Puiuti de Randunici 2008!! (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici!
Va multumesc pentru aprecieri, creste pipota! Bag seama ca Bubu cuscra s-a cam suparat pe nor'sa ori n-a vazut pozele, ori s-a facut ca nu vede, ca n-a zis nimicuta pan'acu.

Am vazut pozite artistice de bebe de Vio, su-per-be!
Am vazut puiut de Ramo-cata si ce mamica frumusica! Dar ce obicei este, l-ati dat de grinda?
L-am vazut pe Adrian tare plimbaret! Adriuta, pulovarasul e cumparat, multumim! Pe mine ma mananca operatia, nu ma doare, nu ma ustura!
Butucel, ce mai face Andreiul tau?
Sper s-ajung si eu la intalneala asta!
Zoze, saru’mana! Da ma, e fff cuminte fata mea, am mare noroc. Da-mi PM cu ID-ul tau de mess sa-ti trimit pozicile.
Stelutza, saru’mana de incurajare, da, probabil ca in comparative cu tanculetul meu mi s-a parut asa fragile. Dar zau ca nici fundic n-are si parca nici vlaga in ea. Se vede c-am uitat!
Simo, super idée cu prosopelul! Si Andreei ii plac nasturii. Multumim!
L-am vazut sip e Luca razacios de Cami!
Mimo, nu baga strambe!
Pup randunicile nenominalizate si fug la treaba!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, m-ai observat..nu prea am de zis, ca as zice.. sunt asaaaa, naspaaa...
m-a dat pe spate luca..seamana ff bine cu un amic de-al sotului meu..
sovi traim in romanika, nu?..
clau si la noi la fel e cu schimbatul, la fel cu imbracatul sa iesim afara, horror!!!

ma duc sa bucataresc ptr baiat cuscus cu carnita de vaca si legume

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau ne luam de mana....asa ma gandesc si eu de berbeaca mea ...ieri a urlat in continuu...e capoasaaaaaaa....chiar vorbeam cu ta-su ca n-o sa o primeasca la nicio cresa, o sa-mi sune telefonul continuu : " doamna, iar urla, iar a batut copiii...." ....poate ar trebui sa le dam a aceeasi cresa, macar mergem pe rand sa rezolvam conflictele, o data tu, o data eu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,imi pare rau
La Bv a aparut soarele de cateva ore bune,asa ca am profitat si am fost la plimbarica cu sania!absolut superb

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana,ce ma bucur ca ai aparut

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

...daaaaaaa....soricelul doarmeeeee ...eu am intepenit nemiscata sa nu o trezesc...a mai deschis ochisorii dar a adormit la loc vazandu-ma langa ea (asa mult doarme doar daca dormim si noi cu ea...se pare ca patul nostru e "somniferul" )....nu am timp sa citesc din urma, dar scormon de zor sa vad poze daca tot stau aici "imobilizata" ........asa ca pana acum am mai vazut poze de simo, cris, adriuta ....sa vad ce mai gasesc, ca e cam greu sa dau de ele in atatea pagini
bitza, nu stiu daca ai pus poze, ca dupa cum vezi sunt in urma rau cu noutatile , dar daca ai pus, te roooog eu frumos din sufletel mai pune-le o data, ca mai e un pic si o vad pe gargaritza la majorat

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

simo
gata, experiment incheiat: o ora si 40 de somnic ....merg sa-i dau papica....daca vrea, ca si aici e cu cantec

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am ajuns acasa, surubul doarme n-a mancat si nu i-e foame....

Scriu o acrisoare de amor si-apoi va mai povestesc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cata, ce bine ca ai ajuns! Ajuta-ma!! David e inca ragusit si se aude un fornait cand respira... Am sunat dr si a zis fara sa-l vada ca sa ii dau Amoxicilina suspensie 5 ml la 8 ore si ca abia maine vine sa-l vada... Ce sa fac? Sa-i dau???

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

randunici alerta

acum am sosit de la serviciu si am aflat ca finutei mele i s-a rupt apa la 5 dimineata, trebuia sa nasca undeva la sfarsitul lunii, inceputul de februarie
a mers la spital la 10 dimineata si tot ce i-au facut e o injectie de grabire si ii dau perfuzii. in timpul asta nu s-a intamplat NIMIC. nu are dureri, nu se dilata.
intrebare: cat are voie copilul sa stea fara lichid in burtica? eu stiam ca se urgenteaza totul.
medicul si moasa nu o tare baga in seama, medicul chiar a plecat la cabinetul lui particular.

eu n-am avut experienta apei asa ca nu stiu multe, stiu doar ca e o chestie de urgenta sa nu stea bb fara apa.

voi ce stiti? trebuie sa mai insiste? poate astepta?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput