Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
radcarmen spune:
Adelyna, foarte frumos ca Noemi imparte totul cu Natalia.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
anaalina spune:

Valeu , valeu , valeleu
ah ce-mi vazu ochiul azi pe net, mai sigur copii astiaa MIROBOLANTI nu sunt nascuti cu un an mai devreme???
Ca eu azi la scoala citii asa in viteza, cand le dadeam o testare la teroristii mei , si cand colo in loc sa ma plimb printre ei , am intepenit la calculator, minunandu-ma, cred ca vor fi numai note de 10
Mihael@ cine o invata ? Voi aveti neamuri sfinte fete bisericesti? Eu recunosc nu am invatat-o asa ceva , ca nu prea merg cu ea la biserica si cred ca fac rau.
Anne ALFABETUL???aolueeee, pe a mea nu o mai ia nimeni . Da ma consolez cu gandul ca e fotomodel si nu tre sa stie prea multa carte, ca de asa e la moda.
Menuet inca un vai!!! in enleza
, ma dati pe spatee...raman muta
Gabi las ca bebe va sta acolo si eu nu-ti doresc sa fie decat sanatos si MANCACIOS.
Duamna Ioana lasati copilu in pace, ca s-o intarca el singur cand i-or spune fetele ca nu vrea sa danseze cu el ca bea lapte din biberon , ca asa pati baiatul nasilor nostrii, la nunta noastra el avea 3ani si jumatate si era cu sticla cu lapte si a vrut si el sa danseze cu o domnisoara cam de varsata lui ,dar domnita a zis ca nu danseaza cu el ca e papa lapte. Si din ziua aia nu i-a mai trebuit lapte la biberon
Loradin dam anunt la PRo tv?? Cautam pe bubu, se ofera recompensa. Lasa iubita ca gasiti voi unu care sa-i placa. Fiica me nu are inca niciun preferat , doar pernuta si suzeta, astea sunt prietenele ei de somn.
Domnita Catalina acus e la somn dar sa vedeti ce o pun eu cu burta pe carte cand s-o trezi
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
stefaniya spune:
Buna,
Ma m-am chinuit sa atasez mai multe filmulete dar nu am putut.Asa ca aseara l-am pus pe Carl sa faca un puzzle si am facut filmul din doua bucati ca sa nu mai fie asa mari.Dupa ce vedeti filmuletul,innapoi ca sa vedeti continuarea.Si restul cand mai are chef si sunt pe faza cu aparatul foto fac si va arat.
Asta e ultimul puzzle cumparat
http://good-times.webshots.com/video/3093307850104117944ypAPYP
Azi am scoala si nu stiu daca am timp dar vreau sa va arat si ce cadou ne-a facut la camin de Craciun,ca e priceput si la ornamente ![]()
Acum ma duc si eu sa vad filmuletele puse de voi.
O zi buna!
pupici
elpower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefaniya Buna, Ma m-am chinuit sa atasez mai multe filmulete dar nu am putut.Asa ca aseara l-am pus pe Carl sa faca un puzzle si am facut filmul din doua bucati ca sa nu mai fie asa mari.Dupa ce vedeti filmuletul,innapoi ca sa vedeti continuarea.Si restul cand mai are chef si sunt pe faza cu aparatul foto fac si va arat. Asta e ultimul puzzle cumparat http://good-times.webshots.com/video/3093307850104117944ypAPYP Azi am scoala si nu stiu daca am timp dar vreau sa va arat si ce cadou ne-a facut la camin de Craciun,ca e priceput si la ornamente Acum ma duc si eu sa vad filmuletele puse de voi. O zi buna! pupici CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya Pozici noi *****Nu exista biruinta fara lupta si nici curcubeu fara nori si ploaie***** |
Wow! Destept baiat! La ce puzzle frumos aveti voi acolo, mai ca m-as baga sa il fac si eu care sunt anti puzzle de cand ma stiu.Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
stefaniya spune:
Mihael@ - Stefania e o minune de copil! Ce bine se inchina si stie cand sa zica si Amin! 
Si filmuletul in care adoarme in scaunel,ce dulce e! 
Anne - felicitari pt cate stie Raul,are o memorie buna daca poate recunoaste literele,mai si canta.... Si ce-i place sa distreze familia...
Ela - zi-mi daca vrei cadou pt Craciunul viitor un puzzle
Ca e cumparat din Romania,asa ca...Dar iti iau unul cu 1000 de piese ca sa te atraga mai mult ![]()
Loradin - multumesc frumos 
Gata,O zi buna!
gaia.nevia spune:
Hello, hello si
la tot stupul!
Acum am apucat sa mai intru si sa va mai citesc...
Este de spus LA MULTI ANI pentru unii, multa sanatate pentu altii, si multumim pentru aprecieri la freza, e tare haios asa serios.
(era serios pt ca a plans cat l-am tuns, din cauza ca stia sigur ca primeste spalat pe cap, la care a plans si mai tare. Dar vad ca mai sunt si altii care plang la baie...)
Pentru dinti folosin Nenedent si periuta Colgate sau Oral B stages depinde cum le vine randul ca am cumparat o gramada.
Rein, eu am nascut pe Radu la 41 saptamani. Provocat, adica mi-a rupt apa, pt ca bebe era prea mare, vidase (ma rog, blocase) bazinul cu capul (se si vede dupa ce forma i-a ramas, bietul) si nu s-ar fi rupt oricum. Dar erau deja 41 saptamani, era si foarte mare, si aveam si dilatatie si contractii...
Cand am nascut pe Teo, la 38 saptamani, a fost foarte greu. Copilul nu era deloc pregatit pentru nastere, desi se rupsese apa.
Nu mai zic ca 4 saptamani diferenta intre ei, se vede foarte clar la evolutie. Radu le face pe toate mai repede deocamdata, fata de cum facea Teo la vremea lui.
Asa ca... rabdare si tutun... si mai stai nitel in formatia asta...
Teo e mare fan cifre si litere, are program de numarat pana la zece, de citit litere pe tricou si tot asa in fiecare seara.
Azi pt ca Radu era agitat si eu aveam treaba, ne-am distrat asa...
Va pupam cu drag,
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Crina_mio spune:
Buna fetele,
Stefania super dulce si istet Carlutz
blondinul carliontzat. O sa ma pun si eu pe cautat puzzle-uri pentru pici, cred ca or sa-I placa Mayei ca la piesele alea lego construieste toata ziua. I-am comandat anul trecut prin ianuarie puzzle-ul ala din lemn de la quelle (cred ca la Alex al Dianei l-am vazut, apropos - Diana bafta la examen si
lui Alex), dar nu l-am primit nici pana in ziua de astazi, asa ca in seara asta l-am comandat din nou. Cat despre reactia ta la racelile lui Carl jos palaria doamna, mi-a dori sa am si eu calmul tau, dar
Mihaela - wow .. cuconitza ta m-a lasat fara grai.
pioasa stupului. Are dreptate kitty, de asta-I merge bine stupului nostru si toate problemele au happy end.
Giulia manierata si vorbareata, ce mai copii ai mai kitty
.
Anne bravo tie si mai ales bravo Raul. Inspirata de filmuletul cu tine si Raul spunand literele i-am aratat si eu in concediu Mayei cateva litere. Am fost surprinsa de cat de repede prinde. Asa ca stie si ea pe A, B, C, M, T si I (la T i-am spus ca e T de la tati si cand i-l desenez spune si ea ttt urmat de tatiiiiiii, la care tati bineinteles ca se topeste
).
Rein eu am nascut la 40 de saptamani indus si nu as recomanda asta nici unui dusman. Nu a durut dar a duraaaaaaaaaaaaaatt, de vineri si pana luni dupa amiaza, asa ca mai bine lasa sa stea bebe acolo cat vrea el.
Gabi ai grija de corasonul tau si de bebitza din burtica.
Eliana si zi-ti sa-ti tinem pumnii sa castigi la loto?!?!?
Adelina dulci foc piticele tale. Si ca "posesoare" a 2 surori (ambele mai mici) pot spune ca e grozav sa cresti inconjurat de mai multe surori si frati. De asta invidiez (admirativ bineinteles) mamicile cu mai multi copii.
Ada da inventiva mai esti ... se vede ca puiutzului tau i-a placut. Iar Teo cu noua frizura mi se pare ca seamana cu Andreiul Elianei (sau cu Mihai??).
Loradin imi pare rau de patzaniile tale, sper ca ai gasit un nou bubu
Deliapoate se sperie ei de ceva ziua, fara ca noi sa ne dam seama
Nora sa scape repede de visele urate. Maya nu prea se trezeste noaptea, dar s-a intamplat de cateva ori sa planga prin somn, intr-o noapte chiar sa spuna niuuuu, o maingai putzin si-I trece repede. Cat despre ouale picate din cer ... nu le impartim cu nimeni
, or fi din aur ca prea era galben cel pe care-l arata ea. Pe criza asta si cu euroiul care nu se mai opreste din crescut o sa avem curand nevoie de ele
.
Martutza, sanatate lui Victor, sper ca e bine deja.
biky bine ai revenit, da poze mai noi de cele din vara nu aveti??? Sa vedem si noi fitzoasa mica si cretzulie dar si pe cea mare.
Carmen cum mai e Vlad ca n-ai mai zis nimic de el??
Carmen a luat prea mult Darius in greutate de l-ai trecut la aparate?!?!?!
papaciosul mic si blondin. Si ce de mai zapada avetiiii.
Laura i-a trecut alergia lui Edy?? Si Mayei ii tot apar blandute si ma gandesc ca o face alergie la ceva, dar n-am reusit sa-mi dau seama de la ce. Oare alergiile trebuie neaparat tratate??? Eu n-am dat-o decat cu nidoflor pe blandute si-i dispar destul de repede, dar la cateva zile reapar.
Alina MIROBOLANTI zici??? Si asa preocupari ai tu in timpul orelor?? Vazut printesa ta dar si tortul
Periutza de dintzi Maya are oral-b si periutza si pasta de dintzi. Ea o periutza, pe care o musca de zor, eu una cu care incerc sa periez cat pot. Mai facem si schimb, ea-mi burduseste mie gingiile si eu perii cat pot la dintzisorii ei. Am vazut si eu ca daca nu insist, pe dintisorii de sus la baza gingiei se formeaza o dungulitza galbuie. Si sunt de accord cu biky ca foarte mult conteaza si mostenirea genetica, dar cum si eu si tati am avut dantura varza sper ca Maya sa nu ne mosteneasca.
Cereale in ultimele zile nu a mai vrut de loc. Pana acum singurele pe care le-a agreat au fost cerealele cu musli si fructe de la milupa. Am incercat si diferite crantzanele nu i-au placut nici unele, dar mai ia de la Alex din cand in cand.
wow, ce m-am mai intins
pup tot stupul
Crina & Maya Georgia
15 luni
laura_oana spune:
buna seara
ne pregatim de somnic dar repede pot sa iti raspund:
Crina - i-a tecut alergia lu` Edy...dar cum bine stii edy afce de mic alergii la diferite chestii care nu sunt mereu aceleasi de vian pt bube/ basici cat unghia mea
de ex nu face mereu alergie la cacao, ciocolata, ou, peste, si de multe ori face la kiwi, banana, portocala.deci e o bulibaseala totala in capul meu. si nici nu ma stresez ..a mai facea la muscaturi de insecte ditamai basicile pline cu apa, de trebuia sa i le "decupez" cu forfecuta ( nu va zic ce inima mica aveam) ca sa nu faca puroi asa nu ramanea nici "zeama" aia si dadeam cu sprei pt arsuri si asa ne vindecam ( ca sa nu va speriati in general in palme si pe degete practicam "faza" cu forfecuta la sfatul Dr. si NU ARE NICI UN SEMN!) in rest lua PERITOL AERIUS, SI CALCIU! cam asa ne tratam noi de alergii, dar acum am grija sa nu mai ajunga in stadiul de basici...adik sunt calari pe alergie cu antialergic ( care nu lipseste din casa) si crema alba mentolata ( nu stiu cum se numeste) si spraiul acela pt arsuri.
sper ca ati inteles ce vreau sa zic ...fug ca trage edy d emine..ta-su comenteaza ca sunt bagata in calculator si cu picioarele...vb maine.
noapte buna.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
rein spune:
Maaai, ce de copii destepti in stupul nostru! Fiecare stie sa faca ceva deosebit si cand ii vad asa micuti, cum isi dau silinta, ma topesc de drag! Am vazut toate pozele si filmuletele, si le-am dat si sotului. O sa scoatem si noi de pe net imagini sa le facem puzzle, pana acum recunosc ca nu am incercat.
Noi ne jucam mult cu cuburile, tati are imaginatie si face diverse obiecte iar Petrisor incearca sa-l imite. Am observat ca ii place simetria. Ii place sa surubareasca, sa studieze pana la epuizare orice aparat, sa strice si sa repare jucariile. Nu vrea sa spuna niciun vers intreg din poezii desi ne pune sa i le citim, spunand numai primul cuvant. Stie mai multe povesti, adica spune cu anticipatie prin gesturi si cuvinte ce urmeaza sa citim. Are rabdare sa citim povesti de maxim 2-3 pagini si sa le discutam.
Recunosc ca nu am fost consecventa in ultimul timp in a-l invata lucruri noi pentru ca nu mai am rabdare si obosesc repede. Nu mai pot sta gramada pe covor cu el si nu am mai iesit prin magazine sa vad ce jocuri educative pentru varsta lui au aparut. Dar o sa remediem situatia sper.
loradin spune:
Dragele mele,
iata ca va readuc pe prima pagina(asa cum sade bine unui stup care se respecta)
Stefanya-cu multa placere.Uff era sa uit !Pupa Ana un Carl destept foc.Cata rabdare are el! Sa-ti traiasca!
Gabi si Rein-daca o fi sa fie ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Va doresc sarcina usoara si bebei cumintei.
anaalina -chiar m-ai facut sa rad cu Pro tv-ul tau.Uite cum facem .....daca ne iese ceva tu ii anunti si pe mine ma vedeti la stiri.Asta daca nu ma hotarasc sa ma duc la otv.![]()
Va multumesc mult pentru mesaje.Astazi radeam la birou ca nebuna citindu-le.Ati fost chiar haioase.Bubu e de negasit.Taticul din dotare (mult mai nebun ca mama ) la ora 23(cand s-a intors de la servici) l-a cautat pe Bubu in parc printre toate jucariile! Asa de drag mi-a fost de el.Era asa amarat.Mai amarat ca Ana! Ana il pomeneste cand se face ora de nani.In rest ...mai intreba de el dar nu prea des..Nu am gasit altul....desi credeti-ma chiar caut.Rezolv eu si problema asta.Ma bate gandul sa il cumpar pe Bambi.(e inebunita dupa el)Sa vedem...
Sunt asa mandra de stupul asta si de toti prichindeii din el.Vorbareti,isteti,iubareti,mancaciosi,mai putin mancaciosi...ce mai...niste minunatzii.Va felicit mamici ,tatici......buna treaba..
Despre copchil....Multumesc lui Dumnezeu mananca,doarme, vorbeste,inventeaza...in general e cuminte.Avem si crize de personalitate...avem si iesiri ciudate(ne da cu capul in nas ca semn de iubire).Reuseste sa ne distreze copios(uiti de toata oboseala acumulata peste zi)dar sa ne si enerveze la maximum. Asa, precum copii....cum numai ei stiu sa o faca... Continua sa-i apara bube si sa-i dispara.Deja am ajuns ca nici nu le mai bag in seama(asta ca sa nu o iau razna)Am vazut ca s-a discutat despre bibeon...Hmmm....mi-e greu....de fapt nu vreau inca.....sa mai fie un pic bebe ala mic...Eu nu am renuntzat nici la laptele praf.Mai sunteti ca mine? Oare risc sa nu mi-l mai ia pe celalalt?.
Voiam sa va rog ,cu riscul ca s-a mai deschis subiectul asta ,sa-mi spuneti si mie de la ce varsta preconizati sa-i dati la gradinita ?
Cam asta despre noi.Va pupacesc!