Puiuti de Randunici 2008!! (182)
Raspunsuri - Pagina 13
sovietica spune:
Uof, se pare ca am uitat sa bag spanacul la conge inapoi, asa ca tre ori sa mi-l gatesc (bleah) ori sa il arunc. Oare exista vreo reteta cu sppanac mancabila de adulti? mancabila adica sa fie bun :)
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
tuchita spune:
Simo,matusa are fusta de la jo&flo, nu?
Ca nasturi de-aia am si eu pe fusta de la ei! foarte dulce sam, ca de obicei, si frate-so la fel!
Poze cu Ilinca oi pune cand o vrea sa se imbrace, ca ieri cu mari eforturi am reusit sa o fac sa probeze cate ceva...nu se bucura de haine cadouri decat daca sunt roz, si nu i-am luat decat o bluza cu un pic de roz!
Adriutza, minunat Adrian cu Mosul! Nu ma doare nici o operatie la frig( si am 5- 3 la picior si doua la burta!), pe mine ma dor genunchii!
cami, am admirat pe Bubu la bustul si cucul gol, si-arata muschii pentru Teo banuiesc, nu?
Clau, noroc cu mama....dar n-o sa fiti cam multi in casa? zic si io, dar nu ma baga in seama, ca sunt mai ciudata cand e vorba de convietuire! Multumesc de compliment!
Bubule, ce- sta steful infofolit! spor la shopinguiala, desi probabil te-ai intors deja!
Sovi, o sa incerc si cu caiula, dar cred ca se va enerva mai tare! Cel mai des merge cu pachetul de servetele, dar a inceput sa le scoata unul cate unul...
Si cum adik din coletul retur? Ceva ce returnai tu??? oh, shit...am inteles! Foarte nasol! oare nu e minciuna??
iaca ca
muschii din Bacau au reactivat-o pe Liana, care e cu leptoputul...gandirii, vorbareata cum mi-e draga mie!
Simo, ce misto cu zapada, soare si sanie!
Mimo, de ce sunt mai moratala? Inimaginabil cat de proasta si de enrvanta era fiinta aia! si urata pe deasupra, nu stiu ce s-o face in viata! oi fi eu rea, dar nu e posibil dupa ce dai de 2 ori rezidentiatul sa nu stii sa te uiti drept pe un ECG!
Luny, ce-i cu tine? Chiar ca te-a epuizat salsa aia!
send...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ioana, cred ca dr se teme de laringita, care poate fi severa....de-aia ti-a dat antibiotic! acum , daca copilul n-are febra, nu e foarte ragusit, nu tuseste rau....ar trbui sa nu se arunce asa! pe de alta parte, mie nu imi place antibioticul, desi e un medicament de prima intentie in infectiile respiratorii, suspensiile sunt cam prost facute si tolerate greu digestiv( Ilinca a varsat in nestire cand i l-am dat-era cat David cred!) si, confirmat de la doi pediatri, nu prea eficient in ultimul timp!
hai ca te-am facut varza!
Ideea e ca daca haraie rau si raguseala se accentueaza sa nu fie laringita( pericolul e ca se inflameaza laringele destul de repede si determina insuficienta respiratorie severa- sufocare!) as zice sa ii dai, dar sa ceri la farmacie cea mai scumpa varianta de amoxicilina!
Daca doar fornaie din nas si n-are febra lasa-l in pace!
daca n-ai inteles nik, suna-ma!
Miha, nu stiu ce sa zic, cateva ore poate sta in burta, ca n-a pierdut tot lichidul cu siguranta, eu cred ca inceraca sa-l mai tina un pic, poate i-or face si Dexa pentru plamnani...
Fug ca Sebul s-a trezit si da un concert de zile mari!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Sovi, reteta de spanac ca la Campia turzii....il bagi in apa clocotita cu sare, fierbe 1-15 minute, il scurgi
Separat topesti niste unt, pui 2-3 linguri de faina, vlapte cald casa iassa un sos gros, pui spanacul, mult usturoi, sare, piper, il lasi sa fiarba( eventual mai pui niste lapte) si la sfarsit smantana multa !
xcxzzzzzzz
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ioana, naspa e ca nu-mi pot da seama asa cat e de serioasa problema! Oricum, da-i neaparata niste Nurofen!
Sovi, am scris ca naiba reteat, Surubel parca a innebunit...i-am dat liber la brad si m-a lasat in pace!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Cata, eu sunt total impotriva antibioticelor, pt mine pur si simplu nu exista
. Pana la 25 de ani, cand am descoperit ca am helicobacter nu am luat niciodata antibiotic. Apoi am luat pentru metroanexita si o data pentru laringita si de fiecare data l-am suportat greu.
Totusi pt David mi-e frica sa nu faca ceva grav si i-as da. Nu haraie rau, de ex cand doarme nu se aude chiar nimic, respira f bine, doarme toata noaptea neintors, nu a facut febra niciodata (cred ca seamana cu mine ca eu nu am facut decat o data in viata
), nu tuseste in somn, ziua doar si f putin, cred ca-l jeneaza in gat. M-am uitat si nu pare rosu... dar tot i-as da... si nu i-as da...
Uffff, asa a zis si dr, ca sa nu fie mai rau, sa faca laringita...
Sa cuat pe net ce variante de Amoxicilina sunt... dar nu-mi da fara reteta...of, Doamne!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tuchita spune:
ce ma enerveaza ca am scris atatea mesaje la pagina 13!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
Saluti.I-am dat Teodorei cu kanamicina la ochi,dupa ce m-am consultat cu un medic (nu pediatru) si om vedea ce-o mai fi.Multzam de sfatuiri tuturor.
M-oti crede denaturata,dar eu nu am vrut sa scot copilul mucios
in gerul Bobotezei,sa-l car printre virusii tramvaiului si sa-l
duc intre alti virusi la spital,ca acolo sa-mi zica sa iau
probabil kanamicina.
Sper sa-i treaca,daca nu,merem la dr.
Adriuta,pe mine cam asta toamna ma cam supara operatia,acum NU.
Si la siteul chinesefortune,Tea a iesit baiat!![]()
... Asa
ca,Sovi..nu-ti pierde speranta!
![]()
Cuscra,v-am vazut,sunteti niste draguti
..si ce calaret a devenit gineremeu!
Si ce bine se tine pe picioare!
L-am vazut si pe bubu de Cami razacios si scump tare!
Mimo,si asa,nu am fata de inginer,aa?
Pai la cum analizez lucrurile si pe fata si pe dos,tu zici ca sunt umanista?![]()
UPB am facut.Si asa e,m-am facut de ras
,am uitat de sirurile convergente/divergente,ca astea erau nimik toata pe langa
cicloide si spatii euclidiene.
bitza,uite si aici brad caruia nu i se vede tulpina si a costat numa 20 lei
,dupa negocieri drastice,asa cum ii sta bine randunoiului meu
.Si a mirosit f bine in casa,numai ca are niste ace ascutite de abia l-am impodobit
...ce ma voi chinui la strangere...si e nemtesc.
Sovi
cum naiba ma sa fure din pachet?
Cata
OSAFIEBINE!Mai rezista putin si o pica vreun serv bun!
Clau
si pestii sunt incapatanati (iti spune o pestoaica
),dar nu asa rau
..Probabil Rebe are ascendent in berbecel
.Lasa ca trebuie sa le dam noi pe brazda.
Eu am mai spus ca si noi avem circul de pe lume la schimbat.Pe Teodora o fascineaza crema de galbenele si cu asta o potolesc,numai ca ea infige dintii in ea dupa ce o examineaza pe toate partile si face urat tare cand i-o iau din gura.
liana,ai aparut in sfarsit.Ce-ati patit?Sper ca sunteti bine.Am sa retin de ophtamesone-N.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
bitza037 spune:
Clau,Liana si eu vreau la aceeasi cresa cu voi ca si Antonia mea da de pe acum din picioare cand vrea ceva..mai incolo ma gandesc cu groaza....
Liana hahahahahaha, esti scuzata ca exact inainte sa citesc ca vrei sa pun link-ul cu poze ma pregateam sa-ti zic ca nu te-ai uitat la ele.
pozele sunt jos la semnatura
Edit: hai ca am scris mesajul asta de o ora,cred....si de abia acum il trimit....m-am luat cu treaba si am uitat sa-l trimit
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
tuchita spune:
Ioana, eu nu i-as da dupa cum imi povestesti!
da-i Nurofen, eventual tantum verde in gat ca e dezinfectant( pe Ili o dadeam cu albastru de metil-daca ai curaj sa-ti vezi copilul albastru pe limba/dinti/fata!) si urmareste-l!
Stela, mare negociator randunoiul tau!
Despre munca mea...am nevoie de pacienti, ca altfel lucrez degeaba oriunde m-as duce!
Deci care aveti neamuri, cunostinte, prieteni cu diabet( acum eu stiu ca nu e de dorit, dar se intampla!) dati-le nr meu de telefon!
Sunt dr bun, vorbesc serios! Cu modstia stau mai prost, dar exista defecte si mai mari!( oare???)
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)