Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Saluatare!
La multi ani tuturor Ioanelor, Ionilor si acelor ale caror nume deriva din acestea si tuturor bebeilor care implinesc lunite astazi!!!

Noi am venit de afara,unde am tras o repriza de plans nemotivat (ca de obicei), dupa care am adormit si dormim si acum. Yupiii!!!
Moni, vestile sunt super..si eu cred ca testul este pozitiv! Asteptam totusi si confirmarea oficiala.
Delphinash,u're next!!!
Joy, si pe mine m-ar interesa schema de diversificare pe care ti-o da dr. Daca ai putea s-o scanezi ar fi perfect.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna fetele,,

La multi ani!! tuturor sarbatoritilor de azi
irina: si felicitari pt bebe cuminte
nikolici:[pup]nu ziceai ca mergi azi la directia de munca?eram curioasa ce ai facut
300 :bine ai revenit,chiar imi era dor de tine,,nu stiam ce ai facut,,,ia zi ce filme bune ai vazut??ceva recomandari
monica :felicitari pt 2 liniute,eu zic sigur ca esti gravi asa am patit si eu a doua liniuta era stearsa,,,asa apare la inceput peste 1 sapt 2 vor aparea perfect 2 liniute
Ankussa:nu esti deloc paranoia esti decat o mamica ingrijorata pt puiul ei,,,eu sincer cred ca nimeni nu poate avea mai bine decat mine grija de fii-miu

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

se vede ca s-a terminat vacanta, ca iar se umple un capitol pe zi:)
mama buna ce sunt si cu un guturai de toata frumusetea pe care "am reusit" sa-l impart si cu alexa si cu cipri suntem 3 muciosi:(
fug sa citesc...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Monica si la mine a fost la fel..a doua liniuta f. pala..eu zic e ceva mic acolo in burtica. Ma bucur mult pentru tine...ai incredere..si asteptam vestea cea buna confirmata

Luminita
..sa stii ca luni a fost rau..dar de marti e mai bine..dormim..ne jucam..cand ii vine somn incepe sa planga.il legan putin si a adormit..si tot asa.. Cand ma gandesc ca eu ma pling dar tu cu doi..offf

Multumim tuturor pentru urari..azi ca Raducu a facut 3 luni facem un gratar..ne-am obisnuit si cu fiecare luna asa facem

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

La Multi si Fericiti Ani, Ioana, Ion, Ionela, Ionut, si tuturor derivatelor!

Nocom, , foloseste cu incredere uleiul. E foarte bun. Noi il folosim, dupa baita, inca de la nastere, si nu am avut niciun fl de problema. La masajul de dimineata, folosesc lotiunea de la ei, care este si ea fff ok. Chiar sunt bune produsele!

Imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme cu diversificarea. Eu cred ca sunt norocoasa, pentru ca lui Vladut nu prea ii place formula, si orice are alt gust, e binevenit! Nu am avut probleme cu lingurita. Folosesc una mai micuta, si flexibila! Poate va ajuta cu ceva!

Fetelor, care ati fost plecate cu bebeii la munte, cum a fost? Cum s-au comportat? Cum a fost suportat drumul lung, baita, papita? Au dormit? Vrem si noi sa plecam pe 31, sa intregim gasca ( a se citi, ca in vremurile apuse) si avem ceva emotii! Orice sfat e mai mult decat binevenit!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Monica, un mare pupic pentru tine!!!! Sper din tot sufletul sa fie cu ochisori! Fii pozitiva, asa cum te stim noi, si.. sa dea Domnul sa fie bine!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica,te inteleg perfect ca iti e teama, dar test fals pozitiv nu exista....exista fals negativ.Te inteleg ca nu prinzi curaj, sunt sigura ca o sa ai o teama pana o sa il tii pe bebe sanatos in brate, dar noi suntem aici sa te sustinem si sa te incurajam...si sa fim cat de cat obiective...si test fals pozitiv nu e

Laura...stii, cand face la 2-3 zile de ce face asa rar?Cand face 3 pe zi de ce face asa des?..el e bine, vesel, a facut un kaki mare si doi mai micuti pana acum, deci cred ca e bine..consistenta ca de obicei...mie mi se pare mult ca sarim dintr-o extrema in alta, dar sper sa fie pe drumul cel bun...care o fi ala...
Oricum o veste mai buna e ca ia medicamentul...cu seringa, dar il ia,ceea ce ma face sa fiu putin mai optimista privind dorinta lui de a isi diversifica gusturile

De Ratonelu a spus Babytza parca acum cateva zile (cum trece timpul) ca sunt bine si ea si Sasha, dar ca sunt prin alergaturi cu fizioterapeuti.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica,nu stiam ca iei utrogestan,asa ca eu sunt realista si trebuie sa-ti zic sa nu te bucuri inca pana nu sti exact daca esti sau nu pt ca utrogestanul influenteaza testul.Eu am patit asa cand luam clostribegyt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

codruta Pot sa-ti raspund eu cu muntele....am fost 2 sapt si noi nu ne am acomodat mai deloc.Nu ti spun cu cate bagaje am plecat,ne au trebuit.2 valijoare, plus caditza pt bb, plus bagajele noastre.Eram burdusiti in masina cu bagajele care nu au incaput in portbagaj.Caditza si caruciorul pe scaunul din fatza, eu cu bb in scoica...o nebunie.Insa asta nu ar fi fost o pb ci faptul ca tare mi a plans la munte,nu ia priit aerul de munte.In fine Karina este si un bb mai zbanghi.

Iriss Maine ma duc la directia muncii, azi de abia fac rost de adeverintza cu salarile defalcate care sperrrrrrrr sa fie bine completate, caci ei nu au un anumit tip.Si tipa care mi a facut adev. mi a zis sa intreb maine daca in ultima luna cand eu eram intrata in concediu prenatal este ok sa fie trecut ca venit caci concediul prenatal nu este impozabil.Maine va anuntz ce am facut insa cred ca nu dorm cu gandul ca ma duc la cozi.

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sarbatoritilor de azi, Ioani sau Ioane!
joy, multumesc de aprecieri cum ati trecut noaptea? bine ca ati depistat "buba" ca cine stie ce se putea intimpla.
claudina, felicitari pt rostogoliri! e mare razvi
laura si voi?! bravo!
eva, sa ne zici si noua ce ai primit de la dr ta despre diversificare. bafta cu vaccinul!
noi il mai aminam putin sa scape de mucii astia
monica, ce-mi vad ochii!!! DD ajuta sa fie bine
musette si multumesc mult.
ramo, ma bucur ca sunteti ok:)
luminita, felicitari si voua pt progresele gemeneilor!
s-a trezit gasca, daca am acces la calculator mai vin...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput