Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
laura_oana spune:
La Multi Ani, Alina !!!
Sa-ti dea Domnul sanatate,
Judecata inteleapta,
Viata lunga pamanteasca,
Ce doresti sa se-mplineasca!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
radcarmen spune:
La multi ani Alina!
Sa ai parte de tot binele din lume, sa fii sanatoasa tun si sa ai noroc cu caru'!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gabi78 spune:
Buna seara buna seara am venit cu sanioara
Si cu daruri.
Am petrecut Sfantul Ion si acu' am venit acasa. Am vazut o gramada de poze ... care mai de care cu un copil mai frumos ca altul! Sa fie sanatosi toti!
Multumesc pentru raspunsurile legate de scaun, le-am transmis mai departe. Si ca tot a venit vorba ... noi cand mai schimbam scaunul?
Nu stiu daca am apucat sa va spun ca am venit cu Tudor din escapada revelionului cu o tuse foarte magareasca, si eu la fel ca el. I-am facut sirop de ridiche cu zahar si sa stit ca i-am dat o singura data si acu nu mai tuseste deloc. In ziua in care i-am dat am uitat sa ii mai dau peste zi iar a doua zi nu a mai tusit. Asa ca pentru el a fost un leac miraculos. Eu nu am luat pentru ca am pus un pic pe limba si mi s-a parut oribil .... dar copilului i-am dat ...
.
si acum .....

LA MULTI ANI, ALINAAAAAAAA
Sa fii sanatoasa si feicita. Sa ai cele mai frumoase daruri de ziua ta.
Sa nu te uiti la ce a scris Laura ca mananca Edy, ca eu ma fac ca n-am citit. Ca nu e destul ca nu ii tace gura, dar acu mai si manaca de rupe! Eu deja o iau personal. Ma consider atacata! In amoru' propriu!

O noapte linistita tuturor!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
anaalina spune:
Multumesc mult de urari dragele mele.
Si, Gabi, am citit ce a scris Laura si apoi am dat
"delete"
in memoria mea ca sa mu lesin de turbare. Catalina e la mamaie si cica acolo mananca, dar de maine o aduc cu tot cu mamaie aci sa vada si ochiul meu ce manaca
.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
laura_oana spune:
gabi......ma bucur ca va trecut tusea..sper ca si tie chiar daca nu ai "folosit" acelasi remediu ca Tudor.
si nu te mai simti atacata!!!in amoru` propriuca eu o iau de buna si nu mai scriu ever cat manca edy.![]()
la modul cel mai serios acuma...chiar nu a dat nimeni Zentel??? sau sa inteleg ca daca ati dat nu au plans copii vostri dupa mancare!
tind sa cred ca de la Calciu i se trage!alta explicatie logica nu gasesc oricat mi-as screme creerasul!
nu ma intelegeti gresit ma bucur ca mananca ...dar sa planga dupa mancare inca nu am patit-o! daca il vede cineva zice ca il tin flamand
...ce e drept nici nu mai are stare toata ziulica...e intr-o continua miscare, alergatura, cataraturi si alte cele...are o energie de oboseste tot familionu si el NU!
ASTEPT pana maine sa sun Dr. poate ma lumineaza si pe mine.![]()
va doresc o noapte linistita si va astept dimineata la cafea.
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
iote vezi ..io chiar ma simt naspa ca ma plang ca edy plange dupa mancare si voi va plangeti ca puiuti nu papa.CE SA FAC?
dar asta e prob. mea deocamdata.![]()

alina si gabi.
alinaaaa pai bine mah, intrii asa fara o bere, un vin o apa minerala, o maslina , o scobitoare straina...macar o firimitura de tort...sau tu crezi ca toate am intrat la cura acu dupa sarbatori???![]()

anaalina spune:
POFTITI LA SAMPANIE SI TORT
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
laura_oana spune:
stefimic....Stefan dupa ce ca are "gagica"( vb lu fiumiu) mai mare cu 1 an ...auzi au chef de romantism, sampanie si pahare...sper ca nu erau de cristal
si bine ca au dat noroc...dar de spart...s-au gandit ca cioburile aduc noroc!
...bine ca nu s-a intamplat nimic grav si ati fost pe faza.
fug la somn ca edy s-a trezit plangand si balind...mama lor de masele.
somn usor.
martutza spune:
Pentru ca Victor e bolnav si la munca e mult de lucru intru , citesc,va poze si ies.
mi se pare ca e stresata Laur asi de aia m-am gandit sa raspund:
DAAA de cand am dat copilului Zentel pentru giardia a inceput sa ne manance urechile;cere ninine (mandarine) si abea ii ajung 3odata,lapte cate 400 ml la culcare,un bol cu pipipa(ciorbica)cu carne la pranz,ou si iaurt dimineata si seara la 19 un felul doi; intr-o seara nu sa culcat de foame si la 23 manca nanana(banana) si stis (sticks) in pat.De pe 2 ian de cad tuseste ca magaru si are secreti care-l inneaca
nu mai papa asa....deci vreau iar frigiderul gol si copilul sanatos.
Tratamentul a fost intai pt viroza (mucosolvan si nurofe)si duap 2 saptamani a dat in bronsita ....augmentin,ventolin,eurespal....
...a mai iesit un canin,imi arata ca-l doare si sus unde ar fi loc de o masea
.
Are rabdare sa vada "fimu cu maca si Nonica" (filmul cu rata si Veronica),Ratatouille s Stuart Little.mai nou l-am cucerit si cu Cenusareasa pentru ca are soricei in decor.Adora animalele dar daca se apropie un caine mare d enoi zice "fica mami".
Vreau sa urez sanatate Stefaniei si bolnaviorilor mici si mari.
cu iintarziere "LA MULTI ANI FERICITI SI TINERETE FARA BATRANETE ELA SI ALINA"
Laude la adresa copiilor vostrii am muuuulte dar nu e timp.O sa scriu o data un doc word si ii dau paste sa fiu sigura ca nu am uitat pe nimeni...am avut o multime de surprize placute citind postarile voastre.
Noapte buna si o saptamana plina de bucurii.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Mihael@ spune:
La multi ani, Alina!
mare greseala am facut sa ma uit la pozele tale..pai cu asa tort ochios vii tu la ora asta? 
Laura, nu stiu daca Zentel da pofta de mancare, dar Stiu ca e un medicament f. puternic, fetita unei prietene a luat si dr i-a recomandat LIV.52, pt protectia ficatului.
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei