Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
Alysh spune:
Astept sa se faca ora de plecare, nu mai pot invata.
Ah, si Vlad tusea demult ca sa atraga atentia. DAr nu imita. Pe mine asta m-a impresionat de fapt ca imita.
Multumim ca v-ati uitat la filmulet Simonix, Iulia, Socrate.
Laurita, am intrat pe mailul comun si am trimis si eu modelul de adeverinta la servici. Saru'mana
Vlady
inais spune:
Am intrat scurt...Laura am vazut si eu adeverinta. Sincer nu cred ca este ok pentru ca nu am vazut niciunde numele angajatului, CNP, etc...deci este o adeverinta intocmita pentru cine??
Va 
PS Confirm chestiunea cu caloriferele reci. 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Andrada79 spune:
Alysh super filmuletul. Sa sti ca i-a placut si lui Tiberiu cum face Vlad, se uita si facea ga ga ga ga !!!!!Un scump si ce frumos merge el in patru labute!Mie mi-a placut si cum casca ![]()
Socrate felicitari pt tata!!!! Sti ce i-a zis un unchi sotului meu! L-a intrebat:”ia spune a zis fitu prima minciuna?” s-a blocat si i-a zis ca nu intelege la ce se refera si apoi i-a zis „pai ti-a zis tata? Asta e prima minciuna".
Tiberiu de ieri isi strange buzele si face brrrrrr, dar intr-una si nu stiu cum a invatat! E un scump, mai nasol e cand papam!
simonacip spune:
Alysh e mortal vlady..m-a terminat!!!!!!!!
Inais, pai la adeverinta atasezi tu copie dupa CI si CN al copilului
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
Andrada, ce glume de prost gust face unchiul ala al tau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
inais spune:
Simona eu stiu ca pe orice adeverinta de venit trebuie scrise macar numele si CNP-ul celui al carui adeverinta este. Oricum este o debandada generala cu aceste adeverinta (format, nr luni, etc). Eu una am facut o compilatie de n adeverinte...si pe aia o sa o atasez la dosar si gata.
In alta ordine de idei...Socrate am gasit pe site-ul RADET-ului lucrarile programate si aparem si noi pe acolo prin tabel. Deci n-au treaba rusii...
. Aaaaa si bravo pentru "tata"! Cand o sa zica si cu adresa atunci sa te tii.
Alysh vazut Vladutz care va imita. Dulcic ca de obicei puiul vostru! ![]()
MissP...da-i cu ignore la medicul ala. Nu-ti mai bate capul cu toti desteptii! Stii cum se zice de mintea prostului...e odihnita. Parerea mea este sa nu te mai complici cu biletele explicative.
Daria distractie placuta la munte! Te invidiez!
Imi storc creierii ce sa mai fac de papa azi pt noi...oamenii mari. Aseara facut ficatei la cuptor cu mamaliguta. Azi?????? Uooooffff!!!
Revin!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Reallaura spune:
Hai ca s-a trezit, l-am culcat la loc si am pus si mancarea la foc – Ficatei cu piure si dovlecel azi.
, s-a trezit iar, a papat – destul de greu -si abia acum postez
Socrate eu imi pun sperantele ca va veni si cheful odata cu CM. Felicitari pentru tata…si al meu acum pedaleaza mai mult pe tata…
DAria_Ioana distractie frumoasa si vreme buna la munte!
CAdinutza imi pare rau de Cosmin ca e agitat, poate se obisnuieste in noua formative: tu el, doamna respectiva. Sper sa-si revina repede
Nicole merci de sfatul cu compotul, o sa-I fac si eu, vad ca ceaiul nu –I place: nici Milutee, nici cel de la Humana, nici Baby Drink nu mai bea. Cat despre laptic, si eu cred ca Mirci bea prea putin, dar ce sa-I fac daca nu-I place biberonul…Eu ii combin obligatoriu masa de dimineata cu branza si masa de la 4-5 cu lapte: fie cereale, fie iaurt…
Mi_bebelina ma bucur ca te-ai simitit bine cu fetele. Cum s-a descurcat tati cu Delia???
Alysh m-ai terminat cu Vladutul cum va imita, bai, e fantastic!! Ce capacitate au sa reproduca, pana la urma pe asta se bazeaza toate achizitiile lor rapide din perioada asta. E criminal! Si frumos de mor! 

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Lilly79 spune:
Hello fetelor.
Scriu si eu doua cuvinte ![]()
Am trimis pe contul comun ce acte am pt modificarea indemnizatiei.
Alysh ce super e Vlad cum va imita
Si ce bine se tine in picioare.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
gabitzam spune:
In Baneasa la mine ninge linistit cu fulgi mari si pufosi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam In Baneasa la mine ninge linistit cu fulgi mari si pufosi. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Si la noi in Rahova.....ce frumos e....
Deliutza Broscutza