Puiuti de Randunici 2008!! (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Naty distractie placuta si bafta de vreme frumoasa! E zapada?Parca mi s-ar face si mie pofta de-o Sinaia,cu tot cu Alexutza....sa vedem..

Am vazut pozici cu Adrian de Adriuta, poze calde cu Bubu de Cami, Andreiuta bucalata foc de Cris cu Sufletelul lui Zoze...

Acum ne pregatim se plecam la dr....dar asteptam sa se trezeasca domnisoara ca a avut program nocturn...sunt zombi..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salut..nu-s prea vorbareata..am vazut poze super de Adriuta,haios tare pustiul cu Mosul, si Simo, super prosopelul, tu l-ai facut?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Adriuta, eu am simtit ceva dureri pasaricesti zilele astea, dar la mine poa sa fie de la sarcina, ca inainte nu le aveam.

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,
mamaaaa ce limbarita a fost ieri pe crenguta , abia am recuperat , de aproape o ora citesc intruna. Sa vedem ce-mi mai aduc aminte ca e un mare vartej acum in capul meu. Am vazut poze superbe de la Adriuta , am vazut Andreea frumoasa , pozele de la Simo cu prosopelu' si cred ca au mai fost dar imi mai aduc eu aminte pe parcurs...
Am citit ca Naty pleaca la munte , distractie placuta sa aveti, Rebe bea lapticul doar cald . Mai nou de cand ii dau Milumil de noapte bea cate 500 ml de seara pana dimineata, adica un bibe de 210 ml seara, unul la 3-4 dimi de 170 ml si inca unul dimineata. Bea lapticul asta cum n-a mai baut niciodata pana acum.
Am mai citit ca Zoze vrea bebe2, dar nu e pregatita acum...eu zic sa mai stai atunci. O sa simti cand o sa fii pregatita cu siguranta, eu cand am vrut pe bebe 2 eram absolut disperata , mai ales ca treceau lunile si testele se incapatanau sa arate doar o liniuta...Mimo se chinuie cu tema la mate, sper ca ai terminat-o pana la urma! A aparut si Liana, dar scumpa la vorba...Miha, eu ii dau tot asa , de vreo 2-3 ori pe saptamana out...Sarumana pentru galeria de slabit. La fel si lui Bubu. Tuchi, am alergat aseara in formatie de 3, adica si cu Razvan ca n-am scapat de el, a fost obositor rau dar si fain. O mai am inca pe mama aici, de-asta tot umblu cu randunoiu peste tot in cursul zilei si fata sta cumintica la caldurica. Plus ca dupa ce o sa incep serviciul , mama o sa vina sa stea cu ea aici. Felicitari pentru cumparaturi, cred ca sunt super faine lucrurile, am vazut ca ai gusturi foarte frumoase, imi place stilul tau. Gecko ma bucur ca s-a mai eliberat inca o zi la gradinita care iti place tie, la cat mai multe si cat mai curand. Multumesc din suflet de urarea pentru Razvanel, ziua lui este pe 11 ianuarie, iar petrecerea o avem pe 9, vineri la Mc. Dar m-a incalzit la suflet urarea ta!

Si am mai citit mult, dar nu mai stiu acum...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata si de la noi!

Adriutza, eu n-am dureri de cusaturi nici de la cea veche, nici de la cea noua .

Clau, deci va petreceti si voi in curand cu Razvanel

Moama, Cami, cat de grasan si mumos e Bubuloi Ce scump eee! Cate kg are? Si ce imi place dormitorul tau mov

L-am vazut si pe Adrian cu Mosu', cu mami si tati, mor de dragul lui, e atat de scump!
Mai, numai bunaciuni pe crenguta noastra

Sovi, ai vazut ca am fost cenzurata , chiar imi placea ala mic cu urechiuse Ce-mi place cand povestesti de intimitatea voastra , mi-as fi dorit si eu enorm sa pot zice asa...imi placea la nebunie sa-l alaptez, dar ma stresam ingrozitor si nu mai aveam apoi nici o placere...

Noi acum o sa plecam la Mall sa ne plimbarim si sa dam si noi o fuga la Z si Debenham's ...shopinguiala
Stefu s-a trezit azi la 7 dimineata si abia acum a adormit...o sa ramana acasa cu Lica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

bau!!!
Sunt la spital, unde nu ma obliga nimeni sa ma duc, fac munca voluntara, desi la cat de naspa e cred ca e prima si ultima data!
am ca ajutor o colega pe medicina de familie, atat de proasta cum n-am mai vazut niciodata! si e anul doi!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Rezista, Tuchi, rezista! Tot uit sa iti zic cum am imblanzit sashu la pus pampersi: i-am tuflit pe cap o caciula mare, pana la gat si pana a reusit sa si-o dea jos cuminte, eu i-am pus chilotii! eee? -deja a functionat in 2 randuri.

Adriuta
, si tu ai facut baigli de craciun?

hai ca mai am cateva globuri si asta fu si cu bradul.

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Tuchi esti mortala
Simo super ideea cu prosopelul ...si Sam chiar s-a dat in calusei?
Cami am vazut strengarul, cum zambeste el smecher si ce seamana cu tati, n-am pomenit !
Cris f scumpa Andreiuta , tu arati f bine coafata, aranjata iar la Craiova am vazut eu niste chestii , pupaturi/imbratisari , nu stiu ce zic Oricum, doi tati bruneti si doi copii unul mai blond ca altul
Bubu esti maiastra Ma declar fan Steful infofolit e un dulce, spor la cumparaturi
Adriuta sunt speachless , e mortal fi'tu...cum umbla el peste tot, incaltat sau descult ....Doamne, Doamne Dar Mosu' cam plictisit asa Am vazut un film Bad Santa si m-a bufnit un ras cand am vazut fata mosului vostru de nu pot sa-ti spun ...e super filmul!
Am mai vazut o mamica sexi Rami si un Andreiut blondut
Gecko bafta cu gradi no. 2, dar nu se zapaceste Patrickul cu atatea peisaje noi si alti oameni in jur? Cum vezi stresul e parte din viata mea
Clau pe 10 ianuarie e nascut unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri, o minune de om....daca e adevarata faza cu zodiile, ai o minune de baiat
Noroc cu Miha ca mi-am adus aminte de ou...ati completat mobilierul lipsa la servici?
Zoze astazi Einstein e cu mine Sau in mine...nu stiu
Stela dar ce facultate facusi tu mama cu matematici speciale ca eram sigura ca esti umanista filoloaga Un sir era ala, un sir tu-i mama lui ! Toata viata am urat sirurile si seriile si progresiile (nu progresele )
Luny cam slabuta miscarea, te-a cam epuizat salsa
Gata, vorba lunga stiti voi ....

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

http://www.neuronu.ro/top-10/top-10-campanii-sociale-geniale/

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata randunime!
Ochiul Teodorei,ce ieri lacrima,azi e si cam umflat (pleoapa mai mult) si cam rosu.CU CE O FI BINE SA-I DAU?Pediatra nu raspunde.
Cand avea 1 luna si i se inflamase un ochisor,mi-a spus prin tel sa-i dau cu kanamicina,dar asta e antibiotic.Sa ma arunc direct la antibiotic si acum sau stiti voi vreo alternativa?

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput