Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

HOP SI EU!

M-ati uitat? Sper ca nuuuuu....
Fiind putin mai libera m-am apucat de citit de unde ramasesem pe forum si mi-am zis ca ar fi bine sa scriu si cateva randuri ca sa nu ne uitati de tot!

Caterina este bine, sanatoasa, dar tot fotomodel precum o stiti: 82 cm si 10,5 kg.Mananca binisor dar nu orisice mancare si nu mult! Spune vreo cateva cuvinte inteligibile, sau cel putin eu stiu ce reprezinta....tzus -sus, gios- jos, papu -papusa, gaca -gata, baiba -barba, tzios -sos, mo- moshu', ou- eu, ou-ou, ma- masca, na - mana, pac - cap, opa -hopa, ochii -OK, duti -du-te, aci- aici, coo - acolo, niu -nu, da, mama, tata, apa, caca, tata, bubu, nenea, papa, bate.....numara doar uniu - diu...nu stie nici o culoare, poate ca stie rosu, dar nu totdeauna imi demonstraza asta....face la oala doar caca si cam atat!
Cu toate astea io cred ca este un copil normal...desi as fi vrut mai mult de la ea !

Programul de somn este 21 pana la 8.30-9 dimineata,si 2 ore la pranz intre 13-15, bea 250-270 ml lapte intre 4.30-5.30, ziua serveste 4 mese 9.30 (fructe cu biscuiti sau branza/ou) - 12.30 (felul I)- 16.30 (felul II)- 20 (iaurt/lapte cu cereale) dar nici una nu depaseste 200 gr. Mananca doar cateva feluri de mancare si la fel si fructe.

Avem 8 dinti si 4 masele, caninii se lasa inca asteptati! De suzeta nu am scapat si nici nu cred ca o sa renunte prea usor la ea!
Problema cea mai mare pe care o avem este spalatul pe cap....urla de numa'...probabil ca in viitorul apropiat v-a servi prima tunsoare la carlionti!

Cam atat si sper sa revin mai des!
Am vazut si fete noi...sau is vechi si nu stiu eu? gaia.nevia, menuet, adelyna....
Am vazut si fotografii din tarile calde si din cele reci...copii nazdravani...torturi...Bravos fetelor care mai tin inca forumul asta in prima pagina!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fetili am observat ca dak nu il periez eu pe dintisori pe razvi klumea i se ingalbesnesc,el nu prea ma lasa ,cred ca nuu ii place periuta,ii cam aspra..am un de la calgate varsta 0-2 ani...asa ca VOI CE PERIUTA DE DINTI FOLOSITI PTR PLOZI??? ASTEPT RASPUNSURILE....AAA SI CE CEREALE LE MAI DATI????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Mady si eu am obs ca la Petru se ingalbenesc dintii dc nu ii spal eu. Dar regula e ca intai il spal eu bine si el sta cu gura deschisa apoi dupa ce ii spal periuta i-o las sa o tina in gura pana se satura de ea. Sunt si periute mai moi la farmacie speciale pentru bb, poti intreba. Cele din supermarket, marcile consacrate, sunt mai tari.
Eu nu dau cereale decat fulgi de orez, o masura adaos la laptele de seara. Am incercat si altele dar nu a vrut sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Mady, noi avem periuta de la oral-b - stages...sunt pe marimi, acu are marimea 1 evident.

Cereale raresu manca de-alea de bebelusi

Biky, bine ai revenit!
Adelyna, Gaia, is veeechi de cand pamantul, Menuet e under cover.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Mersi Roxi de ajutor ....cred ca sunt fetele de la inceputuri..io daca am venit mai tarziu...Cat despre menuet...am aflat intre timp cine-i

Periuta de dinti avem de la baby nova, dar trebuie sa o schimb si eu...deci buna intrebarea despre periute!

Cereale noi folosim de la Nestle variantele: cheerios, corn flakes si cookie crisp pentru ca de astea mananca si Andra si s-a obisnuit si Caterina cu ele...ii place sa le crantane....De alea de bebei nu mananca de nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

si fiica mea are dintii galbeni, dar numai incisivii. si se vad asa urat.. eu ma gandeam ca e cauza faptului ca am inceput sa i spal mai tarziu, dupa ce au iesit mai multi , de teama sa n o doara gingiile unde urma sa mai erupa cate ceva.
am vazut in farma pasta dinti nanodent, cu periuta. nu are fluor. si am sa iau dupa ce termin pasta pe care o foloseste acuma, oralB ptr copii.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

PISIKUTA - si noi am inceput sa spalam dintii foarte tarziu pentru ca pana la 1 an nu a avut nici un dinte. Acum o spal pe dinti, dar nu regulat .... asa ca nu cred ca se ingalbenesc pentru ca nu au fost spalati mai din timp. Are dintii destul de albi si nu cred sa fie vreo problema de la spalatul lor!
Pe Andra am spalat-o foarte tarziu pe dinti (cred ca pe la 3 - 4 ani), pentru ca erau alte vremuri si putina experienta in ceea ce priveste periatul dintilor, periuta si pasta de dinti pentru copii. A avut si are o dantura extrem de sanatoasa!
Parerea mea este ca tot aprenta genetica isi va spune cuvantul la cat de albi si sanatosi vor in timp. Eu, personal am vazut periuta pe la vreo 6-7 ani (era din par de porc, parca, acu' nu se mai gasesc) si multumesc lui DD, dupa 2 sarcini nu am nici o carie, iar dintii sunt galbeni pentru ca fumez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

La Multi Ani Anaalina,sa fii sanatoasa si fericita!

Menuet - sa-ti zica veverita ta te iubesc,indifernt de limba in care o spune,ar trebui sa te cam umflii in pene Fetita tot fetita ramane,dulcica

Loradin - da,Lauramar spunea ca unu atasa poze in albumele ei si isi arata "bogatia",asa ca e mai bine sa fie private.
Cat despre tratamentul respectiv,as dori sa primesc cateva detalii despre si sa vorbesc si cu Klaus si vedem.Oricum,mersi

Laura_oana - nu vad de ce ar deranja ca spui cat mananca Edy,mai deggraba nu mai spune cat vorbeste...glumesc

Laina - felicitari pt fetita ascultatoare.Si eu ma minunez uneori cat de cuminte poate fi Carl,dar apoi imi da si cate o lectie de isterie de ma lecuieste

pisikuta - cand un copil incepe la camin,cu siguranta va raci mai mult de doua ori pe an,din pacate.Banuiesc ca ei s-au referit ca 23 de raceli normale..care chiar si mie mi s-a parut o chestie nebuneasca;chiar daca noi cred ca ne incadram in cele 23.Nu spun ca aici ei il fac sanatos,ca si aici am primit o data antibiotic si nu i l-am dat.
Ideea e ca din fericire la noi a trecut fara medicamente si de aici trag cocluzia ca se poate si fara.Sunt cazuri in care chiar e nevoie de tratament.Eu spun doar ce fac eu
BTW - paturile din zapada sunt londouri

Kitty - o sa intre totul in normal,dar pana atunci BAFTA la camin!
Puzzle-uri - sunt poze prin albume,am si filmulete cu un puzzle chiar marisor,dar unde il pot incarca,ca e un pic cam mare ca fisier.Dar poze am destule.Voi face triere si le arat.
Dar ce face :- face un tigru din 24 de piese,eu le pun pe primele doua in care ii fac ochii,nasul si gura si el restul.Un altul cu patru cartoane si fiecareavand cate 9 poze iar alte cartonase cu acelasi poze iar el trebuie sa puna catelul la catel,mingea la minge...asa toate 36.
Mai am unul care din trei bucati trebuie sa formeze un om,picioare,corp si cap(la asta e nevoie de mai mult ajutor de la mine)
Mai am dar le arat in poze ca sa nu ma mai lungesc acum.

O zi buna!
papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara!

La multi ani Alina!

Ce tort...

Despre noi...cu muci si tuse, nimic nou sub soare, chiar ma intrebam cat o sa dureze de cand o dau la cresa pana vine acasa cu mucii-n brau! o saptamana...
Aseara ne-a facut-o, dormea de vreo 2 ore, a tusit asa rau ca a vomitat peste tot, numai lapte acru peste tot: in patutul ei, pe hainele ei, pe tarcul pliabil, pe saltea, in par...asa ca noi pe la 23.30 ii faceam baie, dupa ce facuse baie la pranz...
Eh, acum i-am pregatit ridiche neagra cu miere, sa vedem...azi a stat si acasa , a tras chiulu' de la cresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Periuta de dinti avem pe cea de la Oral-b, cea pt pici 4-24 luni, si pasta de dinti nenedent, ca noi luam flour.

Stefanya felicitari pt calmul cu cate ataci racelile. Ce-i drept, sistemele de sanantate de aici si de la voi nu se compara, pai sa ai aici un copil bolnav, si sa nu-i dai medicamente, sa dea in ceva nasol sa ajungi la spital , fereasca Sfantu', de cum ar rezolva problema, mai ales pt copil...
Deci conform sistemului danez, avem dreptul la 23 de ture de raceala pe an.noi am inceput-o pe prima

Mergi la inceput