Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi ma apuc de gatealaaaaaaaaa : mancarica de cartofi si varzuca.... |
Exact ce am facut eu pana acum!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Mirtha cum te mai simti cu raceala aia? Da un semn pe aici cand mai apuci!
Leeloo uf, nasol cu rusinea asta a sotului
. Noi suntem invers, el se duce si ia linistit orice de oriunde, el imi cumpara si pastilele de la farmacie, nu are probleme...mie imi e cam rusine, dar iau si eu.
Tu te plangi ca te-a cusut prea mult..asa aveam si eu impresia dupa prima nastere, dar pana la urma s-a dovedit a fi super!
La mine, dincate reusesc sa vad acum...e taman invers 

..si daca o fi asa, nu ma vad bine!Deocamdata, n-am incercat nimic, dar m-am uitat cu o oglinda la baie si mi se pare spatiu frateee..sa bagi un pumn..![]()
![]()
SPER sa ma insel!![]()
Acu' ma scuzati pentru asa detalii...![]()

pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Si a mea roade manutze cand e flamanda....si le indeasa in guritza, e atat de simpatica
| citat din mesajul lui malinas copilul meu roade tot ce prinde. Daca scapa suzeta nu mai tipa dupa ea, asa cum facea inainte, a descoperit ca are manute asa ca le indeasa pe amandoua in gurita si roade la ele. Sau...roade vvreun colt de paturica, guleras sau orice prinde. Ai vostri fac la fel?Mai nou il suspectez ca ii plac mai mult manutele lui decat suzeta, ca practic o arunca din gura cand intorc spatele. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Mama de bebe David (10 noiembrie 2008) http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872 |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
aleinad.g spune:
La multi ani, mamici fericite!
Va doresc multa sanatate si multe impliniri alaturi de puisorii vostri!
Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Bebelina mea s-a nascut pe 1 decembrie cu 3.6 kg, 53 cm, Apgar 8/9.
Mamica Teodorei
aleinad.g spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauramiron Brie, exact la fel sunt si bubitele noastre, ai descris perfect! Caty are pe lateralele obrajorilor, coboare spre urechi si gat....sunt momente in zi cand nu se vad asa de tare, de obicei seara si dupa baie sunt mai proeminente sau daca regurgiteaza si vine lapticul in contact cu ele.....sunt tare enervante. Eu momentan i-am fiert taratze in apa de baie aseara, iar azi am spalat-o cu ceaia de galbenele, iar crema folosim de galbenele. Voi merge doar pe naturiste vreo 2 saptamani inainte de a baga creme mai tari... Parca Mav s-a confruntat cu nenorocitele de bubitze...Oare a scapat bebe Antonio de ele??
Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
Si noi avem problema bubitelor. Unele sunt rosii cu o mica vezicula in centru. Altele mici si rosii. In plus, cand se atinge cu mainile pe fata se irita foarte tare.
Ne chinuim de 2 saptamani. Acum suntem pe fucidin crema si maine vom incepe zyrtec picaturi.
Mamica Teodorei
lauramiron spune:
Astazi, iubita mea mica a implinit o luna

Aseara a fost medicul s-o vada, pentru consultul de 1 o luna, e foarte bine, dezvoltata normal, tusea nu e ingrijoratoare, la plamani e bine...
El are o teorie cu papatul noaptea, cica pana la 6-7 saptamani ar trebui sa-si elimine o masa de noapte si sa ramana doar cu una. Deci m-a sfatuit sa-i dau sa pape in jurul orei 21 (ceea ce chiar se potriveste cu programul nostru) si apoi la ora 12, ceea ce nu se prea potriveste si atunci mi-a spus s-o trezesc si s-o obisnuiesc sa pape la 12, ca apoi sa-si tot impinga masa a doua pana spre dimineata.....are vreun sens??!! Adica sa pape ca lumea doua mese una dupa alta seara, ca apoi sa doarma legat pana spre dimineata la ora 6, asta ar fi ideea.
Deci....ce ziceti??
Laura
de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g La multi ani, mamici fericite! Va doresc multa sanatate si multe impliniri alaturi de puisorii vostri! Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru. Bebelina mea s-a nascut pe 1 decembrie cu 3.6 kg, 53 cm, Apgar 8/9. Mamica Teodorei |
Bun venit la scutece!
Sa-ti traiasca bebelina si sa-ti aduca numai bucurii!ginye

Povestea nasterii
alra spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Astazi, iubita mea mica a implinit o luna ![]() ![]() ![]() Aseara a fost medicul s-o vada, pentru consultul de 1 o luna, e foarte bine, dezvoltata normal, tusea nu e ingrijoratoare, la plamani e bine... El are o teorie cu papatul noaptea, cica pana la 6-7 saptamani ar trebui sa-si elimine o masa de noapte si sa ramana doar cu una. Deci m-a sfatuit sa-i dau sa pape in jurul orei 21 (ceea ce chiar se potriveste cu programul nostru) si apoi la ora 12, ceea ce nu se prea potriveste si atunci mi-a spus s-o trezesc si s-o obisnuiesc sa pape la 12, ca apoi sa-si tot impinga masa a doua pana spre dimineata.....are vreun sens??!! Adica sa pape ca lumea doua mese una dupa alta seara, ca apoi sa doarma legat pana spre dimineata la ora 6, asta ar fi ideea. Deci....ce ziceti?? Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
io agree cu cele 2 mese apropiate seara. si eu fac cam la fel da nu la 12 ci pe la 11 o incerc pe ultima. ieri din nesimtire si boala am omis-o si s-a trezit ea la 12
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Vezi...tocmai asta vreau sa evit
...nu vreau sa incep cu creme pe baza de cortizon si antibiotic si tot felul de picuri. La fel am patit cu rebeca si m-am speriat si am bagat rapid Nidoflor, care sigur ca face treaba, dar nu trateaza cauza. Si apoi tot probleme am avut pana pe la 2 ani.....
Incercam de data asta sa rezistam mai mult cu bubitele astea fara sa actionam asa dur de la inceput.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g
Si noi avem problema bubitelor. Unele sunt rosii cu o mica vezicula in centru. Altele mici si rosii. In plus, cand se atinge cu mainile pe fata se irita foarte tare. Ne chinuim de 2 saptamani. Acum suntem pe fucidin crema si maine vom incepe zyrtec picaturi. Mamica Teodorei |
Laura
de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Astazi, iubita mea mica a implinit o luna ![]() ![]() ![]() Aseara a fost medicul s-o vada, pentru consultul de 1 o luna, e foarte bine, dezvoltata normal, tusea nu e ingrijoratoare, la plamani e bine... El are o teorie cu papatul noaptea, cica pana la 6-7 saptamani ar trebui sa-si elimine o masa de noapte si sa ramana doar cu una. Deci m-a sfatuit sa-i dau sa pape in jurul orei 21 (ceea ce chiar se potriveste cu programul nostru) si apoi la ora 12, ceea ce nu se prea potriveste si atunci mi-a spus s-o trezesc si s-o obisnuiesc sa pape la 12, ca apoi sa-si tot impinga masa a doua pana spre dimineata.....are vreun sens??!! Adica sa pape ca lumea doua mese una dupa alta seara, ca apoi sa doarma legat pana spre dimineata la ora 6, asta ar fi ideea. Deci....ce ziceti?? Laura de doua printeseRebeca Mara (16.09.2005) Ecaterina Sara (06.12.2008) |
La multe lunite inainte!

Ideea dr mi se pare aiurea. Eu merg pe principiul da-i copilului sa manance cand ii e foame. In timp isi va regla singura masa pe timpul noptii.
ginye

Povestea nasterii