Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

revin ... treziri noaptea avem si noi, mai nou baga lapte pe la 1-2 si pe la 5-6. mai plange in somn, mai miauna. azi noapte nu mai puteam de obosita si ii zic: vii la mami in pat??? el: niuuuuuu niuuuu noooooo!!! l-am lasat la el, dar ma terminase cu miorlaiala. peste vreo ora a incercat sotul: hai!! i-ati oaia si vino la noi, ca iti aduc eu paturica. si a reusit!!!! dar ... normal ca am dormit prost ... dar macar am dormit. nu stiu de ce miorlaie ...

lapte seara, la bibe inca ii mai dau. ar trebui "intarcat" dar eu n-am putere, ca el ceai nu mai bea de nici un fel, apa nu serveste noaptea ... asa ca eu n-am nervi sa-l las sa se jeleasca dupa lapte, pana bea apa.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Stefi minunata,asa ceva vezi mai rar.
Loradin,din pacate mai apar si zile de cacao.Un pupic sa treaca repede si sa gasiti un bubu nou.
Si la noi de 2 nopti se cam lasa cu marait sau chiar cu plans noaptea si nu prea stiu de ce,caninii au iesit de 2 luni ,azi ma uit sa vad ca mai apare ceva.
Haideti sa ne laudam si noi cu ceva.Noemi o iubeste f mult pe surioara ei mai mare.De cate ori ii dau ceva bun si surioara ei nu este in camera imi ia din mana ce-i dau ei si apoi se intoarce si zice Na(Natalia)ca sa-i dau si pt.Natalia,sau striga la ea si zice Na mama adica (Natalia vino la mama).daca suntem in vizita la cineva face la fel intai ia si ii duce Nataliei.

adelina si piticii
Vacanta 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

, pai uite de ce se implineste totul in stupul nostru: se inchina Stefania intr-o zi cat ma inchin io intr-un an! E totalaaa!

Loradin, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat ieri!

Ioana, voi dormiti la stana? Oi, bulibaseala ...

Ane, io cred ca ai trucat filmuletul , cum sa stie toate literele?? (ma re-sochez ca m-am mai socat odata pe aceeasi tema). Bafta cu jobul si daca ai ceva hartoage de completat, nu te complica, da-le la Raul!

Stefanyia, m-ai zapacit cu puzzle-ul, o pun si eu pe Giulia sa faca imagini din cuburi, dar numai le cladeste una peste alta.

SAnatate burticilooor!

Giulia e manierataaa (o laud, poate o marit, ca i-am scazut cota daca am parat-o ca-i certareata) spune iog mosh (te rog frumos), mesc, cu pasere (cu placere)
Nu mai stiu daca m-am dat mare ca a sarit de 11 kg!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

acum sa o iau pe rand:

- cereale EDY nu pune gura pe cele de bb-ei, de la cereale Nestle a facut alergie, in schimb sunt foarte bune ale mele, cu miere, scortisoara sau fulgii de porumb cu lapte.
- periuta de dinti de la Colgate si pasta de la Vademecum.

gabi78 - sanatate multa si ai grija de voi

biky - bine ai revenit.

stefania - EDY VB DAR PUZZLE NU FACE NICI BATUT.nu are rabdare si nici nu il intereseaza. lui sa ii dai jucarii sa le : calce in picioare, sa dezmembreze, sa traga cu dintii, sa arunce si sa distruga.asta il atrage pe edy!!!!
pupam pe Carl si la mai multe puzzle.

Rein - si rabdare ca nu mai e mult.

loradin - bine ca s-a terminat ziua fara altele mai rele. pupam pe Ana si cum arata bubu???

Ane2200- Raul e total, ti-am ami zis.acusica treceti la subiect, predicat, fractii, etc.

Mihael@- Stefania e superba!!!!am vizionat filmuletul cu Edy, care auzind popa a inceput:" auzi mami doamne-doamne", si el e "fan" DD , cand trecem pe langa orice biserica imi zice " casa doamne-doamne" pupa icoanele de N ori, si incearca sa isi faca cruce dar nu i iese decat cu ajutorul meu, si seara nu ne culcam pana nu se pune el in fund isi strange manutele si ne rugam " INGERASUL MEU".
STEFANIEI.

Kitty - cata personalitateeee, vezi ca e buna vorba aceea : vai de parintii care nu asculta de copii! dupa ce ai parat-o acu vi sa o lauzi...iti e frica? las ca asa o papusa frumoasa nu ramane nemaritata!

adelyna - sunt superbe fetele tale si ce frumos ca impart tot.

am vb cu Dr si mi-a zis ca pofta de mancare o are de la Peritol. asa ca m-am linsitit.
trimit sa nu se piarda si mai revin

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

mah, ma inervati de-acu....

copii care fac puzzle, altii sunt evlaviosi de numa', unii recunosc cifre si litere, altele vorbesc engleza....ptiu, Doamne ce copii.....
Meditatii, ceva, acordati?
Trimit una bucata copil care nu stie mare lucru....plata la returnare, daca indeplineste conditiile de rigoare. Pampersul si laptele praf il cumpar eu....

Kitty nu te mai da mare ca sa-ti creasca audienta Auzi la ea....Giulia e manierata si are si peste 11 kg....sa mor de ciuda nu alta
Valeu....unde mi-s cuscrele???

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

LORADIN: imi pare rau ptr necazul tau...sper sa regasesti jucaria sau sa prinda drag de alta
ANE: chiar ma gandeam ca ai dezertat, ca nu te am mai gasit pe aici. auzi, da' i ai dat drepturi de autor elei?
GABI: ee, ce mic e...multa sanatate la voi 2
REIN: dra mea lucra in tandem cu sotzul. el inducea nasterea normala prin epidurala, ea nu. el este mai renumit decat ea. dar ea merge pe metoda americana, totul de la natura. daca tu simti ca e mai bine sa astepti, asteapta. noi sintem oricum in standby cu majoreta.

ah, cu sculatul noaptea...rox, n a tinut fara suzeta. plange la fel, azinoapte de 3 ori, la ore tare misto: 1, 1.40, 4....de ce or plange, frate, ca nu li se intampla nimic rau ziua, sa aiba ce visa urat...?

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

mihaela@: si cine i a pus prosopul ala pe cap, in semn de batic? tot ea? am crezut ca mooor de raaaas!!!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua! ora mea de butonat

asa....Mihael@, muuult prea simpatica Stefi, minunata! Antonia inca se uita si nu face...studiaza. Pupa si ea pe Doamne-Doamne unde vede icoana, a fost mortala cand a venit preotul cu boboteaza si ea s-a iintins singura la icoana sa o pupe... rugaciune inca nu face, bine, da ea inca nu vrea sa vb deloc, asa ca mai astept. Oricum...n-am ce sa-i cer, in conditiile in care si eu sunt cum sunt..

Gabi, sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna, orice ar fi!

Loradin...pupam sa treaca. hai pune poze cu bubu, poate gasim noi ceva-ceva.

pasta si periuta: noi avem periuta de la baby nova si se impaca bine cu ea, ma lasa sa intru in gurita la ea, ceea ce e super. nici eu nu reusesc sa o spal pe...lateralul dintilor, cum a veni, ci doar pe coroana, dar dintii lor fiind atat de mici, se ajunge unde trebuie. Si m-am bucurat cand am fost la ortodont cu ea ca ne-a admirat dr pentru cum arata dintii ei. Pasta o avem pe aia fara fluor, care avea si periuta degetar, nu mai stiu cum se cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ioano, cum adica ar tb "intarcat"? Io stiu si copilasi de 5-6-7 ani care beau un paharel de lapte seara.
Si de care scaun l=ai dezlegat? ca nu am fost pe faza....

Laina, unde ai gasit ortodont pt pitica?

Stefaniaaaa, cuconitzaaaa, cum puteti ma sa ziceti ca e "mortala"?
E angelica de-a dreptul.....cata smerenie (m-am prapadit si io de ras dupa ce mi-am facut paispe cruci)

Adelyna, f frumos ce zici tu acolo de surori, dar noi care avem cate unu nu cunoastem si "bucuria" asta

Raul stie literele?!?!?!?!?! recunosc ca numa acu am vazut filmu....ma, da le zice in ungureste, alea is mai usoare, de aia le stie. N-am cuvinte...m-a lasat muta....bala-muta.

Hai ma Loradin, da poza cu Bubu, sigur il are cineva dintre noi; nu mai chinui pe Ana

Gata, i-am luat jucarelele lu rares si am plecat la Biky sa ne jucam ca copiii obisnuiti

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Helau, helau...

Pe zi ce trece raman cu gura mai cascata...cred ca urmeaza sa mi se intepeneasca de tot. Bravosssssss la copilasi.
Mihael@ sincer nu am cuvinte, nu mi-as fi inchipuit ca un copil de nici doi ani stie sa se inchine asa. Incredibil.
Raul e deja absolvent la litere si cifre. L-am vazut mai demult cum recunostea el literele si cifrele.
Giulia e cam artzagoasa, atentie mamici de baieti.
Biky ia baga tu pitica la inaintare si nu o mai tine la umbra ca se baga altele in fata la cuscrit.

Gabi, sanatate multa tie si lui bebe din burtica. Tinem pumnii sa decurga totul bine pana la termen.

Rein, pregatim aparatele pentru "marea intalneala 2". Nastere usoara si bebe sanatos.

Rozi, cum am mai zis veve e o dulce, o finuta. Imi face pofta de o fetita dar nu mai am putere. Nu ma mai bag ca is si expirata.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput