Puiuti de Randunici 2008!! (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Stelutz , stiu bradutul tau ca am vazut pozele si mi-a palcut ca era si argintiu, dar eu ma refeam ca sa fie cu crengile simetrice sa fie perfect...ce sa-i faci am si eu pitici pe creier.Sigur ca daca as fi vazut un bradut ca al tau si mai ales cu 20 Ron l-as fi luat sigur.

Tuchi am retinut si sigur te anunt ,nu am nr de tel daca este cazul fac o strigare...chair ma gandeam la tine inainte sa zici tu ca daca aud ceva iti zic

Ioana eu cred ca-i dai suficient....poti sa-i dai si prospan ...dar daca zici ca el este bine, de ce sa-l indopi cu medicamente.Antoniei i-a trecut raguseala cu homeogen.Prospan i-am dat de 4 ori...cred maxim, cu toate ca dr. mi-a zis o saptamana.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Stela, mersi pt pontul cu Plantusin...dupa ce am tot beut din el si nu am rezolvat nimic, mi-a trecut miraculos cu Prospan. De-aia il tot elogiez intruna...

Aaa, si vroiam sa raspund la problema pusa de Adriuta. Am o broderie cat toate zilele la care am rezistat cu greu. Mi s-a parut mai groaznica decat nasterea in sine. La cateva zile dupa nastere credeam ca n-am sa mai stau in fund in veci. Dar nu! Mi-a trecut si nici nu m-a mai durut vreodata. Plus ca totul e ca inainte...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Cu intarziere, dar cu mult drag va spunem si noi La multi ani si tot ce va doriti de la noul an.
Felicitari fetelor insarcinate si va invidiez pt curaj.
Miha mi mi s-a rupt apa la ora 9 si am nascut la ora 23, la 37 de saptamani de sarcina. Dar 3 zile am facut antibiotic si eu si zana pt a evita o infectie

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

fug la gradi cu Surubel cu tot!
pa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bitza, ce fel de prospan i-ai dat? Sirop sau picaturi?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, am fost si la shopinguiala...de la Z n-am luat nimic ca n-aveam nevoie...body-urile nu-mi plac ca sunt inscriptionate cu eu sunt sefu'...alea-alea...asa ca am luat de la debenham's un set cu 3 body cu maneca lunga la 29 lei, de altfel si singura punguta ramasa de 9-12 luni ...plus doua cadouase pt. doua Ioane, tot hainute de la D(eu ma declar fan ). Si niste cumparici mici de la Gimma, si Mc lui Vladutu . Mi-as fi luat is eu una-alta, dar randunoiul trebuia sa plece la servici si ne-a cam grabit...si n-am avut timp de cascat ochii...o gramada de reduceri peste tot...

Ma duc sa fac nani, ca nu mai pot de somn...

Cuscra draga, eu am comentat mai in urma, cand a pus Zoze pozele, Andreiuta e o ranjita toata si Mihaita foarte serios . Nu s-a suparat Stefu de ocheadele Andreiutzei

Mimo, ma bucur tare ca-ti place!

Lianaaaa??

Citesc mai incolo ce-ati scris, ca vreau si eu o ora de nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05
Cuscra draga, eu am comentat mai in urma, cand a pus Zoze pozele, Andreiuta e o ranjita toata si Mihaita foarte serios . Nu s-a suparat Stefu de ocheadele Andreiutzei

Citesc mai incolo ce-ati scris, ca vreau si eu o ora de nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Cuscra, ma bucur ca nu s-a supi Stef, n-am vazut comentariul din urma. Fug si eu la nani cu puiul. Vb mai tarziu.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

am vazut buburuza frumusicaaaaaa ....ce mare s-a facuuuut...ti-am zis eu bitza ca inca un pic si o vedeam la majorat ....ce dragalasa e in craciunita si cu coronita, si palariuta ....si ce bradut frumoooos....
eu sunt la "vulpe tu mi-ai furat gasca" si incerc sa conving vulpita mea sa iasa de sub calorifer si sa nu mai traga de cabluri, dupa ce vreo 5 minute a ros urechea catelusului vorbitor si se auzea intr-una: ureche, ureche albastra
tuchi daca afli raspunsul la intrebarea de ce nu ai plecat in afara tarii, sa-mi spui si ie, poate am acelasi motiv ...eu am dat cu piciorul la ocazii de a pleca si de aici de unde lucrez (as fi putut merge , evident prin concurs, sa lucrez la bruxelles la comisie, sau consiliu.....dar sunt bleaga la capitolul asta, nu stiu de ce nu imi iau inima in dinti...parca tot nu imi vine sa plec....cred ca sunt patrioata )......tuchi tata e diabetic, de anul trecut, alta poveste urata chiar inainte sa nasc; a intrat in coma diabetica, avea si Hb 4...urat tare a fost....am stat in picioare pe holul institutului de m-am saturat...mai aveam un pic si nasteam acolo ...veeeezi, daca te cunosteam mai stateam la o taclala printre consultatiile tale ....ti l-as da cu draga inima de pacient si cu toata increderea in profesionalismul tau , insa nu locuieste in bucuresti ...dar iti cer sfaturi on line si tu ma treci la caiet si la sfarsitul lunii trimti nota de plata
ahhhh, ce muscatura mi-a tras catelul asta....gata send, ca dau din una in alta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Stelutz, jucaria lui Bubu e luata de la Real si e fff misto. Are tot felul de activitati, sunete, luminite si il incurajeaza sa mearga singurel. A costat vreo 70-80 lei, parca (i-a luat-o una din nanute)
Bubu, ramasesem datoare cu un raspuns: vreo 10kg are Luca acum, si 75cm
Cata, si eu vreau poze noi cu Ilincuta
Ioana, cam aceleasi simptome avea si Bubul meu si dr i-a prescris Sumetrolim. Sanatate multa Davidutului

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Moaaaaaama, Gecko, deja Patrick are 2 job-uri! Sunteti tari!

Tuchi vai de tine cu colega aia, dar gandeste-te la toti saracii pacientii din cariera ei aflata la inceput!!!
de intrebare! N-am zis. Am fost, l-a ascutat la plamani, la inima, l-a intors, l-a sucit, l-a… Nu i-a gasit nimic. Concluzie, citez: “actor, trebuie sa te faci, auzi Luca!”. I-a povestit doc, asistentei, le-a ras, i-a prins stetoscopul, i s-a uitat in san, a fugit din locul in care l-a pus…spectacol in toata regula! S-au distrat de minune de el si cu el! cand se intorcea cu spatele la el sa-si ia ceva, striga dupa ea, ca unde pleaca! A fost simpatic!
I-am dus si inregistrarea, sa stie despre ce vorbesc.
Asa ca am trecut la tehnici de eliminare a “simptomului”. Noroc ca ma stiu cu astea! De fiecare data cand avea intentia sa inceapa ii distrageam atentia, iar ieri a mai vrut sa faca de 2 ori, si azi, pana acum nu a facut deloc. Oricum aseara, l-am pus in pat dupa vechiul ritual si a adormit fara sa mai “joace teatru”. Oricum, e bun la tehnici de mani****re, a inceput devreme (la 4 luni tusea sa ne atraga atentia), vedem noi mai incolo! Mai trebuie sa mai fac ceva scoala sa ma pot descurca cu el!

Sovi, buna tehnica ai cu caciula! Eu asa ii pun ser in nas si-l aspir. Ii dau ceva de lucru, in general ce-i place dar nu-i voie! De exemplu incaltarile lui.

Pentru strigarea lu’ Mimo dupa mobilier, trebuie sa anunt cu imensa recunostinta si bucurie in suflet ca ieri mi-a aparut perdeaua, biroul si 2 scaune (nu ale mele, dar indeplinesc aceeasi functie). Mai am: fata de masa, ceasul de perete, scrumiera, cana, o tona de pixuri, foi, markere… de astea nu-mi pun mari sperante c-o sa apara.

Stela, pup ochiutul! Sper sa treaca repejor!

Adriuta, am uitat, maaaaaaaama ca scaun de masa are frumuselul! asa, in comparatie, un audi, un mertzan!

Sovi, ce chestie cu coletul! … de hoti! Zic eu ca-mi permit! aite asa ma conving ca nu voi ramane fara serviciu! glumesc eu, dar situatia e naspa! tare sper sa poti rezolva cumva!

Liana, bine ai revenit! De ce nu esti vorbareata?

Luny, ti-ai lasat cuvintele in Salsa? Danseaza ideile, poate-poate!

Simo, ce fain, cu sania! Aici avem doar un strat usor de faina, ca nu e zapada.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput