Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
mere: eu ii dau ionatan, direct de la producator...am gasit niste cunostinte de la munte...cel mai bine luati din piata, sa fie romanesti
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut UIte linku cu pozele cu testu http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() 3 + |
da, da, alea-s doua linii.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
andy.p spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 fetele sunt happy ![]() progrese la 4 luni fara o saptamana:ne intoarcem pe burtica dar inca nu reusim sa scoatem manuta si incepem sa plangem de nervi,,, laura ce ziceam ieri,,,eram f suparata,,,mi-a trecut si promit sa nu ma mai plang niciodata ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
Iriss felicitari

....si noi azi la fel ca voilaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
| citat din mesajul lui claudinna mere: eu ii dau ionatan, direct de la producator...am gasit niste cunostinte de la munte...cel mai bine luati din piata, sa fie romanesti poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
multumesc claudinna

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut UIte linku cu pozele cu testu http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() 3 + |
Si testele mele arata la feeeeeeeeeel !!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Fetelor doctorita mea a mai zis ceva! de felul in care o tin in brate, nu ca as tine-o f mult, dar totusi: eu o tin tot timpul pe bratul drept, ca doar asa ii place, cica de acolo ar avea o tendinta sa stea intr-o parte. trebuie sa fiu atenta pt ca in timp poate afecta coloana.
si jucariile sa nu i le tin f aproape de ochi, la distanta de min 25-30 cm si caruselul sa nu fie deasupra capului. poate va este de folos. 
Pozici
Mami super happy de
Maya
cristineescu spune:
[quote]citat din mesajul lui LUCUTTA
Fetele care a-ti fost la dermato cu bbi pt dermatita atopica ce tratament v-a dat?
Eu am fost ieri cu el si mi-a recomandat Locoid dar am refuzat si atunci mi-a dat de la Avene Dermalibour.
Lucutta, noi am fost la dermatolog si ne-a dat Advantan - cateva zile si lapte Bioderma - Atoderm, de dat cat mai des. E drept ca dupa ce am folosit Advantan-ul a trecut dar dupa 2 sapt suntem la fel. Am observat ceva si as vrea sa mai probez: am stat cateva zile la Odobesti (a se citi "nu in bucurestiul poluat) si se pare ca i-a priit la piele. Eu sunt curioasa daca trebuie regim pt mamica - in cazul alaptarii.
Acum il dau doar cu Atoderm la greu si abia o tin sub control.
As vrea sa mai consult un dermatolog dar nu stiu unde sa ma duc. Are cineva vreo recomandare?
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
claudinna spune:
multumim, Cosmy, chiar interesant
eu mai stiam si ca nu tr sa tii copilul numai pe un brat, ca sa i se dezvolte uniform muschii globilor oculari...
treaba asta cu tinutul in diferite pozitii si cu posibila afectare a coloanei, ma cam sperie si pe mine....
sper sa fie totusi ok...desi eu nu prea il tin in brate, mai mult la orizontala, ca ma rupe de coloana, dar l-am mai pus si pe perna aia de alaptat, care e ea ergonomica...dar pt ce varsta?!
acum l-am culcat in patutz...de la 2 luni n-a mia dormit noaptea acolo.
vad ca doarme...sa vedem cum va decurge noaptea
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ramonzca79 spune:
helloooooooooooooooooo everybody!!!! AN NOU FERICIT SI TOT CE VA DORITI!!!
in sfarsit am apucat si eu sa citesc din urma...noi am fost tot plecati si dupa ce ne-am intors bebe ne-a dat de furca asa ca..nu prea am apucat sa intru...
de Craciun am fost acasa la printi in Ploiesti...bebe a dormit tot drumul...cca 600 km ...doar la Sighisoara unde ne oprim de obicei in OMV s-a trezit si el.....ers racit tare asa ca sotul s-a apucat sa bata pe la porti pt a face rost de un aspirator sa-i scoatem mucisorii...a fost penibil...in ziua de Craciun....dar asta e....nu am vrut sa plecam mai devereme din cauza aglomeratiei...
Acasa am stat 5 zile...zile care si-au pus din plin amprenta asupra lui Erik....daca inainte adormea seara la san acum nu doarme decat leganat pe picioare...ma exaspereaza...am vazut ca mai sunt cazuri aici...de mancat mananca insa nu mai primeste formula...ii mai dadeam cand plecam de acasa si nu ma mai opream sa-l alaptez...nu f des dar totusi manca....acum nu mai primeste biberonul...asta e..incercam alt lapte...pana acum i-am dat Humana...
Abia astept sa mergem la controlul de 4 luni....mi se pare cam grasut si ..asta ma sperie...are 6500 g si 63 cm...la 3, 5 luni...in cond in care s-a nascut de 3300g...
Acum:
FELICITARI MONICA!!!!!!!! MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU TINE...ACELA CHIAR ESTE UN TEST POZITIV...SI MIE LA PRIMA SARCINA MI S-A POZITIVAT TESTUL CI 4 ZILE INAINTE DE CM..DECI... 

BABYTAAAAAAAA......EU N-AM STIUT DE POZE....CAND AI TIMP..DUPA BOTEZ OF COURSE...O POZICA SI DE LA MINE????

E SUPERRRRRRRRRRRR TARE CLIPUL!!!!!
AM PUS POZE NOIIIIIIIIIIIII!!!!
pupam pe toata lumeaaaaaa.....mergem sa capatam inspiratie...poate ..poate termin si eu povestea nasterii..![]()
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik