Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nikolici, mersi mult! Imi pare tare rau ca nu s-a obisnuit Karinuta! Noi nu stam decat o noapte, dar am mari emotii oricum!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

am citit la pepenasi si cred ca ajuta pe cele din Bucuresti
citat din ankalaura "" Am depus dosarul.
Deci lucrurile au decurs asa:
- copie CI mama
- copie CN copil
- adeverinta de la serviciu intr-o forma oarecare, continand veniturile NETE pe ultimele 12 luni, inainte de nasterea copilului, in care a 12-a luna este luna intreaga (cum eu am nascut pe 1 iulie, am pus veniturile din iulie2007-iunie2008 - ca sa fie clar...)
- cerere de mana pe care o redactati cum vreti, "Dl Dir... Subsemnata.... "- eu am pus domiciliul si CNP-ul, fara data de intrare in CIC, fara sa mentionez copilul.... " aflata in Concediu de inrgijire si crestere a copilului, optez pentru 85% si va rog sa imi aprobati recalcularea indemnizatia conform legii... " Si mentionati legea, care am uitat ce numar are
- dosar cu sira (totusi mie nu mi l-a oprit, dar mai bine sa aveti)
Program in HAMBARULUI:
LUNI / MIERCURI / JOI - 9.00 - 15.00
Dosarele de recalculare se depun la camera 2, la parter (si nu la subsol, unde se depun dosarele initiale, ajutoare si altele..!)

Azi nu era nimeni, incat cat pe ce sa cred ca am gresit cladirea!
""

Trebuie sa sun si eu la mine sa vad unde si cum

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

alina multa sanatate tuturor...da si azi s-a intors direct pe burtica numa nu stie sa scoata manutza de sub ea

oana da stiu cum e...mie nu tre sa-mi spui ca stii ca sunt paranoia rau...eu zic ca e k daca numa atat a facut.

Am fost si noi pe afara ..dar Alexia face un circ pana o imbrac ca-mi piere chefu de iesit,dupa aceea de multe ori plange si afara asa ca ...

Voiam sa mai zic ceva:
Luminita la tine tre sa fie ff frumos ca ce face unu nu face celalalt si nu deodata

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La Multi Ani Ioni si Ioane

Monica, ce veste minunata intr-o zi de sarbatoare . Eu una sint convinsa ca e un samburel la tine in burtica care de-abia asteapta sa-si cunoasca mamica

Piersicutza, bucura-te ca sotul se pricepe sa stea cu fetita...aici se intampla destul de des ca tatii sa-si ia concediu de paternitate ca sa stea cu bebelusii. O alta solutie ar fi sa aduci un parinte din tara ca sa nu o trimiti la cresa prea devreme

Ankussa, way to go

Fetelor, eu una sint curioasa acum cine ne anunta prima ca e insarcinata dupa Moni. Place your bets

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Fetele care a-ti fost la dermato cu bbi pt dermatita atopica ce tratament v-a dat?
Eu am fost ieri cu el si mi-a recomandat Locoid dar am refuzat si atunci mi-a dat de la Avene Dermalibour.

Tot ieri am fost sa-mi rezolv actele pt indemnizatie si alocatie ca de maine m-i se termina concediul prenatal.Toata ziua l-am carat cu mine pe bb si toata noaptea a tusit si a horcait din cauza mucisorilor cred.
Oare a racit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

codruta Pot sa-ti raspund eu cu muntele....am fost 2 sapt si noi nu ne am acomodat mai deloc.Nu ti spun cu cate bagaje am plecat,ne au trebuit.2 valijoare, plus caditza pt bb, plus bagajele noastre.Eram burdusiti in masina cu bagajele care nu au incaput in portbagaj.Caditza si caruciorul pe scaunul din fatza, eu cu bb in scoica...o nebunie.Insa asta nu ar fi fost o pb ci faptul ca tare mi a plans la munte,nu ia priit aerul de munte.In fine Karina este si un bb mai zbanghi.

Iriss Maine ma duc la directia muncii, azi de abia fac rost de adeverintza cu salarile defalcate care sperrrrrrrr sa fie bine completate, caci ei nu au un anumit tip.Si tipa care mi a facut adev. mi a zis sa intreb maine daca in ultima luna cand eu eram intrata in concediu prenatal este ok sa fie trecut ca venit caci concediul prenatal nu este impozabil.Maine va anuntz ce am facut insa cred ca nu dorm cu gandul ca ma duc la cozi.

Mami de Karina iubita mult mult

Codruta, eu pot sa-ti spun din experienta cu Teo. Prima data am fost la munte imediat dupa botez, avea 3 lunite fara cateva zile, si am stat 4 zile. Era iulie, dar nu a fost foarte cald. Chiar imi amintesc ca ne-am cumparat 2 polare din Predeal ca nu aveam la noi (noi astia mari).
Nu am carat decat strictul necesar (o cutie de plastic si solutia de sterilizat la rece, biberoane, incalzitorul de biberoane, hainute, paturica, hamul, un carucior usor si lapte praf, panadolm termometru, spray de nas, prosoape, pampersi, servetele umede, ma rog, din range-ul asta). Desigur scoica.
Teo a dormit pe un scaun intre paturile noastre, pe prosop curat si invelit cu paturica lui. Inca mai sugea, il luam dimineata in pat cu mine si il lasam adormit si eu o stergeam la piscina.
A fost foarte cuminte, si chiar as zice ca i-a priit aerul, iar pe drum a dormit in scoica tot drumul.
Dupa aceasta iesire am inceput sa mergem mai des, la Zarnesti unde mergem noi cu gasca. Si acolo, acelasi bagaj + papici cand am inceput diversificarea, acelasi copil zambaret si cuminte, insa mergeam mai multi copii si multi adulti si ma intorceam mereu cu viroza.
De cate ori il scot in colectivitate se imbolnaveste. Cu Radu nu am iesit inca din Bucuresti, ca nu l-am botezat.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

gaia.nevia dar nu e bine sa iesi cu bb din oras, daca nu este botezat???Sunt curioasa...vreo superstitie???

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

IN PRIMUL RAND: FELICITARI MONICA!!! SA FIE CU NOROC!!
eu am luat utrogestan 3 luni inainte sa fiu insarcinata si pana nu am ramas gravida nu mi s-a pozitivat niciodata testul. asha ca, ai grija cum sarbatoresti, ca n-ai voie alcool:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

am fost si eu azi sa intreb de indemnizatie..cum sa fac...ce sa aduc...mi-a fost taiata scurt, de catre o domnisoara care statea cu mainile in san, la propriu si avea o fatza fff acra..."mai veniti peste 2-3 saptamani, ca nu s-a publicat nimic in MO...nu stim nimic..."...o fi chemand-o Ioana si nu i-a zis nimeni "La multi ani!"...ce sa mai zic?
o intrebd e numarul de telefon, pe care abia mi-l da, ca si cand ar fi fost secret de stat...
cam asha a stat treaba, deci nu ma stresez vreo 2-3 saptamani...
la Bucuresti ajung mai repede stirile...Caracalul e undeva pierdut pe harta...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Fetelor, eu astazi incep un curs de refacere de dupa sarcina.
Se face si acolo asa ceva? A inceput cineva asa un curs?

Nu merg doar pentru gimnastica speciala spate-bazin ci si ca sa ma imprietenesc cu proaspete mamici care se afla si ele in situatia mea.

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput