Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
CD27 spune:
nikolici superstitia zice sa nu treci peste ape cu el
, noi l-am dus la socrii cand avea aproape 2 saptamani![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
Nikolici, pura superstitie cu adaos de stress sotz.
Dupa parerea lui ar trebui sa il botezam in august si sa iesim cu el in colectivitate cand o avea 14 ani.
Piersicutza, super chestie cu refacerea in colectiv. La noi nu am auzit de asa ceva... Doar de pregatire pre-natala, tot asa cu mamici multe, si innot pentru bebelusi...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 nikolici superstitia zice sa nu treci peste ape cu el , noi l-am dus la socrii cand avea aproape 2 saptamaniMami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
oh Doamne...noi am trecut un pod peste o apa pana la Breaza....o fi de rau rau???
Bine ca o botez in curand si pot tranversa so occeanullllll.Yupiii!
Sincera sa fiu sunt putzin superstitioasa!
Spartul oglinzii ma omoara...mai am de ispasit vreo 8 ani cumulat dupa spargerea a doua oglinzi.

Mami de Karina iubita mult mult
khristin spune:
Piersicutza, si aici exista tot felul de sedinte pt. socializarea mamicilor cat si a bebelusilor, tip gimnastica, inot, crafts, etc...distractie placuta sa ai.
Fetelor, voi credeti in superstitii din astea? Si mie mi s-a tot spus ca se linisteste bb dupa botez....de-abia astept sa vad 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
claudinna spune:
Dya, pai precoce, mama, baiatul tau! al meu e ceva mai mototol, bag seama:)
Luminita, felicitari si voua!!!
pe mine ma incanta ff tare cand mai cucereste un pic de spatiu, cand scoate un sunte nou, cand il atrage ceva nou...sunt topita dupa el!
La multi ani tuturor celor care isi serbeza onomastica azi!! cu siguranta aveti macar un membru in familie sau un prieten cu numele de Ion:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
iriss, spuneam ieri ca va asteapta o surpriza in mailul comun!!
poze noi cu bebelushull
khristin spune:
Musette, vazut si pozele voastre....ce dragut era Luca intors asa pe o parte. Placut si unghiile lu' mami vopsite Jungle Red 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
claudinna spune:
eu am fost cu Razvan la munte de 2 ori.
i-am luat in primul rand mancarea, biberoane, sterilizator, apa plata, ceaiul...la tine, Codruta cred ca e mult mai simplu ca alaptezi, nu??
scutece, servetele..
haine de schimb, mai multicele, ca daca transpira in masina, daca tocmai atunci se uda nu stiu cum si are nevoie...o sacosa, ce sa mai!
cateva jucarioare, ca-i plac lui cel mai mult, scoica, caruciorl...
de spalat nu i-am luat vas, ca am stat decat o noapte si nu-i bai daca nu-l speli o zi. la funduletz il speli frumos la chiuveta, ca nu-i mare scofala.
drumul a durat vreo 2 ore...a dormit in scoica, n-a avut treaba. i-am dat sa manance inainte de a pleca si imbarcarea imediat, sa nu faca scandal pe drum.
pt noi am luat ff putine haine, decat strictul necesar si ceva ff gros.
acolo am dormit eu cu bebe in pat..a fost ok, ca acasa...de fapt am fost tot acasa
l-am scos si la plimbare vreo 2 ore, si asta intre craciun si anul nou
n-a racit, n-a patit nimic
LE: medicamente de febra, raceala, vigantol, solutia pt nas....ce folosesti in mod uzual pt el
poze noi cu bebelushull
CosmyB. spune:
in primul rand avem de felicitat de fericita noastra mamica:
MONI FELICITARI!!! TINEM PUMNII SA VII CU CONFIRMAREA FINALA eu din cate stiu nu poate aparea a doua liniuta la test decat cand chiar e sarcina si linia a doua e mai pala oricum. speram sa fie totul bine si sa fii fericita depiln asa cum meriti! 

Sarbatoritilor de azi!!! 

tuturor celor cu nume Ioan sau Ioana!!! 

A fost pediatra sa o vada pe Maya, pt ca eu eram cam sceptica cu temperatura peste 37 gr si mi-a confirmat-o si ea. aseara a avut 37.9 si azi 37.5 si a zis sa pun jumate de supozitor dimineata si seara si daca nu scade sau se inrautateste sa-i dau panadol. oricum are ceva mucuti si se pare ca asta sa fie vina sau poate chiar dintisorii pe care-i asteptam. acum vedem cum mai e peste 2 zile cand vine iar sa o vada. vaccinul ar trebui sa-l facem saptamana viitoare, dar numai daca totul e ok, a zis ca nu e graba.
despre diversificare a zis ca nu se pune problema si pana la 6 luni, papam numai tzitzi, sa speram fara completare, ca aseara nu a mai fost nevoie 
Luminita puiutii tai aveam parca stare subfebrila ca si Maya. cum mai sunt acum? 
300 ma bucur ca esti bine! am crezut ca apari dupa un timp si ne dai si tu vesti

Cuscra ce-mi face ginerele? 

Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
Luminita nu am ajuns la dr , am vorbit cu ea la tel si nu am mai vorbit si de david. Ne asteapta saptamana viitoare. Acum sa vad cand , ca luni se interneaza si mami si in functie de ziua cand se opereaza, ne hotaram cand mergem cu soricelul.
Kristin dieta mea e cu cioco si cu grasimi.....nu tine la toata lumea
Sorry 
Moni si la mine era f pala a doua liniuta.Abea se vedea, dar era acolo
Sunt foarte optimista pentru tine 
Am vrut sa mai scriu ceva.....
AAAAaaaaaaaaaaaaaa Boo unde esti ?????? Sunteti bine ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit