Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
Laina spune:
gaia, cred ca e de la balutze totusi, am facut si noi cateva de genul asta. incearca pe cat posibil sa stergi des-des locul, si daca dai cu glicerina poate nu se mai umezeste asa mult de saliva. pupam sa treaca.
uitati poze cu noi
gaia.nevia spune:
multumim de sfaturi. bubutza s-a spart si arata mult mai bine, deocamdata...
individul nu prea mananca, asa ca o sa apelam la trucul nostru... ne luam noi de mancare si cand el vine ii spunem mai inatai sa ne lasa sa mancam linistiti... ceea ce pentru un berbece ca el e semnalul... "ooo, nu ma vor aici? nu vor sa imi dea din farfuriile lor?! ba da, eu vreau!!!"
mamicile si copilasii
...si am uitat sa va spun... l-am tuns!!!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
laura_oana spune:
buna ziua
Rozi....Veve e super ....auzi sa zica ea i love you...
cred ca ma topeam langa ea.
Gaia.nevia....
sa treaca repede bubita si sa iasa mai repede maselele alea ca si lu Edy ii iasa tot asa grupate cate 2 cele de jos si il urmaresc sa nu cumva sa iasa si cele 2 de sus cum prea bine m-a obisnuit fiumiu ( cate 2 cate 4 sau chiar cate 6 ( astea cate 6 odata au fost 4 dinti si 2 masele cu interval de cate 2 zile intre ei!!!) )
dar el nu a facut febra de la dinti, manca mai putin de cat de obicei( nu vb de mancare sa nu se sperie fetele!)era putin matzait...deci in principiu am trecut cu bine peste dinti/masele!
trebuie sa spun doar atat ( referitor la mancare) edy a inceput sa exagerege cu cerutul mancarii in sensul ca plange dupa mancare! eu ma gandesc ca e posibil sa fie de la Calciu! Vit C nu i-am mai dat de vreo 2 sapt.deci alta " cauza" a plansului dupa mancare nu pot sa gasesc. ieri la mama a baut de dimineata 500 ml lapte ca m-a sunata mama disperata ca ce sa faca ca a baut sticla obisnuita de 350 lapte si plange dupa mama cu sticla in mana ca mai vrea lapte..si i-a mai pus 200 ml si a baut tot, apoi a mancat paine cu sana , ciorba si nu mai zic ca acum chiar ca va sperii!!!...am zis ca luni il sun pe Dr sa il intreb de la ce sa aiba pofta asta de mancare. posibil de la Zentel??? ce ii dau pt lambrii??? fetele care ati dat la copii Zentel..ati avut asa "probleme" cu copii sa aiba pofta de mancare crescuta???
edy e ma mama de vineri de la pranz ..azi dupamasa mergem dupa el.mi-am incarcat bateriile zilele astea ..DAR IMI E DOR DE EDY DE MOR!...abia astept sa ma sune mama ca s-a trezit sa merg sa il iau.
si aseara mama i-a facut baita si a plans foarte putin , mi-a zis mama ca conditia a fost sa nu auda edy apa ciuruind si nici dusul ...si a stat la baita si pe cap a plans putin cand l-a limpezit. sunt foarte fericita si sper sa revina la obiceiul dinainte ( de acum vreo 2-3 luni) cand plangea ca nu vrea sa iasa din apa..nu cum face acum ca plange ca nu vrea sa faca baie.
am vrut sa mai zic ceva ...neuronu...
va pup si o duminica placuta! 
PS: fetele care se necajesc ca nu le papa copilasii va rog sa ma scuzati ca am scris cat papa edy ...el fiind mancau de felul lui preferam sa nu mai scriu cat papa...dar niciodata nu am patit ce patesc acum sa planga dupa mancare....va cer doar nu sfat, nu vreau sa va necajesc.![]()
oricum la cat mananca ar putea fi mai plinut, dar dr a zis ca din cauza ca e inalt(90cm) de aia pare asa slabut ( 12 kile)![]()
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
gaia.nevia spune:
Laura, stai linistita, iubim si copiii mancaciosi!
Bucura-te cat mananca, asa bine cum mananca, ca nu se stie cat ii tine.
Teo mananca in general foarte bine (adica tot din castronas, de 3 ori pe zi plus gustare cu fructe) dar singur si-a facut programul acesta, dupa mai multe sacaieli.
Si, din cand in cand, face si el urat si nu mananca deloc.
Dar stiind ca de regula e altfel, il las in boii lui sau il pacalesc cum povesteam.
Am descoperit ce e cu kk naspa si cu bubitza, nu e de la dinti ci de la niste supa de o facu soacra-mea si era cam veche... ii da socru de mancare la pranz in cursul zilei si el nu gusta mancarea ca mine, nici nu prea se uita ce-i da...ca de, daca gati nevasta-sa...
Am avut mare nevoie de ajutor de la ei cat a fost Radu foarte mic, si alaptam des si mai era si soatza in delegatie, acu s-a mai reglat programul, s-a cam dus pe copca si laptele... si iaca nu mai vreau niciun ajutor.
Si asa... (sa nu ziceti ca sunt nerecunoscatoare) dar multe figuri am avut cu ajutorul asta. A fost bun cat a fost, dar nu ma intind la nesfarsit, ca cu prea multa placere nu e clar.
(iaca ma apuca vaitatu!)
copiii mancaciosi si mai putin mancaciosi.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Kitty spune:

LA MULTI ANI, ALINA!! Sa ramai la fel de "mult pre tanara cu inca un an", vesela si implinita!
Ma duc sa-mi pun un vin cu scortisoara la fiert in cinstea ta!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Sa o iau pe rand :
Adelyna, am vazut pozele voastre, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta!
Stefanyia, ce sa zic...jos palaria la cum reactionezi la boala copilului. Ce fel de puzzle-uri face Carl? Poate pui poze sa vada si ochiu nostru sa ne inverzim de ciuda...![]()
Lilidana, faina faza cu umplutul curcanului! Mai vorbim si noi asa mai cu aluzii....si ne ferim de Raul, sau ne mai bazam uneori ca nu intelege...desi nu stiu zau...
Poate ne explici de ce nu ar fi sanatos sa dai atata lapte?
Mihael@, multa sanatate cuconitei! Cred ca e totala cu prosopul in cap.
M-am pus pe scris mai mult dar a venit un capcaun si nu ma mai lasa...continuarea in numarul urmator.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
stefimic spune:
buna seara mamici,
am reusit si eu sa mai intru si sa citesc totul la zi.
cu mii de scuze vreau sa-i urez si eu LA MULTI ANI! ELA , sa fii sanatoasa, sa ai parte in viata de tot ce este mai frumos si cat mai multe bucurii de la printesa ta.
ANAALINA eu cred ca trebuie sa stai linistita, fiecare copil are ritmul lui, si ca sa-ti spun un exemplu, cunoastem o fetita care este nascuta in aceeasi zi cu STEFI si abia acum a spus mama si tata, deci va vorbi atunci cand va fi momentul si atunci sa te tii.
ELYANNE-tie iti urez bafta la examene.
MIHAELA- ce cuconita frumoasa si mamica ei la fel si vad ca ati avut parte si de zapada.
despre STEFI- este din ce in ce mai rasfatat, in sfarsit au aparut si la noi caninii de jos, de sarbatori a fost rasfatat de toata lumea si pe 2 ianuarie am plecat un pic la munte sa vedem zapada, nu am stat decat 4 zile dar a fost o iesire reusita si binevenita.
cu gradinita am lasat-o pe toamna, voi incerca sa lucrez eu de acasa si sa stea cu mine.
de vorbit vorbeste de toate, mai are cuvinte stalcite dar pana la urma se inteleg si astea, dar pot spune ca toata ziua ar face numai prostii.
am fost in vizita la o prietena si fetita ei este cu 1 an mai mare si ce credeti ca au facut, s-au dus in sufragerie si au vrut oamenii sa fie romantici: adica au luat din vitrina pahare de sampanie si o sticla de sampanie si au dat noroc pana au spart paharele, nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu apaream la timp.
daca v-as povesti tot ce fac impreuna as sta o zi.
dar sper sa se mai cuminteasca cand va mai creste.
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
gaia.nevia spune:
Ia uitati ce l-am tuns pe Teo!
Ala cu capu mare e prietenul Tobi, care canta mp3 stereo!
Teo danseaza cu el prin casa. I-am inregistrat si genericele de la Kyoro Chan ca ne-a inebunit cu desenele astea!
si seara buna!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
laura_oana spune:
gaia.nevia....Teo e super dragut
noi nu ne facem inca curaj sa il tundem pe edy ( prima data a fo tuns zero si a 2 oara cu nr 1 , cu masina de tuns) acum parca nu l-as mai lua cu masina as vrea din foarfeca dar nu stiu cat are el rabdare sa il tunda coafeza mea cu foarfeca..trebuie sa incercam ca deja pot sa ii fac codite si arata ca o FETITA!!!
AI O FAMILE FRUMOASA, AM CITIT BLOG-UL TAU E MISTO.
noi am aterizat acasa, am fost si la socrii in vizita si acum edy ne canta "SORCOVA" nu am stiu ca o stie toata plus finalul" la anu si la multi ani! sa ne dati si noua BANIIIIII!!!"
ASTE E CEA MAI IMPORTANTA.
o seara linistita.
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
cat despre soacra/ socru sau mai bien zis socrii in general...mai bine nu deschis subiectul...oricum sunt un car de nervi mereu cand venim de la ei ..si azi ....ca de fiecare data.