Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Magdone spune:
Iulia83 eu zic ca n-ar fi rau sa intrebi un doctor, poate e o anemie ceva si trebuie sa iei medicamente. Multa sanatate!
Doloress, ce scump e Patrick, si Oliviei i-am luat exact la fel, cat sta Patrick in el?
stefany, e scump tare Iustin!
Si la noi ninge, dar nu mi se mai pare deloc frumos 
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
stefany_p spune:
Fetelor, eu n-am mai luat jucarii din astea ca nu vad sa stea..se plictiseste de orice..maxim 15 minute este interesat apoi tipa..
Magdone , eu inca nu m-am saturat de zapada![]()
Doloress, ti-l dau draga, numa ca am impresia ca se face popa, ca toata ziua imi intinde mainile sa i le pup...Patrick vad ca-i dansator
Iulia, fuga pana la medic, nu-i ok sa ai tensiunea asa mica..e bun vinul, nu zic nu![]()
Danicris spune:
Servus, fetelor. Intru si eu repede ca s-a culcat maraici. Nu stiu ce-a avut azi, toata ziua a fost suparat. Si a culminat cu momentul in care mi-am aplicat ceara de epilat pe mufa ca sa-mi dau jos mustata. A plans saracu', ce-o fi fost in capusorul lui mititelu' cand a vazut-o pe mami cu chestia aia pe fata ... Of, alta data nu mai fac in fata lui.
Va rog sa-mi spuneti si mie :
1. De la ce varsta ati inceput sa dati iaurt si ce fel de iaurt ?
2. I-au aparut de vreo saptamana iritatii in jurul guritei, apar si dispar da' nu prea imi dau seama de la ca sunt. Daca a patit cineva la fel sa-mi spuna si mie ce-a facut.
Va multumesc din suflet, fug, ca am la trebusoara ... Pupez mamicile. Pa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Reallaura spune:
Alysh cum a fost la examen??Ti-am tinut pumnii, eu zic ca l-ai luat!![]()
Iulia eu zic sa te duci la doctor sa-ti faci analizele...si eu si sis avem caderi de calciu, dar macar sa stii sigur de la ce e.
Stefany ba nu arata deloc a fetitza. mie mi se pare barbatel, e dulce foc!
DOloress cum rade, ce scump e...pai m-as da si eu in jumperul ala, dar ei!!! apropos...sa bag si eu premergatorul in functiune...
bratafel felicitari pentru vorbareata
Inais acum eu stiu...ma gandesc ca aceasta adeverinta vine oricum la dosarul pe care il ai deja si CNP-ul copilului este acolo deja. ce sa zic?? Eu am trimis-o la serviciu sa mi-o completeze si in forma asta...sa fiu sigura si sa nu fac 10 drumuri.
Referitor la caldura, am observat si eu sa stiti...dar Bogdan zicea ce e frig si nu mai face fata...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Danicris eu mi-am facut masca in fata lui, aucm 2 zile. si aveam fata toata alba, cearcane negre si gura rosie. Eu m-as fi speriat, el nu
. Radea...are un simt al umorului ceva de speriat. Azi l-am pus in carca si era terminat de ras cand se uita in oglinda..
referitor la iaurtel, eu cam de la 6 luni jumate 7 luni i-am dat. I-am dat si Humana, dar acum ii dau iaurt de la Brenac - El Greco sau Prod Lacta astea cu mai multa grasime.
De iritatie...daca apar si dispar petele, ma gandesc ca s-ar putea sa fie ceva mecanic...poate o bavetica cu care l-ai sters...sa-l fi iritat???zic si eu.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
gabitzam spune:
Danicris, saliveaza mai mult? Sta cu manutele in gurita? E posibil sa fie bubitele de la saliva, de la enzimele din ea, care sunt iritante.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Micaela06 spune:
Buna si de la noi
Dariuta e putin mai bine ca stare generala si chef de joaca (zic eu care sper sa se faca bine repede repede) dar e ragusita... ragusita... si are chef de vorba ceva de speriat. Mai nou s-a indragostit de un magarus lipit pe perete, cred ca isi da seama ca au vocea la fel
, ar vorbi cu el toata ziua, dar daca o duc langa el sa il atinga se rusineaza si se baga in mine 
Am vazut puiuti Vladi si Patrick, superbe filmuletele
Si Daria e la fel ca Mirci se distreaza nevoie mare daca ma vede cu o masca pe fata, ea e foarte incantatata si cand imi usuc parul urmareste curioasa ce fac eu acolo si la final imi trage un zambet gem 'mamai ce frumos te-ai facut'
Fug ca 'scartie' cineva.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
piggy spune:
Danicris pe npoi pediatra ne-a sfatuit sa ii dam iaurt de la 7 luni cu 1% grasime...eu grabita i-am dat pe la 6 luni si 1 sapt si l-a cam vomitat fii-mea...asa ca mai astept
Ref la bubitze de la gura Ilinca face deobicei ca o reactie alergica la ceva papa nou...ultuima data la ananas...si pe barbie si in jurul gurii ..dar ii trec rapid asa cum ii si apar
Laura poti sa-mi trimiti si mie parola cpontului comun...ca tre sa depun si eu doasrul cela de 85%..mulanm fain
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)
Doloress spune:
Magdone asta voiam si eu sa zic, cand am auzit fetele ca se bucura de zapada, ca si la noi ninge dar de vreo luna asa si nu prea ma mai incanta. Mai ales ca ieri am avut furtuna de zapada si vad ca si azi continua!
Patrick e foarte incantat de jumper, nici nu speram. Cred ca daca il las sta si o zi intreaga. Insa am inteles ca nu e bine, eu il las numai cate 15-20 de minute, de cateva ori pe zi. El e topit de bucurie.
Stefany si ce daca se face popa? Popa are nevoie de preoteasa!
Pai sa stii ca e dansator Patrick al meu, e nascut in ziua internationala a dansului (29 aprilie). Eu am zis din prima ca-l dau la dansuri insa sotu zice ca nu, la fotbal si la hokey. Barbatii astia... Am avut o colega, baietelul ei dansa permanent prin casa insa sotul ei refuza categoric sa-l dea la dansuri, cica nu e pentru baieti, ca ajunge homo si asa mai departe. Asa ma enerveaza prejudecatile astea..
Danicris, Laura si al meu s-a speriat ieri de tati cand a intrat cu cagula pe fata. Saracul a inceput sa planga!
Danicris si al meu face bubite pe fata, am observat ca dupa ce papa si isi intinde mancarea pe barbita. Cand papa corect si cu pofta si nu ii mai cade mancarea pe toata fata, nu ii mai apar. Deci eu zic ca e de la mancare.
Fetelor ajung la balamuc cu mancarea asta. Cu mare eforturi a inghitit si el fructele acuma dimineata. A durat o ora masa, l-am mutat de colo dolo, din scaun in bouncer, din bouncer in scaun. Asta in conditiile in care de aseara nu a mai papat nimic, decat putin san, toata noaptea si acum dimineata. Si acuma e ora 11 la noi. Plange, ma improasca cu mancare, ia lingurita si o tranteste, isi strange pumnisorii a razbel.. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Nici biberon nu vrea, nici san. Numai apa. S-a indragostit de apa si de canita cu cioc.
piggy spune:
doloress incerca sa il lasi sa pape singurel ..ori cu degetele ori ii umpli tu linguritza si o baga el in gura ...o sa se cam muradereasca dar poate papa
fetelor bebeii vostri se trag de urechi? ca ilinca si-a facut niste clapauge de toata frumusetzea
si cand ma prinde pe mine ma suge de fata de parca ar fi tzitzi...sau o fi crezand ca asa se pupa?!![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)