Puiuti de Randunici 2008!! (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Stela, du-te la doctor daca ii curge ochisorul. Mai mult ca sigur are canalul lacrimal infundat. Mihai asa are, doar din cand in in cand (cam o data la 3 luni) ii curge ochisorul, nu foarte rau… Am fost la oftalmolog si dupa ce am urmat tratamentul cu Nettacine si masaj cum a spus si Adriuta, nu-i mai curgea, eu credeam ca a scapat, dar m-am dus la control si a zis dr ca inca mai e infundat. I-a tras in jos putin de pleoapa inferioara, cat sa se vada peretele ei interior si era rosie. Mi-a dat in continuare tratament cu Netildex. Acum mai mergem pe 16 la control. Problema e ca poate sa ii treaca de la sine pana intr-un an, dar daca nu-I trece trebuie sa se faca operatie. Iar operatia are sansa de reusita f mare daca e facuta pana intr-un an…

Valentina, e absolut normal sa poti ramane insarcinata daca alaptezi si nu ti-a venit CM. Explicatie: CM iti vine si daca alaptezi exclusiv. Asa. Sa spunem ca eu alaptez si CM mi-ar veni prima data pe 20 ianuarie(dar eu n-am de unde sa stiu asta, pt ca inca nu mi-a venit). Si pe 10 ianuarie, fac sex. Si raman gravi, pentru ca eu ovulatia am avut-o dar CM nu mai are cum sa vina. CM vine dupa ovulatie, nu ovulatia dupa CM.

Ce rapid e Adrian!! Si ce poze frumoase, Adriuta! Sa stii ca pe mine ma cam supara cusatura, nu stiu daca de la frig.

Sovi, buna idée ai avut cu[,]caciula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Anca,merci,dar la ea s-a inflamat si s-a inrosit...eu o banui de conjunctivita.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Neata randunime!
Ochiul Teodorei,ce ieri lacrima,azi e si cam umflat (pleoapa mai mult) si cam rosu.CU CE O FI BINE SA-I DAU?Pediatra nu raspunde.
Cand avea 1 luna si i se inflamase un ochisor,mi-a spus prin tel sa-i dau cu kanamicina,dar asta e antibiotic.Sa ma arunc direct la antibiotic si acum sau stiti voi vreo alternativa?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Pune-i colargol in nasuc, si daca ii trece inseamna ca este de la o mica raceala.Asa mi-a zis mie doctora ca are legatura cu nasul(scuze ca nu mai stiu sa explic, doctoresele crengutei ar putea sa ma ajute pentru o exprimare mai academica)si abia dupa aceea daca nu-i trece poti sa-i pui antibiotic(Netacin parca se numeste)

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

M-au sunat de la quelle sa ma anunte ca a fost furat aproape tot din coletul retur, in valoare de 4 mil

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello ca nu am apucat in mesajul anterior

greu v-am prins din urma!!!!!

Mstela si Antonia mea este un berbec extrem de incapatanat...pana nu ia ea ce vrea de pe masuta de unde o schimb, sau pana nu-i dau ceva in schimb ca sa-i pot lua ce are in mana, nu se lasa......face urat rau de tot
Cel putin de cateva zile incoace nu mai mai inteleg cu ea, nu-i convine mai nimic, tipa, se enerveaza daca o puneai in scaunul de masa ca sa manance scandal mare...ce poate fi??nu stiu....bine, ca eu am pus-o si am resuit sa o pacalesc cu un Cd de muzica , am cantat m-am strambat si a stat si a si mancat...
eu banuiesc ca este un soi de rasfat....pe care l-au cultivat cei care au fost la noi de sarbatori si au stat o saptamana si ceva, respectiv sora-mea, bunica-mea, mama,tata..

Lyvy

Kitzy am vazut poze superbe cu voi....iar tu arati super fain!!!!

Adriutza, micul tau umblaret este superb, iar pozele de Craciun au fost o adevarata incantare pentru mine....asta da bradut!!!!!...de cand imi doresc si eu un asa brad sa nu pot sa ajung la tulpina...adica stufos...am incercat eu ceva anul asta dar nu mi-a iesit...in sesnul ca nu am vrut sa dau nici 2 milione pe unul.....pozele cu Santa, cu ciorapeii si semineul si cum povestesti tu de ritualul inaintea venirii mosului mi-au dat o stare melancolica si idei pentru Craciunul de anul asta

ma duc sa termin d evazut pozele ca nu am reusit decat primele trie pagini

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma bucur ca v-a placut Prosopelu!
Luny,sora-mea l-a facut
Cuscra,pune-i kanamicina!sanatate!
Cami,copilas frumos!
Mai ,Naty,nu te oblig sa vi la Bv!eu pe SAm nu il scot afara ca nu vreau sa se raceasca la cat de sensibilos e!ma gandeam ca daca mergeti cu Iulia pana la Sinaia(-unde cred ca e mai frig ca aici-)aveti chef sa veniti si pana la bv!sa aveti timp frumos la Sinaia
Cata,!rezista!!!!
Simo-Mimo,ala din Calusei,nu e Sam,maiiii!e Anastasia,finutza!zau,asa nu l-as imbraca in movsi cu fular pe gura!
Oana,spor la cumparaturi!
plec ca mi s-a trezit Feciorul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sovi,sper ca nu tb sa platesti!da de ce l-ai returnat???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Simo, deja au fost platite, si ei trebuia sa imi dea banii inapoi, acum nu mai au pe ce. Le-am trimis ca lenjeria nu corespundea la marime si alte chestii nu functionau. a fost chiar o comanda cu ghinion.

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce nasol Sovi, imi pare tare rau de colet! Chiar ca a fost cu ghinion. Si nu se mai poate face nimic, pierzi banii si gata? Eu o pacalesc pe Sufletica la schimbat cu telecomanda, telefonul mobil sau chiar cu servetelele umede si tubul de crema. Numai asa mai reusesc sa o schimb, desi cateodata tot o ia la goana prin pat si eu o trag de picior inapoi..., mare circ la schimbat. Eu de mult am strans masa de infasat , dar ea e mai mare oricum. Pup burtica si pe Sash.

Stela, imi pare rau de ochisor, nu stiu daca e ok sa dai asa de capul tau fara sa vorbesti cu un pediatru...Poate intra Tuchi si-ti spune ce-ai putea sa faci. Pup ochisorul bolnavior sa treaca repede. Rebecutza e o mica pestoaica si e incapatanata rau de tot, dar rau! Numai ca ea trebuie sa fie totul altfel am parte de mare circ. Nu stiu ce-o sa facem mai tarziu, ce tactica trebuie sa adopt cu ea ca parca vad ca e copil d-ala care se pune in fund in magazin, vai de capul meu!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bau! ...inca nu sunt foarte vorbareata dar imi revin eu ...sunt cu laptoputzul in pat (laptoputzul e cuvant de cenzurat?...sau doar putzul fara lapto ...) si testez cat doarme hobbita mea daca stau langa ea ....doarme deja de 40 de minute, ceea ce e record pentru duracell-ul meu, a deschis o data ochisorii dar m-a vazut si a adormit la loc...testul continua deci
aaahhh ce ginere frumos ...am vazut sedinta foto cu protagonist frumuselul si sexosul meu ginere, dolofanel, zambaret, fotomodel nu alta ...tre' sa-mi pun spioni in bacau ca prevad "spargere" in fete
stela pune-i in ochisori ophtamesone-N, poate curata ochisorul si isi revine; tiza mica sa se faca bine
nu prea suunt in tema cu ce ati mai facut ca nu am recuperat si cred ca nu o sa reusesc....am citit ca pe sovi au radat-o hotii la pachet ...curier sau posta? da-le-n freza nenorocitii naibii ...eu am patit-o odata cu geamantanul la aeroport...dar spre dezamagirea hotilor de data aia nu luasem decat niste bomboane si in rest aveam doar hainele si o gramada de hartzoage de la sedinte...
in incercarea mea de a recupera macar un pic din ciripeala, am citit 2 pagini dintr-un capitol de ieri cred ....mimo am ascultat melodiile ...cea a lui seicaru e una din preferatele mele...avem un prieten care canta muzica folk, mergea pe la diverse concursuri, cantari...e mare fan seicaru....la facultate ne adunam la camin si faceam cantari pana dimineata...melodia asta mi-o canta cu dedicatie mereu ....heheeee, ce vremuri soro
ce spuneam, ca inca nu sunt vorbareata ?
gata, send...eperimentul continua....iepurasul doaaarme ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput