Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor eu tot in 4 stau. Am depus pentru alocatie, trusou si prima de nastere. Am ridicat pana acum prima, am primit alocatia pentru noiembrie la posta, dar ... ptr trusou... a ramas sa ma sune si nu m-a sunat nimeni!!!
Voi ati ridicat banii de trusou? V-a sunat cineva de la ei?
Ptr CIC nu am depus ptr ca imi expira concediu de sarcina si lauzie pe 10 februarie. La inc lui februarie ma duc sa depun dosarul, dar am inteles ca trebuie sa ma duc tot la DASPC sector 4 in Sos Oltenitei. Tot asa este?

Ref la gat... parca e mai bine nitel, dar ... si la noapte doarme tati cu fiesa si eu exilata ca sa nu trezesc toata casa!!!

Iriss_04 eu inca ii calc bebelinei hainutele. Nu suport body-urile alea sifonate asa la manecute

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Nici nu cred ca o sa sune nimeni. Eu zic sa mai insisti. Mie la sect 3 mi-au zis exact in ce perioada sa sun sa ma interesez cand pot ridica banii.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui preety

Ref la botez, avem si noi botez pe 10 (sambata).
Voiam sa va intreb, in biserica se face cald? Apa o fi calda? Daca uda copilul la cap cum il usuc? Se poate lua foenul?

TREBUIE sa fie cald in biserica si apa sa fie tot calda. Ca sa fii sigura, vorbeste la biserica inainte. Nu cred sa fie o problema cu foenul, il poti lua linistita dar sa ai unde sa-l bagi in priza...

Luminita

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

LA MULTI ANI tuturor celor cu numele de Ion sau Ioana! Multa sanatate si mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Intrebare, poate prosteasca. utrogestanul poate influenta testul cumva???? Ca eu iau 6 pe zi, 4 intra si doua pe cale bucala

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Monica, si eu zic ca esti gravi! Oricum ar fi, iti tin pumnii sa fie bine, asa cum iti doresti si cu siguranta cum meriti. Iar daca faci gemeni, cum spunea Piersicutza, aici sunt!!

pupice!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Babytza, ai vorbit cu pediatrul? Ce zice??

Baby_boy cum mai e? Mai rezisti? Si eu sunt putin zombie, azi noapte nush ce au avut dar nu prea au dormit, mai ales Edi, avea un chef de joaca de numa'....

Un LA MULTI ANI cu sanatate si de la noi, pentru toti sarbatoritii de azi, de nastere sau nume!!!

Luminita

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, tot am vrut sa intreb, de ratonelu mai stiti ceva? Ca sincer nu prea v-am mai citit in ultimul timp ca intrasem intr-o depresie mare rau.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Chiar asa, si eu vroiam sa intreb de ratonelu si am tot citit din urma dar nu am gasit nici o veste. Stie cineva ce mai e cu ea si cu puiul ei?

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mina de andreea_and

Bianca de Raluca

Radu de Baby_boy

La Multi Ani tuturor Ionilor si Ioanelor

o micuta timida Moni
Ai dreptate, nu mai stim nimic de Ratonelu, sper ca totul e ok cu ea si Sasha, Ramona (300) cred ca a mai vb cu ea, dar a trecut ceva timp d-atunci

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

monica ia arunca tu un ochi aici si citeste http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85651
ratonelu era bine, sasha la fel, babytza a vorbit cu ea ultima data

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput