Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

[quote]citat din mesajul lui lauramiron

Vezi...tocmai asta vreau sa evit...nu vreau sa incep cu creme pe baza de cortizon si antibiotic si tot felul de picuri. La fel am patit cu rebeca si m-am speriat si am bagat rapid Nidoflor, care sigur ca face treaba, dar nu trateaza cauza. Si apoi tot probleme am avut pana pe la 2 ani.....
Incercam de data asta sa rezistam mai mult cu bubitele astea fara sa actionam asa dur de la inceput.[quote]

Asa-i. Dar, dupa spalaturi cu ceaiuri de musetel, galbenele, ser fiziologic, crema de galbenele si bepanten a ajuns sa aiba toata fata, capul, gatul si umerii plini. Iar cand se irita parca e toata un foc. Si pe masura ce se inroseste se scarpina mititica si mai tare si-si face si mai rau. Eu sper sa se rezolve problema asta cat mai repede ca deja sunt disperata.

Mamica Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Astazi, iubita mea mica a implinit o luna
Aseara a fost medicul s-o vada, pentru consultul de 1 o luna, e foarte bine, dezvoltata normal, tusea nu e ingrijoratoare, la plamani e bine...
El are o teorie cu papatul noaptea, cica pana la 6-7 saptamani ar trebui sa-si elimine o masa de noapte si sa ramana doar cu una. Deci m-a sfatuit sa-i dau sa pape in jurul orei 21 (ceea ce chiar se potriveste cu programul nostru) si apoi la ora 12, ceea ce nu se prea potriveste si atunci mi-a spus s-o trezesc si s-o obisnuiesc sa pape la 12, ca apoi sa-si tot impinga masa a doua pana spre dimineata.....are vreun sens??!! Adica sa pape ca lumea doua mese una dupa alta seara, ca apoi sa doarma legat pana spre dimineata la ora 6, asta ar fi ideea.
Deci....ce ziceti??

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Sa aveti parte de multe, multe luni si multi ani cu sanatate, voiosie si bucurii.!
Eu nu vreau s-o fortez deocamdata. Iar ea a ales sa sara masa de 12 si sa se trezeasca la 2-3.

Mamica Teodorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am niste nervi
Cei de la mine de la serv nu mi-au dat nici banii pe noi, pre natal.Si le-am scris de nu stiu cate ori (ca ce-i scris, e bun scris).Si acum imi scrie asist sefului meu ca imi dau banii doar pe noi.Pe dec si ian sa iau de la stat pt ca am nascut.Doamne ce oameni...ii credeam mai destepti.Le-am scris si le-am explicat cum sta treaba cu cele 126 de zile platite de angajator si sper ca amine sa-i primesc pe noi si dec.
Aveam si mancarea pe foc si s-a lipit un pic...imi vine sa urluuuu...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

I'm back, adica pana la sfarsitul lunii cred ca voi reusi sa intru mai des. Mi-am dus sotul la aeroport, am emotii ca-i pe drum.
Am tras cu ochiul la ce discutati pana m-am impiedicat si eu aseara , cam devreme 4 saptamani dar nah, dublu fata de prima nastere cand am rabdat 12 zile . Ce pot sa spun este ca dupa cezariana nu am simtit nimic diferit acum inca ma tine epiziotomia.
Cred ca daca nu se rezolva de la sine apelez la Leeloo sa ne spuna ce sa cumparam, poate pana atunci testeaza.
Dandusa, te invidiez, pai dupa mine la cezariana asta-i marele avantaj ca nu s-a stricat nimic la jucarie.
Manumanu, nu stiu ce sa zic, poate avand gemeni musculatura pelvina a fost mai solicitata si nu si-a revenit. Eu am primit de la spital o foaie cu exercitii pentru muschi.
Amalia, nici eu nu ma vad prea bine dar trag speranta ca data viitoare nu ma va mai tine nimic ca va mai trece timp, peste minim 4 saptamani.

Revin, ca iar vrea sa ma suga, seara e mare fan titi, suge la fiecare ora, de 4-5 ori intre ora 5 si ora 9.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

La multe lunite inainte laura!
Cum te-a sfatuit pe tine pediatrul, cam asa ii dau eu sa pape lui Luca. Ii dau o masa pe la 21 (dar nu e fixa ora) si apoi papa in jur de 1 sau 2, dupa care pe la 5-6 dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Astazi, iubita mea mica a implinit o luna
Aseara a fost medicul s-o vada, pentru consultul de 1 o luna, e foarte bine, dezvoltata normal, tusea nu e ingrijoratoare, la plamani e bine...
El are o teorie cu papatul noaptea, cica pana la 6-7 saptamani ar trebui sa-si elimine o masa de noapte si sa ramana doar cu una. Deci m-a sfatuit sa-i dau sa pape in jurul orei 21 (ceea ce chiar se potriveste cu programul nostru) si apoi la ora 12, ceea ce nu se prea potriveste si atunci mi-a spus s-o trezesc si s-o obisnuiesc sa pape la 12, ca apoi sa-si tot impinga masa a doua pana spre dimineata.....are vreun sens??!! Adica sa pape ca lumea doua mese una dupa alta seara, ca apoi sa doarma legat pana spre dimineata la ora 6, asta ar fi ideea.
Deci....ce ziceti??

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Oooo, scuteceeee
Bine v-am regasit!

Eu nu prea am avut timp sa intru ca a fost sotul in concediu si, dupa ce au plecat parintii dupa botez, ne-am relaxat si noi, ne-am plimbat pe afara, ne-am uitat la filme cu bebe agatat de tzitzi...life... dar de maine se intoarce la serviciu.

Sambata am facut si noi vaccinul Infanrix hexa, nu a avut reactii adverse, nici febra, nici agitatie/somnolenta, nici lipsa poftei de mancare...bine ca a trecut si asta.

Ramo, nu trebuie sa astepti pana la botez, ideea e sa iti citeasca molifta de 40 de zile, asa ca poti merge inainte la preot si apoi liber la tavaleala

Eu inca nu m-am impiedicat ca mi-e fricaaaa desi al meu sot are o rabdareee... parca suntem in liceu si ne agatam unul pe altul, apropouri non-stop, eu ma tin tareee nu ca nu m-ar coafa nitel dar...mi-e mai frica decat la nastere

Vorbeati de supt tot ce prind, ia uitati www.flickr.com/photos/calino/3174474794/" target="_blank">aici lupta.

Va pup!

Olivia de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3115304819/in/photostream/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

oivia-ce dulcic.da se lupta nu gluma.al meu isi indeasa tot pumnul in gurita cing ii e foame.in masina isi suge gulerul de la hanorac si acum mai nou cind ii dau sa pape isi mai nimereste degetul si trage de 2 ori si se pune pe urlat ca de nu iese nimic.
mai fetelor cel mai bun lubrefiant este gelul de la Durex,ala albastru,sa folositi nuaai pe baza de apa.asta se gaseste si in supermarketuri .eu am si sunt multumita,desi nu mai prestez ca inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estyanda spune:

cum faceti sa puneti link la poze ?

am creat album si am pus o poza cu bb. Cum fac sa il leg de un cuvant din mesaj ?

adik sa scriu POZA si cand faci clic pe cuvant sa se deschida poza.

pliiiiiz, dak aveti un pic de timp ....printre scutece si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Am facut modificari la Monicus, Alra, Manumanu, Naty35 si Maria_28, sper ca sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor: pt bubite....eu am facut asa si a dat rezultate:

inainte de baita ii dadeam cu ulei de masline fiert in baine marin (nu stiu cum se scrie);puneam pe compresa sterila
in apa puneam apa in care fiersesem tarate de la tara
dupa baie...ii dadeam cu pudra NIVEA...

am incercat toate variantele dar nu au dat rezultate..asta a fost singurul

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput