Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si a mea roade manutze cand e flamanda....si le indeasa in guritza, e atat de simpatica

Citat:
citat din mesajul lui malinas

copilul meu roade tot ce prinde. Daca scapa suzeta nu mai tipa dupa ea, asa cum facea inainte, a descoperit ca are manute asa ca le indeasa pe amandoua in gurita si roade la ele. Sau...roade vvreun colt de paturica, guleras sau orice prinde. Ai vostri fac la fel?Mai nou il suspectez ca ii plac mai mult manutele lui decat suzeta, ca practic o arunca din gura cand intorc spatele.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Fetelor, care aveti bebeii cu bubitez pe fata. Am scris si mai inainte dar cred ca nu ati citit : si noi am avut aceeasi pb saracul copil avea fatzuca varza. Cum dadea de putina caldura se inrosea ca racul...si avea pielea atat de aspra. I-am aratat pediatrei si mi-a spus ca s-ar putea sa fie o alergie de la laptele praf si sa merg la dermatolog sau sa incerc cu nu stiu ce minuni de creme pe baza de antibiotic sau cortizon. Am mers insa si la medicul meu de familie care este o tipa tanara care se documenteaza mult si mi-a spus ca asa fac toti copii si m-a intrebat cu ce il spal. I-am spus ca folosesc produse Sanosan si mi-a spus sa renunt la tot si sa-l spal cu sapun Eucerin (sapun solid) si atat. Eu dupa ce ii fac baita , seara, inainte de culcare, il dau si cu crema de galbenele pe fatza.
Acum are o piele atat de fina si mi-am propus sa-l spal cat mai mult cu acest sapun ca este foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mariana eu il decalotez putin dimineata cand il schimb si seara asa ne-a invatat din maternitate si asa procedez....iar la baita trag usor cat sa intre apica acolo sa se spele si acolo...nu zice ba, ba mai si rade cand ii pun mana acolo jos...nah ca ma si jeneaza uneori
naty zi asa se sufla pe fata asa ai citit..mah sunt buna eu asa faceam instinctual.....e e asa da
carmendu 2007 bah pai la multi ani !

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Monicabo nu arerost sa te ingrijorezi de greutatea lui bebe...a luat pana acum 400 grame si oricum nu a ajuns inca la 2 luni...si nici nu tre sa iei prea personal ce zic dr cu completarea. Noi stim cel mai bine ce au nevoie puiutii nostri.

Malinas si al meu baga in gurita tot ce prinde, degetzele, paturica, gulerasul de la bluzita...dar nu mereu...

Carmendu Doamne iubita cred ca ce spaima ai tras, bine ca nu a patit bebe Victor nimic grav... ce frumos ca aveti atatea animalute e un adevarat zoo la voi acolo ...chiar ar fi acat sa renuntati la pisicute...e bine cum ai zis tu sa iesi cu ziarul...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

carmendu bah pisi curioasa..na na...bine ca ai dezinfectat repede..oricum bine ca are vaccinul facut bb antitetanos....ca pisi cred ca e gata vaccinata si cu acte in ordine, nu?

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty35 spune:

Am fost nevoita sa caut deoarece eu sunt mai panicoasa din fire si daca mi-ar fi facut chestia asta cand eram singura , nu stiu ce as fi facut de frica...prima data cand am patit-o imi tremurau toate cele care atarna....
Si acum sunt cea mai "meseriasa". Cum vad ca incepe si plange in halul ala, nu astept sa-l vad rosu cu racul si aproape lesinat. Ii si trag un suflu in fata si isi revine instantaneu. Invatam cat putem ca sa le fie bine puiutzilor nostri

Mircea Andrei 04 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

of iubita, crezi ca a vazut vreuna din noi? Abia gasim patul de somn si depistam cu greu tastele sa scrim ceva...unde sa mai vedem si anul..

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

bai, de ce nu mi-a spus nimeni ca eu la semnatura il aveam nascut pe victor in 2007 ??!?!?!?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mariana eu astept controlul doctorei. Asa am facut si la cel mare. Dupa ce-l decaloteaza ea, continui eu acasa asa cum povesteste si Elilov

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

Mai mamicilor, in special de baieti, ce facem noi cu putzulica lor? vorba bancului calotat - decalotat. Eu nu stiu ce sa fac, dar parca nu m-as duce la dr, incerc sa -i fac cate ceva la baita...

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

ma apuc de gatealaaaaaaaaa : mancarica de cartofi si varzuca....

mariana eu decalotez putzulica lui bebe si asa mi s-a si recomandat

naty frumos tare puiutul tau si foarte dulcic...pupici

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Naty sa-ti traiasca minunea de baiat!

Carmendu bine ca Victor nu a patit nimic! Se spune ca pisicile sunt f geloase.

Pup toate mamicile!

Stefan tot nu vrea sa manance. El e foarte vesel, vioi, zambeste, gangureste, doarme, dar nu mananca.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput