Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
UIte linku cu pozele cu testu
http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Visand la o minune 
Ticker2 
3 +
Atat de optimista sunt
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Fetele care ati inceput cu suculetzul am si eu o intrebare..ce tip de mar folositzi ptr suc,ca morcovi am de la mama..da mer nu si sa stiu de care sa cumpar. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
pe f e m i n i s am vazut ca sunt mere galbene,,,si zicea doctora evei ca la 4 luni este ok sa-i introducem suculet,,,de sapt viitoare o sa incep si eu timid cu un suc de morcov,,,am emotii

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
CosmyB. spune:
Denisa atunci ne luam de manuta! Eu am incredere in pediatra mea, a mai zis ca celor hraniti artificial le recomanda altceva in afara de lapte cam de la 4 luni (sucuri de fructe si cereale) dar ca depinde de copil, ca de regula de la 5 luni, noi daca alaptam, de la 6

cuscra acum am citit de soricel
poate are o perioada cand nu asimileaza asa mult. papa mult mai putin ca de obicei? nu suspectezi ceva dintisori? ca se pare ca la noi asta cam era cauza.
sa fie totul bine!
Pozici
Mami super happy de
Maya
tzitziri spune:
Monica, eu nu stiu ce test e ala, dar daca liniuta e aia din stanga liniutei de control, atunci nu mi se pare asa de pala....adica se vede bine.....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Denisa atunci ne luam de manuta! Eu am incredere in pediatra mea, a mai zis ca celor hraniti artificial le recomanda altceva in afara de lapte cam de la 4 luni (sucuri de fructe si cereale) dar ca depinde de copil, ca de regula de la 5 luni, noi daca alaptam, de la 6 ![]() |
CosmyB, pai e perfecta explicatia medicului. asa este, pe cei alaptati exclusiv ii diversificam la 6 luni
Eu incep diversificarea de martisor, martzishorul meu pt fi-miu, un suculetz ceva
Moni
, ce sa iti mai precizez? ala e curat pozitiv!asa il aveam si eu, pacat ca l-am aruncat!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
CosmyB. spune:
Eva super! pe 8 martie il sarbatorim si pe puiul tau cu toate mamicile!
Moni caut testul si iti arat ca asa era si liniuta mea, cea de-a a doua
te inteleg si e pefect normal sa fi neincrezatoare
doar cand iti confirma si medicul atunci vei fi 100% sigura 

Pozici
Mami super happy de
Maya
andy.p spune:
| citat din mesajul lui sabinel laura, noaptea imi doarme, dar azi nu stiu ce-a avut ca a stat numai cu tzatza in bot. si lasa balute ceva de speriat! io sper sa nu-mi semene, la 5 luni aveam deja 2 dinti, zice maica-mea. aa si cand se considera ca-i constipat bebele? azi mi-a iesit ceva mai pastos decat mustarul (ma scuzati), culoare normala. acum parca are mitraliera la fund. amalia mamii cum s-a nascut strumfita mea _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
La noi noaptea se mananca intr-o veselie...oricum a mea are zile cand mananca de numa si zile in care ma dispera ca de abia pune gura pe lapte si trec orele si ei nu-i trebe nici sa-l vada.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
pe f e m i n i s am vazut ca sunt mere galbene,,,si zicea doctora evei ca la 4 luni este ok sa-i introducem suculet,,,de sapt viitoare o sa incep si eu timid cu un suc de morcov,,,am emotii ![]() ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
Iriss de sapt viitoare incepem si noi..si eu am emotii si am mai trecut odat prin asta

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
fetele sunt happy
progrese la 4 luni fara o saptamana:ne intoarcem pe burtica dar inca nu reusim sa scoatem manuta si incepem sa plangem de nervi,,,
laura ce ziceam ieri,,,eram f suparata,,,mi-a trecut si promit sa nu ma mai plang niciodata
,,,copii astia sunt minunati ne impresioneaza in fiecare zi
andu
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut UIte linku cu pozele cu testu http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/ POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() 3 + |
monica sunt clar 2 liniute
,,,DD te iubeste pt ca meriti
andu