Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Gabitzam si la noi ninge asa frumossss. Nu a zis-o cu rautate , asa e el glumet, eu una m-am amuzat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, e logic ce spui, dar uite ca la noi merge oricum...Din pacate
Si la noi ninge frumos de tot.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor va rog sa va uitati la un mic filmulet cu Vlad sa vedeti ce a invatat ieri la bunici sa faca. Eu am ramas masca aseara si l-am filmat azi dimineata inainte sa plece iar, dar era tare adormit si nu prea avea chef. CU SONOR si aici TOT CU SONOR

Din pacate n-a mai vrut sa faca si precum calutu' cu toate ca aseara facea de zor.

Multumesc mult fetelor, pt cuvintele frumoase, si mie mi-a fost mila de Vlad ca s-a taiat la piciorus. Vestea buna e ca nu mai are diaree si asta de cand am intrat pe lapte fara lactoza. Degeaba l-am umflat o saptamana cu tot felul de pliculete antidireice.

Scuzati-ma, n-am avut timp sa citesc din urma, azi am examen, am emotii, nu stiu de ce, parca as fi la primul, in fine, sper sa-l iau.

Va pup pe toate, sa-mi tineti pumnii, please!

Vlady

Doamne ce dragutz e!!! iti vine sa-l papi tto

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Am culcat si eu copilu' si am reusit sa ajung si aici. azi am fost pe la servici si am aflat ca mai am 2 colege de birou insarcinate. cand vor pleca si ele in concediu va ramane una. cred ca nu vor mai angaja femei de acum incolo.

Bianca spune de ieri da da, ta ta, ta da, ei da. e teroare. nu vrea sa stea in fundulet, in schimb se ridica asa pe o parte ca si cum ar vrea totusi; se rostogoleste dintr-un capat in altul al patului (e mare) si se deplaseaza tragandu-se in maini si impingand din picioare. are o energie in ea de ma termina.

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

acum 2 ore cand ii dadeam fetii supita, am avut o stare nasoala, vedeam in ceatza, iar cu ochiul stang nu vedeam aproape deloc, ci niste luminite care palpaiau ... noroc ca fata era in scaunul de masa, cu centura pusa si ca am reusit sa ajung la telefonul mobil s-o sun pe mama. a venit acasa intr-un suflet. m-am spalat pe fata cu apa rece si mi-am mai revenit, insa ma dor ochii si fruntea ingrozitor de tare, iar tensiunea in acel moment imi era 6 cu 4...mi-a luat-o mama ca are aparat d-ala. de atunci ma forteaza sa beau vin rosu, cred ca vrea sa ma imbete si abia acu mi-a urcat tensiunea la 8 cu ceva. sa merg la un dr. ceva? sau sa nu-mi fac griji? ce-o fi fost si asta?

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

iulia83 daca ai lipsa de calciu sa nu fi fost o cadere de calciu. ia un calciu. dar fa-ti si niste analize. nu prea ma pricep. sa te faci bine pt bebe!!

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ma intreaba lumea de-i fetita...
http://good-times.webshots.com/photo/2055909340104447517qKwewL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ce scump e bebe Vlad, tuse stie, tuse face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Iulia mai bine te-ai duce la doctor, macar asa un control de rutina nu strica!Poate e o cadere de calciu, poate oboseala????
Stepany e un scump!
Bratafel felicitari pt dada si tata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh ce scump e Vladut! Si ce frumos merge el in patru labute! Bravo, ce baiat mare! Si al meu tuseste insa nu imita deloc, tot incerc sa-l fac sa ma imite, nimic. Sotul meu zice ca lasa copilul, ca are personalitate, nu face ce-i zici tu.

Andrada si al meu face brrr din buzute si ma improasca cu mancare!

Inais ai timp sa faci de mancare in fiecare zi!? Inseamna ca ai un ingeras de fetita. Eu fac odata pe saptamana doua oale si cu alea defilam. Mai incropesc cate o salata din cand in cand si atata tot. Noroc ca sotul meu nu e deloc pretentios si la pranz mananca la servici. As vrea sa am timp sa fac mai des, insa nu ma lasa teroristul deloc.

Nicole eu zic ca e super-ok cat papa. Ce n-as da sa pape si al meu la fel. De o bucata de vreme deloc nu mai papa cum trebuie. Eu zic ca nu are rost sa-i mai dai si lapte praf.

Stefany ce scumpel e Iustin! Daca mai fac o fata ti-l iau de ginere.

Iulia eu zic sa mergi la un doctor, si eu cred ca e o cadere de calciu, spasmofilie ceva. Ai mare grija, mai ales acuma cu bebeii nu ne mai permitem sa ne neglijam.

Ia uitati aici ce iedut fericit avem!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput