Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Periuta Oral-b stage 1 ... si ca sa nu faca mutre... ei tin o periuta, eu una... si cica ne spalam cu schimbu... odata ii spala mami, odata se spala singurei... si tot asa... astfel scap de comentarii

Cereale... de bb-ei in fructe sau iaurt... daca e nevoie... Si Nestle cu lapte obisnuite... ori fulgi cu cioco (numai dimineata ), ori cu scortisoara

Rein daca tu simti ca nu trebe, pai nu trebe...
Asa si eu cu operatia de chist simteam ca nu e cazul de taiere... si iete ca intr-un fel am scapat de taiere, deci s-a putut si fara... Asa si tu... daca simti ca mai trebe sa stea... pune dr. sa se uite de 10 ori si sa fie 100% sigur ca e nevoie de inducere...

gabi78 bravooo... ce ma bucur cand aud de gravidute si puii lor din burtica... nostalgiile
Poate castig la loto si mai fac o fetita Niciodata nu e prea tarziu

Fug la nani... nici nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... sunt chiauna... copii, curatenie, invatat, lucrat, cumparaturi si iar lucrat. Maine o iau de la capat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihael@

Laina, ma bucur ca Antonia impartaseste pasiunea stefaniei, cu vizionatul Trinitas TV

am reusit sa o filmez un pic cand isi facea ea ritualul, dar m-a avzut si a inceput sa se fandoseasca...de obicei e foarte serioasa in ce face

http://www.youtube.com/watch?v=4aafxRN_KTI&feature=channel_page

Superb! am ramas fara cuvinte! Cum isi tine ea acolo de batic sa nu cada ! Si matanii? Eu nici nu stiam ce sunt alea pana acum vreo 3 ani. Ce frumos face ea acolo!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loradin

Buna seara,

vin si eu sa ma mai plang pe la voi.Am avut o zi de cacao.

1. am fost buzunarita in troleu(nu aveam decat 10 ron)
2. am pierdut un cercel(avea valoare doar sentimentala)
3.Dar cel mai rau imi pare de BUBU.BUBU este animalutzul Anei,pierdut azi din carucior.Nu aveti idee cat a plans! De o ora caut pe net unul asemanator.Il avea de la cateva luni. Abia mi-a adormit.

Bine ca s-a terminat ziua!!!!!!

.....

gata ! fug la culcarea!

INGERASUL MEU DRAG

Uite o si un de la noi sa treaca supararea.

Mergi la inceput

Vreau, vreau filmulete cu Carl care face puzzle! Si mai vreau sa il vad si pe Raul cum zice cifre si litere! Ce copii, domnule, ce copii! Oare Iarina ce-o mai face?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menuet

Chiar daca este plin sezon ''virotic'' m-am gandit totusi ca pe viitor nu are cum sa strice.
http://www.remedio.ro/n35/homeoterapie-c209/terapia_naturala_la_inceputul_sezonului_rece-s286.html

Rozi, bun articol! Si ce veverita iubitoare ai tu acolo! Auzi , sa te iubeasca ea pe englezeste?

Mergi la inceput

Gabi, ai grija de valva. Fa ceva, punei un dop . Acum, serios, ai multa grija de tine .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rein

Am fost la control, bb2 e bine.
La eco dr. mi-a spus ca am 37 de saptamani si sa vin saptamana viitoare, marti la eco cu doppler la spital sa vedem cum e cordonul. El nu are doppler la ecograful din cabinet. Si... sa incerce o provocare de nastere. Eu oricum voiam sa-l rog sa ma vada si la spital cu doppler dar nu sa-mi faca inducere. Simt ca mai trebuie sa stea bb in burtica. Asa ca o sa ma duc sa fac dopplerul dar la inducere, daca ma simt ca acum, zic pas.

rein

Un pic mai e si acum ai in grija doi omuleti!

Mergi la inceput

Poate-mi dau si mie vreun avertisment de spam cu mesajele mele unul dupa altul. Dar daca nu fac asa, nu mai raspund in veci la cat de mort am neuronu zilele-noptile astea.

Mergi la inceput

Inca un cret dulce cu pasiune pentru dopuri de orice fel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata pe fuga!

am vazut filmuletul cu stefi evlavioasa, o data si inca o data, ca nu-mi venea sa cred ca o fetita asa mica, poate face asa ceva ... si cu atata seriozitate. bravo!!

il laud si pe raul ca stie toate literele si pe altii care stiu muuuulte.
pup pe giuli cu personalitate. am jiiiisshhh!!!

eu l-am dezlegat pana la urma pe matei de scaunel, ca mi-era ca se cheama protectia copilului. dar ... perseverez ...

loradin baga poza cu bubu.bubu, poate gasim unul sa i-l dam anei.

sanatate bolnaviorilor!

rein succes!

cam atat, ca am muuulta treaba. va las cafea!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput