Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Intru un picut....nu pot face conspect acum ca doar am citit si am inghetat aici in pijamale si in picioarele goale...mi-am uitat papucii in dormitor
Sa va zic ca m-am distrat de nu se poate cu fetele(fostele mele colege), am povestit, am ras si culmea....la sfarsit ne-am dat seama ca nu am vb nimic despre serviciu. Da am ras de se uitau ceilalti la noi....e una dintre fete care s-a maritat de curand si sta cu soacra......treaba e ca se tot invata una pe alta cum sa faca mancare(nu se cearta, nu se supara una pe alta)....ma durea burta de ras cand povestea.......
Miss.....peste ce dr tampit ai dat.......eu am oroare de astia care dau sfaturi.....dar daca tot esti destept asa, hai ca te iau la mine acasa 2 zile si rezolva problema, vezi daca poti. Sau pardon, ei sunt superiori si noi suntem mame vai de capul nostru care habar n-avem sa crestem copil. Mi-e sila de din astia...cum sa puna un diagnostic pana nu te vede ca lumea...mi-a fost dat si mie sa cunosc unul din asta cand am fost cu Delia la spital ...a tusit Delia si gata, are bronsilita, asa a zis....culmea ca nici nu apucasem sa inchid usa, de-abia intrasem....si daca n-o inchideam repede poate punea diagnosticul si celorlalti copii de la usa cabinetului

Fug ca am inghetat de tot.Revin maine cu conspect....o noapte buna sa aveti....

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Mi_bebelina, nu dormeai la ora aia? fain, ca v-ati distrat; mi-e dor si mie de iesiri.

Nicole, au ceva pastilutele calcice? acum, ca am cumparat constincioasa de la farma 2 cutii , merci de reteta, voi incerca si cu smantana, sunt curioasa daca ii place.
Annika era ff iritata la fundulet si pasarica, era rosie-rosie, niciodata n-am avut asa probleme. Eu o lasam si o las inca, ca uneori ii revine roseata, TOATA ZIUA in fundul gol. Am murdarit o gramada de scutece din panza, de paturi - mai ales din cauza diareei, a facut pipi pe mine, pe jos, ce mai- toata ziua spal - da, am preferat s-o las asa, decat sa fie stransa in Pampers si rosie.
Chiar ziceam : bietele fetite ... ca ma gandeam ca baieteii nu au probleme de genul asta, ca la ei ce sa se irite acolo in fata?
Crema cu zinc aplicata seara odata la noi a facut minuni.

Distractie placuta la munte Daria_Ioana! sa va simtiti bine!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata si multumesc tare mult pentru vorbele frumoase.
speciali pentru Gabitza, MissP, Mihaser,Nicole, Andrada.

Gabitza si eu sunt tot la fel, inca alaptez si nu au venit uratii. La Sofia au aparut cand avea galushca un an. I'm enjoying the break.. Am uitat ieri sa zic ca am vazut pozele cu usruletul si iubirea mica de Raducu.. ce dulcel..

MissP nu te enerva prea mult cu medicul respectiv, am dat si noi peste asa ceva.. cand a auzit ca dormim cu bebe in pat si ca papa tzitzi si peste noapte am crezut ca face infarct.. tot asa ne-a umplut bratele de foi cu articole si ne-a facut capul calendar si ce... am plecat acasa si am facut tot ca noi. A! si la noi culmea "rautatii si inconstientei parintesti" am refuzat vaccinul antigripal si copilul nu manca singur la 1 an. Cu dormitul cu bebe pana la pubertate e BS.. Sofia mea nu dormea singura nici macar un minut si de la 15 luni a trecut singura in camera si in patul ei si nu are nici o problema. In seara in care am facut trecerea singura care a plans am fost eu - ea era incantata de patul nou in camera cu jucarii..

Socrate felicitari pentru "tata" sa vezi ce fain ii cand incepe sa strige pe toata lumea "tata" sau "mama"

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza tuturor. am dormit asa de bine...m-am culcat la 22 si m-am trezit acum la 8 da Doamne nasol e ca am visat extrem de urat..dar, nu m-a interesat, de fericire ca fata doarme linistita

Vreau sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor de ieri mici si mari, sa fiti sanatosi si fericiti

miss ma inchin cu 10 maini de isprava ta la dr. Dumnezeule mare!!! cat de brutal! nu-i dau dreptate la faza cu statul 5 min inainte sa mergi la copil sa vezi ce are. copilul are nevoie de parinti sa stie ca sunt acolo pt el daca viseaza urat sa-l consoleze, daca se simte rau sa-l faca bine, altfel va creste frustrat ca nu a fost iubit indeajuns, chiar daca parintii lui i-au vrut binele, dar s-au luat dupa cine stie ce "doctor" binevoitor. nu l-ai intrebat, el are copii? dupa comportament as spune ca nu..sau poate e stresul dupa sarbatori, a mancat prea mult eu cred ca-l faceam cu ou si otet. pe de alta parte insa, sustin si eu ideea ca David sa doarma in patutul lui pana nu e prea tarziu. uite, si eu mai cedez..de ex, aseara fata nu putea sa adoarma. i-am dat pe la 20 sa pape, apoi o vedeam ca ar dormi dar nu putea, mai ales ca pe zi dormise doar 3-4 ore in 3 reprize.printre altele, dupa ce am epuizat toate metodele aplicate ulterior, am luat-o langa mine in pat si i-am soptit la ureche niste bazaconii si in nici 40 sec a adormit. am luat-o incet si am pus-o in patut si a dormit linistita. sfatul meu este, daca nu-l poti muta in alta camera, muta-i patutul in a voastra. incearca macar. parca gabitza zicea ca nu a mai scapat de Andrei din pat dupa ce l-a pus langa ea..nu-i asa? sper sa nu confund. te pup si iti doresc sa ai multa rabdare si intelepciune in ceea ce faci. o mama stie cel mai bine ce-i mai bine pt puiul ei..mergi dupa instinct

fete fara menstruatie?!? sunt asa de invidioasa pe voi

gata, va las, ma joc putin cu fata apoi ma duc sa-i fac papa. va pup pe toate.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Multumesc , chiar mi-ati ridicat moralul!
Simonix bineneteles ca esti cea mai buna mama!
Cadina multa sanatate puitului si sa treaca repede perioada asta cu plansul!
Ufff fug ca plange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor va rog sa va uitati la un mic filmulet cu Vlad sa vedeti ce a invatat ieri la bunici sa faca. Eu am ramas masca aseara si l-am filmat azi dimineata inainte sa plece iar, dar era tare adormit si nu prea avea chef. CU SONOR si aici TOT CU SONOR

Din pacate n-a mai vrut sa faca si precum calutu' cu toate ca aseara facea de zor.

Multumesc mult fetelor, pt cuvintele frumoase, si mie mi-a fost mila de Vlad ca s-a taiat la piciorus. Vestea buna e ca nu mai are diaree si asta de cand am intrat pe lapte fara lactoza. Degeaba l-am umflat o saptamana cu tot felul de pliculete antidireice.

Scuzati-ma, n-am avut timp sa citesc din urma, azi am examen, am emotii, nu stiu de ce, parca as fi la primul, in fine, sper sa-l iau.

Va pup pe toate, sa-mi tineti pumnii, please!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor va rog sa va uitati la un mic filmulet cu Vlad sa vedeti ce a invatat ieri la bunici sa faca. Eu am ramas masca aseara si l-am filmat azi dimineata inainte sa plece iar, dar era tare adormit si nu prea avea chef. CU SONOR si aici TOT CU SONOR

Din pacate n-a mai vrut sa faca si precum calutu' cu toate ca aseara facea de zor.

Multumesc mult fetelor, pt cuvintele frumoase, si mie mi-a fost mila de Vlad ca s-a taiat la piciorus. Vestea buna e ca nu mai are diaree si asta de cand am intrat pe lapte fara lactoza. Degeaba l-am umflat o saptamana cu tot felul de pliculete antidireice.

Scuzati-ma, n-am avut timp sa citesc din urma, azi am examen, am emotii, nu stiu de ce, parca as fi la primul, in fine, sper sa-l iau.

Va pup pe toate, sa-mi tineti pumnii, please!

Vlady

ar fi trebuit s-o filmez pe a mea sa vezi ce mocuta a facut cand l-a auzit pe Vlady al tau, apoi cauta cu privirea sa vada de unde vine aha-aha-ul ala

multa bafta la examen sa ne spui ce ai facut

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alysh - super amuzant! E un dulce Vlad Si m-au amuzat si aha-urile voastre O sa devina din ce in ce mai amuzanti piticii.

Ah si am remarcat ca si Robert are tenisi ca ai lui Vlad

Piticul meu stie sa strambe din nas - o sa ii fac si eu filmuletz hihi

Nicole - mie mi-a zis pediatrul sa ii dau 5 mese pe zi - 2 lapte (dimi si seara) si 3 diversificate (fructe, legume si gustarea de la 6, un iaurt si un biscuit). Al meu bea cam 500 ml de lapte pe zi (e drept, eu il pot masura). A propos de branza calcica - pe aici nu s-a auzit de asa ceva ... nu se da, ce rost ar avea, din moment ce piticul oricum bea lapte + papa lactate. La fel, aici nu se da supa - nu i-am dat niciodata, se da doar piure - Robert nu mai mananca blenduit, si in bucatele.

Mie deja 5 mese mi se par destul de multe, papa cam la 3 ore ziua... mi se pare ca il indop. Noaptea el nu mananca deloc. Mai nou pica de somn, adoarme la 8 si se scoala ametzit pe la 7 (dupa crizele de rigoare de noaptea).

Cadina - sanatate !!!!!!

Azi cica piticul Robert a plans cand l-a lasat taica-su la cresa :( O sa il iau pe la 4, dupa ce dau o raita prin magazine (deh, soldurile astea )

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,

Acusi am citit revin imediat, dar voiam sa va spun ca am trimis pe contul comun model de adeverinta pentru ceo 85%.
MA duc sa vad filmuletele cu Vladi si postez si eu acusi.
va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata dragelor,

Alysh sa il fi vazut pe fi miu cum tusea si el. El tuseste de cand era mic asa cand vrea sa atraga atentia sau cand nu are alt mod de a comunica. Oricum a crezut ca se face pentru el si facea si ela asa era mortal.

Intre CM si chef de una alta tb sa fie o legatura, adica cand nu aveam CM nu aveam nici chef, acuma ca am CM nu am chef. Ups. Eu inca merg pe varianta cheful vine mancand si tot sper. In fine om vedea.
E si greu asa mereu cu gandul la copil, daca incepe sa planga etc.

Al meu s-a sculat iar cu "tata" oricum eu ii zic zi mama el tatatata in fine.
La noi s-a redus intensitatea caldurii. Mi se pare incredibil ce fac Rusii. Si li se permite.
In fine, am bagat aeroterma si asta e.

Noi nu prea stam roz cu mancarea, de ieri face greva un pic. Cred ca tot niste dintisori.

Mergi la inceput