Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)
Raspunsuri - Pagina 16
rein spune:
Am fost la control, bb2 e bine.
La eco dr. mi-a spus ca am 37 de saptamani si sa vin saptamana viitoare, marti la eco cu doppler la spital sa vedem cum e cordonul. El nu are doppler la ecograful din cabinet. Si... sa incerce o provocare de nastere. Eu oricum voiam sa-l rog sa ma vada si la spital cu doppler dar nu sa-mi faca inducere. Simt ca mai trebuie sa stea bb in burtica. Asa ca o sa ma duc sa fac dopplerul dar la inducere, daca ma simt ca acum, zic pas.
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Am fost astazi si am facut ecografie cardiaca. Sunt sanatoasa tun, numa neshte palpitatii si cica mai regurgiteaza valva mitrala .... da' nu mult .... probabil ca prea cu pofta manaca si ii mai vine inapoi ...
. Am niste pastilute de luat si atat.
La ghineco am fost si am facut iar ecografie ... bebe are exact nasul lui Tudor ... e in limite normale si are 223 de grame!! Maine ma duc sa fac si Dry test asa ca sa fie facut sau vorba docotrului poate ma nelinistesc de tot.
Laura... sper ca stii de gluma .. da?! Sa stii ca eu i-am dat lui Tudor Flagyl si dupa asta Helmiflores cu Liv52 ... Rezultatul ... zero! La analize a iesit in continuare minunatul viermisor!
Periuta lui Tudor este Oral-B ... cea mai mititca. Inca nu am luat Nenendent, il mai spal cu Homeodent. Sta la spalat, dar inghite toata pasta! il spal dimineata si seara, dar periajul il fac numai pe suprafata superioara a dintilor pentru ca nu stie sa tina gura in asa fel incat sa dau si pe fata dintilor si nu il chinui nici eu.
O seara buna tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
gabi78 spune:
Rein ... oau! se apropie ....
Ai dreptate sa mai astepti.La 38 de sapatamani daca bebe mai vrea sa stea e bine sa mai stea.
Am inteles ca sunt niste discutii la Colegiul Medicilor legate de inducerea nasterii mai devreme de termen. Cica se intampla lucuri chiar nasoale ... gen nasteri provocate la 36 de sapatamni cand pacineta era ok, copilul ok ... dar veneau sarabatorile....
Am uitat sa spun ca am 17 saptamani!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
menuet spune:
Biky-bine ai revenit printre noi.Ma bucur ca ai aflat cine sunt![]()

Roxi...multam de cooperare![]()
Cereale-Veve cred ca a mancat de cateva ori (max 6-7 ori).
Stefania-Ma umflu in pene, cum sa nu ma umflu
Da nici cu Carl nu mi-e rusine.Bravo lui!Ana nu are rabdare de puzzeluri.
Laura -Veve a urmat odata tratament cu Helmiflores pentru nu stiu ce parazit.Dar a fost ok.Adica si-a facut efectul.De Zentel nu stiu ce sa zic.Nu ai gasit nimic pe net din care sa vezi daca ''foamea'' lui Edy de la el se trage?Bine a zis Martutza''frigiderul gol si copilul sanatos''-nu te ingrijora..poate e doar o faza!
Martutza-sanatate multa lui Victoras.Vreau si eu sa stea intr-un loc la un desene animat macar 10 minute nu dupa fusta mea peste tot prin casa
Kity-ce mai ..Giuli sora exemplara..rupe foaia lui Raul
.Succes la camin si raceli cat mai putine sau deloc
Carmenefr-multa sanatate Theodorei.OFF nici nu vrea sa ma gandesc la CRESA..pana acum am trecut peste iarna fara nici un medicament.Doar Naturiste.A fost racita dar am luat din timp si a trecut repede.
Rein-ma bucur sa aud ca sunteti bine si tu si bebe.Cat despre inducere nu stiu ce sa zic,,dar cel mai bine e sa pui toate aspectele medicului tau si sa mai astepte putin dc tu esti ok.Eu am nascut la 40 de saptamani si 2 zile.
Gabi78-oauuu 223 de grame
Doamne ajuta si pe viitor.Sa fie totul bine.Dar ce inseamna Dry test?
PUP fete si dau SEND pana nu pierd mesajul
rein spune:
Gabi, iti doresc sa nu ai nici o problema in toata sarcina si bb sa creasca frumos si sanatos in burtica!
Dar ce inseamna ca regurgiteaza valva mitrala? suna cam SF, asa...
menuet spune:
Chiar daca este plin sezon ''virotic'' m-am gandit totusi ca pe viitor nu are cum sa strice.
http://www.remedio.ro/n35/homeoterapie-c209/terapia_naturala_la_inceputul_sezonului_rece-s286.html
loradin spune:
Buna seara,
vin si eu sa ma mai plang pe la voi.Am avut o zi de cacao.
1. am fost buzunarita in troleu(nu aveam decat 10 ron)
2. am pierdut un cercel(avea valoare doar sentimentala)
3.Dar cel mai rau imi pare de BUBU.BUBU este animalutzul Anei,pierdut azi din carucior.Nu aveti idee cat a plans! De o ora caut pe net unul asemanator.Il avea de la cateva luni. Abia mi-a adormit.
Bine ca s-a terminat ziua!!!!!!
stefanya: despre tratament:
1. SILICEA (4 BILUTZE O ZI DA O ZI NU)
2.CALCAREA CARBONICA(4 BILUTZE O ZI DA O ZI NU)
3.PULMIN-HISTAMIN CH9(CATE 3 BILUTZE DE 2 ORI PE ZI)
gata ! fug la culcarea! 
ane2200 spune:
Of, am scris un mesaj lung si s-a dus. Sa vad cat imi mai amintesc.
De Revelion am fost in deplasare, unde Raul s-a simtit foarte bine - daca ignoram raul de masina. (am poze noi la semnatura) Toata ziua mi-a cerut sa-i fac poze, sa-i pun muzica sa danseze. A socat audienta cu faptul ca stie cifrele si literele. Cand auzea cineva asta, zicea ca nu se poate, ca probabil stie si el 2-3 litere, dar, no, fiind al nostru, exageram si noi. Insa, in fata doveziilor, nu au mai avut ce sa zica. De la bunici a primit doua tablite magnetice, una cu cifre si cealalta cu litere. Au fost jucariile care i-au placut cel mai mult. A mai primit o masinuta care se suie pe piciorul tau - dar asta nu-i place, ca face galagie, un set de popice, pe care bunicile incercau sa le puna in picioare si el le darama cu mana si inca o masina cu bile. Interesant a fost faptul ca vorbiind mai mult romaneste cu el in deplasare, a inceput sa incurce limbiile, facand propozitii jumate in ungureste si jumate in romaneste.
De Craciun a primit o jucarie in dublu exemplar, dar am reusit sa vand una din ele si i-am cumparat in loc un atelier mecanic, cu care se distreaza toata ziua. Asta cand nu-mi cere sa cante nenea
. E cuminte, papa bine si doarme bine. Eu am inceput de azi o colaborare la BCR Banca pt Locuinte, dar de vineri am tot plecat la cursuri. S-a obisnuit f repede cu notiunea "mama merge la servici", chiar imi face cu mana, sa plec mai repede. Dar seara la culcare, cand ii zic ca ma duc si eu sa ma culc, incepe cu agatatul de gatul meu, plange sa nu plece mama, "pusi mama" si orice sa ma tina langa el. Din fericire, nu dureaza mult, maxim un minut.
Am citit ca iar sunt copii bolnaviori -
sa treaca si sa speram ca nu mai tine mult iarna asta.
Am vazut o gramada de poze - nu nominalizez, sa nu uit pe cineva. Absolut superbe, toate.
Menuet - cred ca te-a terminat cu "a iu iu"
Dinti - nu stiu cati mai are Raul,ca nu ma lasa sa-i fac inspectia, dar are o gramada. Nu cred ca i-a iesit al doilea rand de masele, ca nu a avut nici un simptom. Poate reusesc zilele astea sa ma uit in gura lui si sa scap si cu degetele intregi.
Periuta de dinti si noi folosim de la oral B. Mi se pare ok.Tot asa, eu il spal pe dinti, el musca periuta si mi-o smulge din mana, dupa care se spala el - cum poate ![]()
Marta - ce rabdare are Victor sa se uite la desene. Al meu nu vrea, nici sa-l pic cu ceara. Sta maxim 5 minute si gata, altceva. Intr-un fel nici nu ma stresez prea tare, ca va avea timp toata viata sa stea la TV.
La discutii despre medicamente nu ma bag, ca nu i-am dat lui Raul nimic, in afara de antitermice. Pe care le tin in gentuta cu medicamente - s-o am gata de plecare oricand.
Kitty - succes cu disciplinarea. Acum vezi, ca nu o dai totusi la scoala, nu trebuie sa invete prea multe de acasa. Glumesc, evident. 
Rein - pregatim majoretele pentru tine. Sa-si faca incalzirea, ca au cam somat in ultima perioada. Felicitari pentru rezultatele bune si, mai lasa-l pe bebe sa stea la caldurica, daca asa vrea. De ce-ti face inducere la 38 de sapt?
Gabi - felicitari si tie. Sarcina usoara in continuare. 
Loradin - of, saracuta. Sper sa gasesti repede ceva asemanator si sa nu mai fie Ana suparata. Te putem ajuta cu ceva? Cum arata BUBU?
Atat deocamdata, ca si asa m-am intins. Sper sa reusesc sa mai intru, daca nu dimineata, macar seara. Of, cand ma gandesc ca incet-incet ne intoarcem toate la munca 
Am editat, ca de somn si foame am mancat o gramada de litere.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Mihael@ spune:
Laina, ma bucur ca Antonia impartaseste pasiunea stefaniei, cu vizionatul Trinitas TV![]()
am reusit sa o filmez un pic cand isi facea ea ritualul, dar m-a avzut si a inceput sa se fandoseasca...de obicei e foarte serioasa in ce face
http://www.youtube.com/watch?v=4aafxRN_KTI&feature=channel_page
cereale- de bebelusi dar si fel si fel de fulgi, cerculete, cinni minis, pe care le rontaie dupa-amiaza, cand are chef de ceva dulce.
periuta - Oral-b, mult mai buna si mai moale decat colgate...pasta - Lacalut, cu fluor
Biky, Caterina a luat-o pe stefi la nr de dinti, ca la un mom dat stiu ca erau amandoua codase la cap asta...stefi are 8 dinti vechi de vreo 7 luni si 3 masele mai proaspete
Ane, Raul este un fenomen, pe bune...felicitari! am vazut filmuletul in care recunostea toate literele si am ramas masca
loradin, imi pare rau ca ai avut asa o zi, dar s-a spart tot ghinionul azi, maine o sa fie mai bine!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
menuet spune:
Mihaela, e criminala Stefi..zau de nu
De cate ori vad poze cu ea mi se pare mult mai avansata.Noi suntem la faza de pupat pe Doamne- Doamne,aratam cum ne rugam iar la inchinat abia acum am inceput da la Veve iese doar un scarpinat in par cand se inchina.Duce mana la frunte si se opreste cu ea in par.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihael@ Laina, ma bucur ca Antonia impartaseste pasiunea stefaniei, cu vizionatul Trinitas TV am reusit sa o filmez un pic cand isi facea ea ritualul, dar m-a avzut si a inceput sa se fandoseasca...de obicei e foarte serioasa in ce face http://www.youtube.com/watch?v=4aafxRN_KTI&feature=channel_page cereale- de bebelusi dar si fel si fel de fulgi, cerculete, cinni minis, pe care le rontaie dupa-amiaza, cand are chef de ceva dulce. periuta - Oral-b, mult mai buna si mai moale decat colgate...pasta - Lacalut, cu fluor Biky, Caterina a luat-o pe stefi la nr de dinti, ca la un mom dat stiu ca erau amandoua codase la cap asta...stefi are 8 dinti vechi de vreo 7 luni si 3 masele mai proaspete Ane, Raul este un fenomen, pe bune...felicitari! am vazut filmuletul in care recunostea toate literele si am ramas masca loradin, imi pare rau ca ai avut asa o zi, dar s-a spart tot ghinionul azi, maine o sa fie mai bine! Mihaela si www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze Varsta Stefaniei |