Puiuti de Randunici 2008!! (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Seb a tras niste margele din brad, scutura din ele vesel nevoie mare, si striga pa-pa uitandu-se in sus la brad!
Cred ca spera saracul la vreo bomboana!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, grava nu e situatia, David e fara febra, e vesel, jucaus, nu-l doare nimc, acum m-am dus la el si doarme linistit, fara niciun zgomot... Muci are putini, nu curg din nas... il aspir mereu. I-am pus si picaturi. Ideea e ca e ragusit si sa nu faca laringita. Cred ca iau Ospamox, am vazut ca asta e varianta de Amoxicilina si il tin pana maine cand vine doctorita (ii zic ca i-am dat) sa vad ce zice daca il vede.

Daca stau sa ma gandesc nu i-as da ca mi-e frica sa nu ii faca rau la stomac. Si eu cat am fost racita aveam o voce schimbata...dar dupa Prospan mi-am rvenit miraculos... Sa-i dau Prospan??

Adaug ca ii dau Nurofen, panadol si Oscilo + Homeogene...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Tuchi m-ai mai linistit, ca eu ma fixasem pe ideea de urgenta si m-am panicat!

Pana una alta, citesc din urma!

Zoze, ce dragut cu ascunsul jucariilor, ce multe incep sa stie!

Facem lobby pentru iepuliiiiica? IL VREM INAPOI! IL VREM INAPOI!

Mimo, se pare ca ti-ai luat degeaba masina de vase, ca ai ajutor ieftin si bun la spalat. Merge si la haine, mobilier?
mi-a placut silogismul cu alaptatul, vorbitul tarziu si inteligenta!
Apropo de mate, fizica si nu-stiu-cate, vezi ca stiu pe cineva cu multe doctorate, multilateral dezvoltata, si nu a ajuns bine prin decembrie 1989, asa ca ai grija de cat acumulezi!

Stela, si Luca e innebunit dupa nasturei, dar ma-sa are un fix cu ei! Ma tem sa-i las la indemana.
Esti tare cu CM-ul tau! Mai urmeaza sa-l dai la politie si la ziar!

Adriuta, ce misto-s pozele, iar Mosu’ e de poveste! Ca de Adrian, ce sa mai zic, chiar e de poveste si de “carte”! precocu!

Naty, savureaza vacanta! O meritati cu totii!

Nico, bravo pentru lectia de schi, frumos si elegant sport! Merita!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Miha, tu ai mai fost la pediatru cu Luca? oi fi zis s am ratat eu??

Ioana, da-i si prospan, ca rau nu-i face!
Eu nu cred ca are nik copilul,, ia antibioticul sa il ai in casa( e vreo 5 lei!) si urmareste-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi ....daaaaa, la asa aparitie "ginereasca" cum sa nu ma apuce vorbaraia! eu am desfacut bradul de duminica, altfel nu mai apaream pe crenguta nici azi ....surubelul frumuselul vrea sa te ajute sa-l desfaci mai repede, sunt sigura
teo a papat juma de borcanel, si ala cu mine invratindu-ma ca titirezul in jurul ei ... mananca asa de putiiiin, ma dispera cand e vorba de masa, si evident are doar 7900; deobicei dupa ce ia un pic in gtamaj, ca acum, scaaaade ...ei, daca ii dau miez de paine, ar manca non stop ...m-am scos ieftin la mancare, nu ?
scriu la mesajul asta de juma de ora cred...intre timp alerg prin casa dupa hobbita mica ....trage de cabluri, intra la prize....
stela tiza mica sa se faca bine la ochisor
miha eu zic saa insiste; macar sa ii explice ce ii fac, de ce trebuie sa astepte atat, daca fatul e ok, ce se intampla daca pierde lichid etc...mi se pare normal si de bun simt asta, nu sa srtea in stress; si spun asta ca un stan patitul ce sunt; eu nu am comentat nimic dupa cezariana, am stat cuminte ca am zis ca e normal sa nu fac pe desteapta sau insistenta si sa ii las sa isi faca treaba cum considera, si era sa mor cu zile; mai bine putin insistent chiar daca primeste priviri acre, decat regrete mai apoi; nu vreau sa fiu pesimista, ci prudenta; oricum, civilizat, normal, de bun simt ar fi sa i se dea explicatii fara sa ceara, sa stea femeia linistita, nu sa se umple de stress si nervi; dar toate de mai sus lipsesc in tara asta....ssshhhttt, gata ma opresc
send, ca nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu....intre timp mai si cant (sunt la un motan cat un pisoi acum )...mai merg si de-a busilea ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Seb a tras niste margele din brad, scutura din ele vesel nevoie mare, si striga pa-pa uitandu-se in sus la brad!
Cred ca spera saracul la vreo bomboana!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, , esti o draguta! O sa te recomand la toata lumea!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pe Tea am pacalit-o si eu de cateva ori cu cutia de servetele pana am gasit-o stergandu-si dintii cu un servetel..
Cata
Cami,ce jucarie-premergator are bubu?
Miha,nu Tea era cu nasturii,ci ginerele meu brasoveanul!
Ioana,Davidutul sa treaca raguseala.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Liana, apropos de medici si de tara asta...
azi imi povesteste o colega, nu aia proasta, cum sora si cumnatul ei, amandoi anestezisti, cu stuatie aranjata aici destul de bine, cu doi copii, de 3 si 1 an, si-au bagat intr-o zi picioarele si au plecat in Germania, el fara sa stie o boaba germana! Si in ce spital de 5 stele lucreaza, ce salariu au etc..cu copiii la cresa, (evident ca m-am gandit la Gecko-asteptam raportul de azi!)...si iar m-am intrebat de ce n-am curaj sa plec!

Bradul meu l-as fi desfacut, dar Ilinca zice ca dupa ce ii cad toate acele....mai asteptam 2 zile si o convingem! ma rog, Seb a distrus jumate, tre' sa il rearanjea pana plec dupa ea la gradi, ca altfel o sa am scandal!
Axum se lupta cu telefonul fix...ca si asa nu functiona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu declar succes total cuscusul!!
salutari, Lianaaaaa!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput