Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
bratafel spune:
Doloress ai un iedut taaaree simpatic. m-as da si eu cu ala toata ziua.
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Doloress spune:
Bratafel multumesc! Cum mai mananca Bianca, stiu ca ea mai facea mofturi la mancare...
Piggy si al meu e intr-o ureche, se trage toata ziua de ea! Am mers si la ORL-ist, ma gandeam sa nu aiba vreo otita si a zis ca nu are nimic deci face asa numai de fun.
Micaela06 spune:
Iulia83 sa stii ca si eu mai patesc asa, vad luminite asa care zboara si uneori lesin, prima data s-a declasat chestia asta intr-o sesiune prin anu 3 (adica acu 100 de ani), cea mai recenta a fost prin noiembrie cand noaptea m-am dus sa fac biberonu fetii si am lesinat in bucatarie. Du-te la doctor, poate fi de la oboseala si o anemie, fa-ti niste analize nu sta asa ca mine.
stefany_p cum ma 'fetitza' ta nu suporta sa stea intr-un loc mai mult de 15 min? A mea e fetitza, 'in acte' da de fapt e un fel de baietzoi curios si mester mare.
Azi a reusit sa isi desfaca bara de protectie a leganusului si normal a cazut, mai are sa sara din tarc si plec in lume ![]()
Mi-a duc aminte prima data cand a cazut, cum am postat atunci, eram disperata, acu... i-am spus ca nu are rost sa planga ca doar s-a speriat si s-a calmat mult mai repede.
Danicris si daria face uneori niste bubite in jurul guri, dar nici eu nu mi-am dat seama de la ce. Poate de la laptele care ii curge pe fata cand ma chinui sa-i bag biberonu in gura, poate de la mancarica diversificata? Habar nu am... ii trec destul de repede asa ca nu le-am dat importanta.
Aaaa ca uitam, io i-am dat deja iaurt, cateva lingurite, de la napolact, a fost incantata.
Doloress, daca aflii cumva ce adresa are 'balamucu' asta ia-ma si pe mine, da? Noi abia acum am reusit sa mancam legumele pe care tb sa le mancam la pranz... si Daul meu prefera apa in locul laptelui si in locul mancari... macar se hidrateaza zic eu ![]()
piggysi a mea se trage de urechi, bine ca macar sunt fetite si le lasam paru lung
. mai nou ma trage pe mine de nas si am rani pe el, sunt zgariata si muscata pe fata zici ca cine stie ce 'viata de noapte' am.
eu mai nou am intrata in greva dupa ce m-am chinuit toata ziua sa-i dau papa si medicamente la copchil, sa mai aiba si tati grija de ea ca si asa imi reproseaza ca 'ce fac toata ziua'
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Nicole1980 spune:
Am inceput conspectul pe la ora 13.30, insa nu am apucat sa-l termin sis a-l trimit. Azi am dormit pana la ora 13, deoarece m-am uitat pe pereti pana la 6 dimineata. Sunt un pic somnambula si nu pot sa dorm.
Pe bebe l-am hranit la 5 dimi cand avea chef de joaca, apoi m-am trezit la 9.30 i-am dat fructele , l-am lasat in patutul lui si m-am trezit la 13.00. Cuminte copil mai am si eu, in timpul asta a dormit o ora si in rest s-a jucat in liniste in patut.
Azi am facut treburi casnice si am avut un chef de zile mari. Am gatit tocanita si vinete, am calcat 2 lenjerii, haine bebe, haine tati, am despodobit bradutul, am spalat 3 masini, am dat cu aspiratorul si multe altele. Am fost o albinuta si acum am chef sa ma ocup de mine: spalat pe cap, unghii, pensat…sa vedem dc ma lasa David.
Am observant ca , cu cat ma trezesc mai tarziu cu atat sunt mai active.
Maine voi merge in vizita la birou.
Adriana- nu am auzit nimic de patilele calcice, insa eu am preferat smantana. Merci de sfaturile pt iritatie, la David s-a iritat pe pielicica care imbraca testiculele, pe scrot, asa am sa fac cum ai zis sit u.
Simonix – ai un baietel model si fotomodel. Imi place programul lui si de masa si de somn. Incercam si noi sa ne aliniem la UE…ce sa facem…mai greu dar merge.![]()
Alysh – bafta la examen si felicitari pentru bebe “actor” care va imita. Este un dulce. Al meu sties a se bosumfle si sa sufle.
Laurita – am luat si eu modelul si am adaugat si la modelul dat de Cleo. Deja le-am trimis mail, maine ma duc sa o iau.
Lilly – tu zici ca sunt tip cererea si adev ? Eu am citit pe site-ul protectiei copilului sector 6 ca normele nu prevad o adeverinta tip…
Iulia – si eu am patit asa dup ace am nascut la vreo 2 luni, de atunci mai iau elevit o data la 2 zile si nu am mai avut problem. Poate esti slabita, fa niste analize de sange…
Stefany – ce scump este Iustin, are niste pulpanase sa le mananci, nu alta….
Doloress – ce scump e Patrick…se vede ca se distreaza in jumper. Si al meu rade la fel, nu stie sa rada in hohote
Danicris – noi mancam de pe la 5 luni iaurt Tnuva fara problem. Si da, avem si noi iritatie in jurul gurii. Daca vreau sa scape repede ii dau cu Nidoflor, dar in ultimul timp il spal de cateva ori pe zi cu apa si vad ca in 4-5 zile i-au disparut.Iritatia apare de la saliva, de la mancare….
Micaela – ma bucur ca Daria este bine si cu chef de joaca
Laura – tu de unde ai modelul de adev, de la servici? Si al meu se distreaza doar cand ma vede, dar daca as avea si masca….![]()
Cleo, Miss nu am citit nimic de la voi…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
MissParker spune:
Bine-ati venit in iadul meu personal! Cu ce sa va servesc? Cu o noapte nedormita? Ah, e deja ceva banal... Cu un cocktail din urlete de bebe care nu statea decat cocotat pe mine? Cu un lichior de esenta de nervi facuti de Bogdan, care a incercat sa stea cu David in primele ore ale noptii si pe la ora 23:45 mai avea putin si-l arunca pe geam, fiindca – el fiind deja nervos – David nu se mai potolea nici luat in brate? Sa va servesc cu un fursec de David ragusit in ultimul, dar in ultimul hal, care e speriat de propria lui voce si totusi incearca sa faca vocalize pe ton de soprana ca sa se convinga ca inca mai are voce?? Nu mai continui.
Noroc ca macar mananca inca binisor, bea bine (semn ca nu are dureri in gat) si nici febra nu are si nici nu tuseste. Doamne-ajuta sa nu se agraveze si mai ales sper ca organismul lui sa aiba puterea de a se lupta cu virusii/bacilii si de a invinge. Ce bine imi pare acum ca nu l-am vaccinat ![]()
I-am scris o scrisoare doctorului: „Multumim pentru scurta consiliere, luand in considerare cabinetul supraaglomerat suntem recunoscatori ca v-ati luat timpul pe care vi l-ati luat pentru noi. Multumim si pt. flyerul ref. la somnul bebelusilor. Ce usor ar fi totul daca bebelusii ar fi niste masini usor de manevrat dupa instructiuni de folosire de o pagina, nu? Va trimit alaturat un alt approach, mult mai sensibil, al Dr. Gordon, pe care noi personal il consideram mult mai potrivit pentru noi. Sper sa gasiti timpul sa-l cititi si poate va va determina sa dati sfaturi ceva mai diferentiate si mai ales sa aveti mai multa incredere in instinctul parintesc al pacientilor dvs. adulti.“ S-o arunce din partea mea, eu m-am mai linistit dupa ce i-am scris-o.
Conspect rapid si superficial, ca n-am apucat sa citesc temeinic totul, ma preseaza Bogdan 
Laurita, mie mi-a mai venit cheful de
dupa CM, dar mai important decat atat, nu mai e Sahara jos si deci nu mai sunt terorizata de durere... Prima data m-a dezvirginat Bogdan
dar a doua oara a fost puuutin mai bine.
Prag,
m-am facut ca nu am citit ce ai postat tu despre somnul celui mare al tau 
Simonix, ai dreptate, la mine e important si faptul ca inca il alaptez destul de mult, de aceea noaptea mi-e mai usor sa-i mufez o tzitzi si in 20% din cazuri adorm si eu langa el... Nu se compara cu trambalatul din camera in camera. Pe ala il vom incerca si noi, dar cand face bebe 1 an, incercam metoda lu’ Dr. Gordon, ca aia ne place mai mult.
cadina,
si saru’mana de sfaturi. Pe laringita ma fixasem si eu, dar lipsesc celelalte simptome: febra, tusea, durerile in gat. Cine ti-a zis tie ca a fost laringita la Cosmin? Poate ca a fost o forma usoara, slava Domnului, eu sper ca si la David e la fel. Cica trece de la sine in 2-4 zile. Am sa pun insa din nou cratita cu ceaiul de menta la noapte, sa se mai umidifice aerul putin. Din pacate nu vrea ceai deloc (la ultima sticla incercata – cu ceai bio de la Hipp – se juca pur si simplu cu tetina, o strangea intre gingii fara sa suga
). Noroc ca dau san si e bine hidratat. La Cosmin e clar ca a aparut anxietatea de separare, care va trece si ea dupa inca vreun an si ceva, parca asa citeam...
Nicole, saru’mana pt. trucul cu marul fiert in apa, il voi pune si eu in aplicare, ca David se stramba si la apa si la ceai de zici ca-i dau matraguna. Bravo ca l-ai luat pe Daviducul tau in pat la greu, e normal ca au nevoie de apropierea noastra, mai ales cand sunt bolnaviori. Lasa, ca la un an aplic metoda lui Dr. Gordon si apoi il pun frumusel in camera lui.
mi_bebelina, ai dreptate, si mie imi statea pe limba sa-l intreb pe doftor daca nu cumva pune diagnostice si pe mail, daca-i trimit o poza... 
Iulia, si eu as vrea sa doarma David in patutul lui, dar din pacate daca am aduce patutul lui in dormitorul nostru nu am avea loc unde sa-l punem decat sub fereastra (avem din aia gen mansarda) si deci nu se poate. Cand il vom pune in camera lui, am sa dorm eu o perioada in patul extensibil de la IKEA, dar mai intai sa faca un an si sa-l dezobisnuiesc atunci de san noaptea, dupa aceea imi va fi mult mai usor, fiindca nu va mai trebui sa-l mut de colo, el e f.f.f. sensibil si cum il ridicam sa-l pun in patutul lui urla ca naiba deja de la 3-4 luni, asa ca nu s-a mai putut. Ei, si apoi daca va dormi cu noi si pana la doi ani, care e tragedia? Citesc acum ca ai avut o cadere de tensiune. Mai menajeaza-te si tu 
Alysh, incredibil Vladutul, cum te imita!!!
Bine ca a scapat si de diaree!!
Doloress, dulce foc iedutul vostru 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Micaela06 spune:
Doloress dai tu multe pupicuri lui Patrick de la Dariuta care s-auitat la filmuletul lui si a topait alaturi de el 
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
gabitzam spune:
Vine acum capitol nou.
Capitolul 62
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Doloress spune:
Miss
Imi pare rau de inca o noapte nedormita! Si la noi a fost cam de pomina, s-a trezit de vreo 10 ori pana pe la 4 cand am cedat nervos si l-am lasat in leagan la viteza cea mai mare, ca ameteam numai cand ma uitam la el. Si a dormit asa pana pe la 8.30, deci ma pot declara multumita cu 4 ore de somn legate. Acuma nu mai vrea nici cu noi in pat, nici in patutul lui, nici el saracul nu mai stie ce vrea, daca l-am mutat de colo colo. Si eu cred ca are laringita al meu ca e ragusit tare, mucisori in continuare (nu chiar ca acum vreo 3-4 zile, dar oricum). Ce sa facem, asteptam sa treaca, nu e alta solutie.
Nicole ce baietel cuminte ai, nu-mi vine sa cred cand mai citesc din astea. Al meu, cum zicea si Stefany mai mult de 15 minute intr-un loc nu sta. Mai nou incearca si el sa se miste si aterizeaza pe burta, atunci sa te tii ce urlete trage. Parca l-ar arde focul. In bouncer se enerveaza dupa cateva minute si se ridica in fundulet nervos. In scaunul de masa isi scoate picioarele sau da cu picioarele in masa din fata sa scoata de la locul ei, sau se lasa intr-o parte. Si urla, urla, cat e ziulica de lunga.
Micaela deci si a ta e fan hidratare, pai la tine mai zic ca e fetita si vrea silueta, dar al meu ce-o vrea oare!? Degeaba ii explic ca nu se traieste cu apa.