Pestisori... pestisori... (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara pestiosri !

Vad ca va cam plangeti de stari aiurea ...eu deocamdata nu am nimik si sper sa nu am apuce

Ely, dar o pozacu noua frizura nu ne pui ? Am vazut iezii, super frumosi si dragalasi .....cum deosebesti gemenii ...ca eu una nu prea vad diferente .

Eu am dat in dablaua shopingului ...azi iar mi*am luat o bluzita ...tot de la reduceri si mai iau maine 2-3 chestii de vara la 20 ron/buc ..am descoperit eu un magazin pe langa Sir ...daca vreti va spun si voua

Ma duca la bucatarie sa termin piftia ca am inceput-o de aseara

Danuta , imi pare rau ca nu poti sa dormi

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, SERBAN PETRU!

Serbanica , la cat mai multe lunite lui Serban , si cat mai multe zile si nopti linistite!

Pt. mamica un mare buchet

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna seara pestisori.
Am mai scris odata aici intreband discret ( asa cum ii sade bine unui peste)daca pot intra si eu in "balta", dar nu am mai scris de atunci.
Sunt si eu peste ( nascuta pe 19 februarie), de profesie......binenteles economist. Intru greu intr-un
grup deja format dar sper sa ma primiti alaturi de voi si sa ma adaptez repede.
Sotul meu este scorpion ,(stie careva care a zis ca pestele se potriveste cel mai bine cu scorpionul ca sa ii dau un bobarnac?)iar baiatul e fecioara.
Am toate simptomele de peste: cap in nori, visatoare, dezordonata (incerc sa ma tratez si lupt din greu sa imi treaca)superstitioasa, singuratica , etc
Am cererea de primire in balta la receptie, ...........(parca e aprobata).
Deocamdata atat despre mine, dar se accepta cererea , va mai povestesc despre mine daca doriti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Buna seara pestisori.
Am mai scris odata aici intreband discret ( asa cum ii sade bine unui peste)daca pot intra si eu in "balta", dar nu am mai scris de atunci.
Sunt si eu peste ( nascuta pe 19 februarie), de profesie......binenteles economist. Intru greu intr-un
grup deja format dar sper sa ma primiti alaturi de voi si sa ma adaptez repede.
Sotul meu este scorpion ,(stie careva care a zis ca pestele se potriveste cel mai bine cu scorpionul ca sa ii dau un bobarnac?)iar baiatul e fecioara.
Am toate simptomele de peste: cap in nori, visatoare, dezordonata (incerc sa ma tratez si lupt din greu sa imi treaca)superstitioasa, singuratica , etc
Am cererea de primire in balta la receptie, ...........(parca e aprobata).
Deocamdata atat despre mine, dar se accepta cererea , va mai povestesc despre mine daca doriti

Babylina, bine ai revenit!Normal ca te primim ...ca deh suntem fiinte prietenoase si ospitaliere!

Mai povesteste-ne despre tine si de baietel .Cat are ?

Pupici si te mai asteptam !

Dany

Mergi la inceput

Ely , sa o treci in listuta pe Babylina!

Gata , am terminat piftia.Dusat si cremuit , acum mai bantui putin pe aici apoi la nani!

Somn usor baltuta si vise plakute!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Multumesc frumos de primire. Sunt nascuta in 71 Baietelul meu are 1 an si 4 luni ( nascut pe 31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Bun venit/revenit Babylina

La multi ani fericiti Serbanel pui, sa ai o copilarie fericita si frumoasa

Danezo, eu nu am simptome ca nu mai am timp de ele, hai ca revin in forta vinerea viitoare pana atunci si vezi cum faci sa ti fetele active

Danutzo, ai zis cumva ca nu poti dormi??? Cam tarziu maica, cam tarziu Mirunica si pe voi

Elyanne, vazut si eu nazdravanii si cretulina da` freza no vazui niciunde, pai ce faci, ne amagesti?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

BUNA PESTISORI!iMI CER SCUZE DAR MA TERMINA SERBAN DACA O SA MAI AM INCA O SAPTAMINA CA ASTA O SA AJUNG UN ZOMBI.MA SCOL NOAPTEA ZIUA NU STAU JOS IAR DE SLABIT IOC DECI NU SE PUNE.
A VENIT SOACRAMEA DIN AUSTRIA I-A CUMPARAT LUI SERBAN PREMERGATOR CARE ACUM STA FRUMOS PE DULAP CA EL E MIC DE EL,AM FACUT 5 LUNI IERI(MULTUMIM DANEZO DE URARI)AZI PLECAM LA ANINA LA SORA MEA SI MIINE MERGEM LA VACCIN.
PUP FETELE SI BINE AI VENIT BABYLINA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bun venit babylina! Trecem si in lista, imediat...

serbanica si multa forta sa rezisti... lasa cura acu' ca numai asta nu-ti trebe... Eu m-am resemant... de cativa ani am ajuns al 57 de kg si nu mai dau jos neam... daca dau, intr-o sapt. sunt la loc... Indiferent daca mananc mult sau putin, tot 57... bine ca nu ma ingras mai rau... se pare ca org. meu acum ii e bine cu greutatea asta... orice as face eu...

marami ce ai facut sa examen?

N-am poze cu freza... pt. ca 95% din poze le fac io... si singura nu ma poci poza Si cum freza fuse si se duse... ca fuse in regula doar 2-3 zile... pana m-am spalat pe cap... ce poze sa va pun?

Deci... era tunsoarea lu' tanti Victora Beckham... pusesem link canva... mai dau odata... http://www.prohaircut.com/short-hair-cuts-victoria.html

Si acu', dupa ce l-am spalat... e cret-ondulat... cam ca aici
http://www.latest-hairstyles.com/images/celebrities/meg-ryan-short-curly.jpg

M-am chinuit aseara cu peria, cu agrafe, ulei de par... l-am ordonat cat de cat daaar... tot n-am reusit sa-l fac cum l-a facut coafeza Dar nu ma las... exersez

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Salutare baltuta!

Cam tarziu cred pt. cafea dar totusi va ofer si eventual un ceai pt. sirenele ce nu beau cafea ....

Serbanica , pai chiar ca nu ar. tb . sa tii cura de slabire acuma, ca il ai pe Serban si te slabeste el.Drum bun si distractie plakuta la sora ta .

Marami , chiar asa ce ai facut la examen ? Detaliaza .Si mai baga si tu un pic nasucul ep aici , chiar daca esti "busy".Ce iti face " matahala " sper sa nu arunci cu rosii ca am intrebat ?

Babylina , sa iti traiasca baietelul ! Cum il cheama ? Pozici nu ne arati si noua .

Ely , ma bucur ca ai vointa sa iti aranjezi parul , eu una nu am si nici nu imi iese .....il mai intind acasa cu placa , dar tot imi trebuie un ajutor pt. partea din spate , in rest nici nu il pieptan ...ca nu are rost , mi-as face un cap si doar bag degetele in el si daca e prea rebel bag o bentita si gata ......

Mirela , ce faci / AI FOST SA IL INVESTESTI PE OBAMA

Nally , mataluta ? Banuiesc ca esti tare prinsa ...te scuzam .Pupici baietii !

Denisa , tu ? Hai mai treci si pe la noi .

Cuscra , ce faci ? Nor*mea ce mai face ? Ati mai fost la patinaj .Vrem poze !

Pup toata balta si revin !

Dany

Mergi la inceput