Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Claudinna am castigat, acum sa vedem cum impartim milionul de lire (cred ca asta era surpriza)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

e vreun puseu la 4 luni? fiica-mea mai are putin si-mi mananca urechile

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Codruta eu am iesit cu Mara de vreo 3 ori la munte pana acum si de vreo 3 ori la tara la 100 km de Bucuresti. Cu masina sincer era mai cuminte pana in 3 luni, acum nu mai doarme chiar non stop si am remarcat ca plange cand stau cu ea in spate, daca nu ma vede e cumintica foc. Pentru bagaj ti-au cam spus fetele in mare, eu am luat doar strictul necesar + medicamente ( pt febra Panadol+supozitor novocalmin de urgenta, pt diaree hidrasec+saruri de rehidratare si desitin 5 mg( asta e diazepam contra convulsiilor daca febra e mai mare de 39.5). Oricum trusa de vacanta ar trebui sa ti-o dea pediatrul, vorbeste neaparat cu el sa-ti faca o lista. Alaptez dar am luat o cutie de lapte + un bibe pt orice eventualitate, in rest schimburi mai multe desi mereu m-am intors cu haine curate destule, pampers, servetele umede si am achizitionat de curand o cadita gonflabila ca n-o mai pot tine cu o mana sa o spal la chiuveta. Pentru dormit daca ai landou si mai incape poate dormi acolo cateva nopti ft bine, altfel eu am mai culcat-o cu mine in pat dar pe cearceaful ei de acasa ( pe scaun nu pot sa o culc ca se misca si intr-o parte si in fata in somn, eventual pe doua fotolii unite daca ai in camera...) La Serban ma caram cu patutul pliant, acum nu prea mai am loc si de el in masina... De sterilizat nu i-am luat ca pt 2 suzete le-am fiert mereu la bucatarie.

Monica tin pumnii sa fie adevarat. Votez si eu pentru Clear Blue, da un search dupa prospect ca tre' sa-ti spuna ce influenteaza testul de sarcina.

Noi am facu un pui de febra 38.2 dimineata, a coborat cu supozitor la 37.2 si acum o ora era 37.8 asa ca o pandesc sa-i bag iara doza daca sare de 38 seara. In rest e ok, papa si a facut tone de kaki de mi-a patat deja doua randuri de haine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Claudinna am castigat, acum sa vedem cum impartim milionul de lire (cred ca asta era surpriza)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

hahahahha
vezi mama ca are titlul: "adresa site", sau ceva de genul asta...ca nu mai stiu cum i-am zis

fiu-meu se tot screme sa se rasuceasca...hihih, l-am lasat sa vad ce face, ca de ieri nu s-a mai intors...se chinuie rau..dar nu se lasa:)))
am pus camera sa-l filmeze:))

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

claudinna:si multumim
CD27- surpriza era cartea totul se intampla inainte de 6ani

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

claudinna:si multumim
CD27- surpriza era cartea totul se intampla inainte de 6ani

andu

da mai si site-ul ala cu filmulete

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

CosmyB- Este primul dr de care aud ca nu recomanda nimic inainte de 6 luni. Nici eu nu as vrea sa-i dau nimic decat tzitzi pana la 6 luni dar dr mea mi-a zis deja ca la 4 luni incepem cu un suculet de mere, morcov...Deci tu nu o sa-i dai nimic altceva decat tzitzi pana la 6 luni, nu? Asa mai prind si eu curaj sa nu-i dau cand vad ca mai sunt si alte mamici la fel.
Parca si Eva la fel, nu?

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Fetele care ati inceput cu suculetzul am si eu o intrebare..ce tip de mar folositzi ptr suc,ca morcovi am de la mama..da mer nu si sa stiu de care sa cumpar.

Super faina cartea am inceput s-o citesc cand ma lasa piti si nu am treaba

simodina si sper sa fiti k.

sabinel asa si noi,mai ales noaptea tot la 3 ore

cuscra ce-ai castigat???..asa multi bani??

babytza,Boo e la munte,din cate imi aduc eu aminte.

cosmy tin pumnii sa treaca mucisorii si sa nu mai faceti febra

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

CosmyB- Este primul dr de care aud ca nu recomanda nimic inainte de 6 luni. Nici eu nu as vrea sa-i dau nimic decat tzitzi pana la 6 luni dar dr mea mi-a zis deja ca la 4 luni incepem cu un suculet de mere, morcov...Deci tu nu o sa-i dai nimic altceva decat tzitzi pana la 6 luni, nu? Asa mai prind si eu curaj sa nu-i dau cand vad ca mai sunt si alte mamici la fel.
Parca si Eva la fel, nu?

de Edwin

stai linistita ca nici eu pana in martie nu o diversific. ar mai fi mamici, printre care 300 si nerantula daca nu ma insel. da-i inainte cu sanul, nu diversifica cupilul!
laura, noaptea imi doarme, dar azi nu stiu ce-a avut ca a stat numai cu tzatza in bot. si lasa balute ceva de speriat! io sper sa nu-mi semene, la 5 luni aveam deja 2 dinti, zice maica-mea.
aa si cand se considera ca-i constipat bebele? azi mi-a iesit ceva mai pastos decat mustarul (ma scuzati), culoare normala. acum parca are mitraliera la fund.

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Parca si Eva la fel, nu?

de Edwin

eu din cate am citit am inteles ca sucul de mar si de morcov nu ar reprezenta diversificare,,,poti sa ii dai treptat, cate o ligurita in plus in ficare zi, progresiv. Scrie in cartile de specialitate.
la mine ca nu mai alaptez mi-a zis sa incep de la 4 luni,,,banuiesc ca la voi pe la 6 luni ar trebui inceput si mai devreme doar daca nu mai ia cum trebuie in greutate si nu este cazul tau

andu

Mergi la inceput