar nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc o data: puiul meu doarme foarte mult de 2 zile, adoarme si la san si din cauza asta nu apuca sa manance mult, doarme si ziua si noaptea. Ce poate sa insemne acest lucru? Nu pare bolnava, dar tot imi fac griji.
fericita mami de Anna
Piersicutza
claudinna spune:
| citat din mesajul lui Piersicutza denisa.g sa stii ca si aici se recomanda la fel exclusiv lapte pana la 6 luni si abia apoi diversificarea. Eu sper sa reusesc sa am lapte pana atunci si sa nu-mi fac probleme cu altceva. Moni inca o data iti urez succes si mult noroc sa fie cu adevarat bebe. Am pus mai devreme o intrebare dar nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc o data: puiul meu doarme foarte mult de 2 zile, adoarme si la san si din cauza asta nu apuca sa manance mult, doarme si ziua si noaptea. Ce poate sa insemne acest lucru? Nu pare bolnava, dar tot imi fac griji. fericita mami de Anna Piersicutza |
ia-i temperatura!
bebe sa nu fie nimicpoze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
am trimis pe mailul comun cartea pentru cine vrea sa o listeze, nu sa o citeasca de pe net
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
CD27 spune:
Piersicuta eu zic ca nu are nimic Anna si noi am avut perioade in care dormea mai mult si a avut zile in care a papat doar 350ml de formula toata ziua
, dar a trecut
Mie tocmai mi-a cazut o suvita intreaga de par
, m-am gandit sa ma pieptam si am adunat inca 2 pumni
, o sa raman cheala oare?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
simodina spune:
Cristineescu nici Mara n-a mai avut bubite pe fata cat am fost plecati in schimb pielea a fost si mai uscata de la apa calcaroasa de la munte + frig. Cu mucozitatile insa - 2 saptamani cat am fost plecati n-am avut treaba, ne-am intors de 3 zile si iar avem nevoi de aspirat.
Codruta, ca mi-am adus aminte neaparat sa iei Cold cream si sa dai cupilu' pe fata la munte ianinte de orice iesire afara altfel e jale cu obrajorii.
Noi ne distram cu febra inca, a ajuns la 38.4 mai devreme apoi e 37.7 dupa o ora de la panadol, asa ca o mai pandesc.