MissParker
abia astept sa citesc despre o noapte dormita cap-coada. Stii ce imi place mie la tine? ca tu iti spui ofu pana la urma, referitor la scrisoarea catre doctor, eu una nu sunt asa curajoasa, eu imi compun in minte fel de fel de scrisori, replici etc dar nu am curajul sa le dau glas. 
Nicolesi de la noi un
pentru o mamica harnica.
Si iar ca sa ma bag in sema, cica la sect6 au facut aia o adeverinta cu veniturile. nu exista una tip la nivel de tara/ capitala
, am grabesc si eu sa intru in cic ca nu mai rezist sa lucrez de acas.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Servus, fetelor. Intru si eu repede ca s-a culcat maraici. Nu stiu ce-a avut azi, toata ziua a fost suparat. Si a culminat cu momentul in care mi-am aplicat ceara de epilat pe mufa ca sa-mi dau jos mustata. A plans saracu', ce-o fi fost in capusorul lui mititelu' cand a vazut-o pe mami cu chestia aia pe fata ... Of, alta data nu mai fac in fata lui. Va rog sa-mi spuneti si mie : 1. De la ce varsta ati inceput sa dati iaurt si ce fel de iaurt ? 2. I-au aparut de vreo saptamana iritatii in jurul guritei, apar si dispar da' nu prea imi dau seama de la ca sunt. Daca a patit cineva la fel sa-mi spuna si mie ce-a facut. Va multumesc din suflet, fug, ca am la trebusoara ... Pupez mamicile. Pa. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |