Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani cu sanatate, Alina, draga mea! Sa fii fericita si sa ai parte de multe bucurii!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

matrutza ..multumesc si sa se faca bine Victor.sa de-a fuga la frigider sa il lase gol golutz.te pup si sanatate multa.

despre LIV 52 am auzit si eu am intrebat dr. mi-a zis ca nu e nevoie ca LIV 52 se da la pacintii adulti care au prob. deja cu ficatul. de asemenea am intrebat o prietena farmacista la fel mi-a zis si am mai intrebat eu in 2 farmacii acelasi raspuns si o privire chiorasha catre mine ceva de genu ca ele la copii asa mici nu au auzit sa se dea LIV 52 in combinatie cu Zentel.DECI nu am dat.acum nu stiu daca e bine s-au raudar sa dau dupa capul meu nu am vrut!

fug sa fac cafea, ceai, capuccino si ciocolata calda cred ca pt Adelyna ca ea nu bea cafea. deci TREZIREAAAAA SI LA APEL.

EDY STA pe olita si zice : "pfuuu pute aici mamii"

revin dupa ce beau cafeaua.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimineata...scriu ceva rpd si revin un pic mai tarziu...

LA MULTI ANI ALINA!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA!Scz de intarziere...si apropo mmm ce frumos arata tortul

Laura eu ii dau lui razvi liv52, este sirop pt copii si se dadea atunci cand ori a primit plodul prea mult antibiotic ori antibioticul dat este ffffffffff puternic,asa cum e zentel...de ex doc mea nu da zentel ia incearca un trat homeopat timp de 6 ...

hai va pup si revin!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

da, nu stiu ce sa zic...

am intrebat atunci pe dr mea de Helmiflores ( naturist) si mi-a zis ca l-a incercat la copii si nu a avut rezultat si de aceea imi da Zentel ca e mai bun dar ca nu e cel mai puternic din 'gama" lui.acum io nu stiu ce sa zic cu Dr astia...se presupune ca dr noastra e cel/cea mai buna din oras ( sunt sot sotie). deci nu mia zis sa incercam prima data tratament homeopat si apoi s atrecem pe Zentel ...si sa dau dupa capul meu chiar nu am vrut.mai aes ca e prima data cand are lambrii...la raceli am trecut eu de la mine putere pe tratamente nauriste si m-a felicitat ...a zis ca e ok atat timp cat nu face febra si nu ii haraie la plamani e ok.
nu stiu ce sa zic!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Anaalina!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
CARMENEFR: ma, cu cremvustii aia, mie si cei de pui mi se par taaare gretosi. si ma gandeam ca au prea multa grasime, din piele probabil. oricum fie mea nu i fan, asa ca nu mi bat capul.
dar am o problema mare cu ea. e mancacioasa, dar dimineata, mai mult de lapte si 2 guri de sandwich, nu vrea. si ma scoate din minti ca nu mananca!(LILIDANA, vezi ca nu esti singura...) voi ce le dati?
i am scos suzeta noaptea. tot s a trezit, drept ca doar de 2 ori din 4,5 cum obisnuia. in schimb si a redus orele de somn. coincidenta, consecinta..? cine stie...
CRINA: pup la fata mica, sa se faca bine. ref medicamente, dar daca au termen de valabilitate si sint etans inchise, nu prea vad de ce le am arunca.poate expirau in 2 sapt. si de asta ti a recomandat asa...dar antitermicele stiu ca au peste un an, daca nu chiar 2..sa nu ti fi zis ca si cu vigantolul. farmacistii mi au zis ca e balarie..ca ar fi fost uleiul de rapita expirat intr un lot, acum e safe, si ca e vrajeala sa l arunci la 21 de zile de la deschidere...eu il schimb totusi, paza buna trece primejdia rea . si cand se mai oua vreo pasare pe cer, sa ne anuntati, sa luam si noi cateva
ADELYNA: chiar crezi ca au astrele vreo influenta..? cred ca i varsta, cresterea, testarea limitelor, stabilirea si recunoasterea lor..si a mea e capoasa, mult prea figuranta, se da cu fundul si capul de podea daca nu i iese si e in pesti . asa ca stai calma si delimiteaza i sfera!
STEFANYIA: cum ma, 23? ca la 2 pe iarna si te ia stenahoria! da' ce ma mir, ca la voi e educatie spartana, calit pe pat de zapada sub aurora boreala. si lasa, mai bine ca n ai mers la medic in ro, ramai pe mana celor din den., cred ca e mai sanatos
MIHAELA@: tusea poate tine si 3-4 saptamani in total. sanatate la stefi!
REIN: ce faci, mai, cand nasti? ca eu tineam minte 12 ian, dar fetele au alte date n minte..
ELA: i o fi frig, ma, mititica, poate e blocata de contactul cu aerul mai rece si nu stie ca daca se misca se incalzeste
CARMEN94: iete, unul mai capos ca toti! cum, ma, sa prefere pedeapsa decat sa cedeze?
LORADIN: esti taare!
LAURA: te ai dansat?
GAIA: miso freza. o paste si pe fie mea un tuns
ALINA: La multi ani ptr ziua ta, sa fii fericita! tortul a fost foarte bun, multumesc de invitatie!
gata, am ajuns la zi cu cititul.
pup

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Mi-am inceput bine dimineata, ca am avut la cafea tort de la Alina in culorile mele preferate!

Gandul ca o duc la cresa pe Giulia m-a disciplinat, ca noi eram cam fara program. Acum dimineata, asa program corect bagam, cu stat pe wc, cu masa luata in masuta ei neaparat, incercam sa mai invatam cate ceva sa nu mearga fata nescolita la cresa .

Eu raportez o mica scandalagioaica in dotare, se cearta cu noi ca la usa cortului: mamaaaa hai icii ACUMAAAAAA, baga tezaaa (viteza) . Am jiiiish (am zis). si pe Raul il ameninta :letziii , lup faiaaa (ca-i rupe foaia din caiet) . Am decretat ca trebuie sa coboram noi tonul ca sa nu se obisnuiasca asa.

Martutza, sanatate lui Victor si sa ne mai spui cum sunteti chiar daca esti f ocupata.

Rein, cand trebuie sa nasti? Da-ne de veste!!

Ada, frumusel tunsu tau, ce mutrita de baiat serios!

In privinta doctorilor si medicamentelor eu sunt in continuare suparata ca unii dintre ei sunt inca in comuna primitiva, nu accepta nimic nou, si foarte multi trateaza boala si nu bolnavul, dau din prima medicamente prea tari, de ce sa se complice cu asteptatul sa vada daca nu trece cu ceva mai usor?...

Scriu la mesajul asta de 2 ore, asa ca-i dau drumul asa cum e.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Cand nasc??
Deeci, daca dau datele cu UM si ciclul meu de 37 zile la calculatorul ala din partea stanga a paginii ('cnd vine barza') imi iese ca sunt in 36 saptamani si 2 zile. Ar trebui teoretic sa nasc in 12 februarie.
La eco morfo medicul mi-a spus ca DPN ar fi 7 februarie dupa masuratori.
La ultimul control gineco dr. meu mi-a zis ca f. posibil sa nasc in jur de 23 ianuarie.
Diseara merg din nou la control la dr. gineco si va spun ultimul pronostic.

Petru s-a nascut conform datei din calculatorul asta din stanga paginii, adica la 41 saptamani de la UM.
Sper sa nu mai stau atat si acum ca m-am saturat raau.

va anunt sigur cand plec sa nasc, va pentru ca v-ati gandit la noi. Voi avea nevoie de rugaciuni si ganduri bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna ziua! Multam de cafea! Au plecat sefii la masa, deci ma apuc de butonat.

Intai si intai de toate, LA MULTI ANI, ALINA!!!!!

Gaia, super tare trucul cu mancatul, cred ca risc sa il aplic si eu cand face mofutrici mutzi de Antonia. si.... ce simpatic e Teo! Mie mi-a trasnit ca vreau fetita sa-i fac codite si tot tacamul, asa ca las parul copilului sa creasca.
Laura, pupam copiii mancaciosi la fel de tare si de apasat ca si pe cei nemancaciosi. Fiecare are problemele ei, si niciunele nu sunt lipsite de importanta.
Stefimic....vaaai, cred ca lesinam pe loc! Bine ca ati fost acolo sa nu se intample, Doamne fereste, cine stie ce blestematie!
Marta, multa, multa sanatate, pupam sa treaca nesuferita de raceala! Spor la munca si la ce mai vrei tu!
Kitty, da ce limbaj pe Giulia de unde o fi invatat?
Rein, tinem pumnii cand o fi sa nasti, punem si majoretele la treaba [:P]

Noi ieri am fost la un botez, facut acasa la parintii copilului. Si am ajuns la concluzia ca am o fata cumiiiinteeee Mai era un copil acolo, de 3 ani si ceva, obraznic de nedescris, la cea mai mica interdictie sau „te rog da-te putin mai incolo” urla de-l stia tot cartierul. Am ajuns acasa franta din cauza lui. Pe cand fiica-mea a stat foaarte calma, cu toate ca ea nu prea e fan aglomeratie si multi oameni straini. S-a jucat pe acolo cu cate o trasnaiuta, cu noi, a ciugulit si ea din bucatele de pe masa....draga mamei de fata ascultatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Cand nasc??
Deeci, daca dau datele cu UM si ciclul meu de 37 zile la calculatorul ala din partea stanga a paginii ('cnd vine barza') imi iese ca sunt in 36 saptamani si 2 zile. Ar trebui teoretic sa nasc in 12 februarie.
La eco morfo medicul mi-a spus ca DPN ar fi 7 februarie dupa masuratori.
La ultimul control gineco dr. meu mi-a zis ca f. posibil sa nasc in jur de 23 ianuarie.
Diseara merg din nou la control la dr. gineco si va spun ultimul pronostic.

Petru s-a nascut conform datei din calculatorul asta din stanga paginii, adica la 41 saptamani de la UM.
Sper sa nu mai stau atat si acum ca m-am saturat raau.

va anunt sigur cand plec sa nasc, va pentru ca v-ati gandit la noi. Voi avea nevoie de rugaciuni si ganduri bune.

rein

pai da, ca mi era teama ca ratez momentul! majoreta i pregatita, acu' o intorc cu fundu n sus si o pun sa faca sfoara. doar sa ma tii la curent.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput