Pestisori... pestisori... (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ely , ai baut cafeaua si acum esti la strans pazeluri si plastilina... asta din urma e marfa , mai ales daca e lipita pe cate ceva ...Sa ai spor!

Uf ..dupa atatea zile de stat acasa e cam aiurea la servici si deja m-am enervat dar incerc sa ma calmez ....a trecut si un coleg si facea " te stiam fata draguta ...ce ai...nu

esti deloc cooperanta ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Pfuui, ce bine era daca transmiteai telepatic trezirea si la mine, puii mei, ne-am trezit la 10 fara doua minute, fie`mea a mica mai doarme.
Eu tot bantui pe aici dar nu ma pot concentra, gandul imi zboara tot la Emma si ma intreb de ce trebuie un copil sa sufere atat? Ma simt atat de neputincioasa, as vrea sa am puteri supranaturale. Acum un an mergeam la Cluj cu soacra mea la IOC, nu m-au impresionat perucile ce atarnau la chioscul din incinta spitalului, nici paloarea si neputinta celor bolnavi si nici tristetea atat de mult cat m-a impresionat un pui de om, cred ca avea vreo 2-3 ani, i se innodau lacrimile in barbie si totusi zambea, zambea atat de frumos, doar cearcanele si paloarea ii tradau suferinta si lacrimile, cinci minute mai tarziu vorbeam la telefon cu mandrele mele si ii multumeam lui Dumnezeu ca are grija de ele, de noi....offf.

Mai e mult pana vine primvara?

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Marami si fruntea sus , asta este viata , DD ne incearca ,ne ia persoane dragi sau nu si numai el decide cat si cine sufera ..suntem in mainile lui

Dany

Mergi la inceput

Am avut o zi plina.Dupa servici am ajuns in sfrasit la manichiura /pedichiura , apoi un rapid tur de Big ..de unde nu m-am abtinut sa iua ceva pt. baietelul meu preferat , Razvan , are 2 ani si 6 luni si e febletea mea ....o perche de blujeans asa haiosi ...apoi m-am oprit sa ii duc ....cat s-a mai bucurat , m-a pupat ..m-a dragalit ...si la un momenta dat se duce la usa si zice : hai plecam " eu il intreb unde , ca e nopate afara ...si el candid " la tine ' ...dar am caca ...adika cu alte cuvinte sa ii schimb si pampersul ....si m-am conformat ....apoi a venit si restul trupei , fartii mai mari 2 baieti si o fetita frumoasa foc .....

dar gata ..ca v-am ametit de cap cu copii ...altora ...cand l-oi avea pe el meu atunci sa vedeti

Va pup si sper sa nu mai vb singura pe aici

Noapte buna !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Hop si eu putin..desii am intrat in nsite pase proaste...vine ala rosu si ma ia cu despresii......ah,si mai vine si primavara,imediat vin zilele noastre...iar intru in butoiul cu melancolie...am citit si eu de Emma,speram sa aud vesti bune,dar din pacate...apoi de un bebe care a murit in burta la mamica lui dupa 9 luni,femeia trebuia sa nasca si s-a intamplat nenorocirea...Doamne,eu nu mai sunt buna de scris si ras dupa atatea necazuri citite,ma deprima...ii multumesc si eu in fiecare zi lui Dumnezeu ca avem sanatate si cel mai mult ca are sanatate puiul meu drag,Robert...stiti ca eu dorm cu el,adica il adorm si uneori ma mut la tati in dormitor alteori nu...ei,si lumea vorbeste,ca nu e bine ca nu asa ca nu pe dincolo...vreti sa stiti ca zilele astea dupa atatea cate am citit mi-amzis"ah ce bine e sa dormi cu puiul mic,sa fie sanatos si oi domrii cu el pana se plictiseste de mine"..de ce nimicuri ne legam noi...altii sunt pe viata si pe moarte si noi...oamenii in general tot timpul nemultumiti de cate ceva...nimicuri...pe langa suferinta

No,acum v-am plictisit eu putin...scuze dragele mele!

ELIANA,felicitari pt examene!...bafta la cele care vin!!!

la baltuta,pe maine!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hai mai Mirela, tie chiar iti pasa de parerea altora, pe mine ma doare la banana, Oana doarme cu noi in pat de la un an, can efectiv am cedat psihic, se trezea mandra mea din ora in ora, e adevarat ca de multe ori ma trezesc mai obosita decat atunci cand m-am culcat, dar zau ca merita toata oboseala din lume.
Emma ieri a avut o zi buna si ii doresc ca toate zilele ce vor urma sa fie tot mai bune.
Fetili azi am si eu un examen, asa ca va pup zgomotos si va urez o zi buna-buna si frumoasa

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu tin cont de parerea nimanui... Pan' la urma daca nu se poate altfel, de ce sa ma stresez si io, si copilul...

La noi, Elena doarme cu ma'sa mare... nu vrea singura... doar la pranz daca nu-i decat cu mine acasa, o conving sa doarma singura... Dar ducem munca de lamurire juma de ora... io trebe sa dau ceva la schimb: sa promit ca fac / ca-i dau ceva dupa ce se trezeste

Eu pana acum n-ma avut probleme cu asteniile de primavara sau cu depresii inainte de menstruatii... daaar am niste nervi... nu credeam ca se poate Stiu cand se apropie momentul, pt. ca 2-3 zile sunt morocanoasa, nimeni nu-mi intra in voie... si ma enervez din orice

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Marami , BAFTA LA EXAMEN ! Tinem pumnii!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Marami succes la examen!

Eu nu mai dorm ca lumea de vreo trei nopti,aseara am luat o pastila si numai asa am reusit sa ma linistesc...ma napadesc o gramada de ganduri si imi sare orice urma de somn,am si dureri de spate,semn ca vin rusii in curand si la mine...imi vine sa bat pe careva..Vad ca e o stare comuna la mai multi pesti,sper sa treaca repede!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am pus cateva poze noi:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Ianuarie2009#

Nu stiu daca m-am laudat... m-am tuuuns... sapt. trecuta... si statea asa frumos... pana m-am spalat pe cap... acu s-a incretit la loc... zici ca-i matura
Ma pun pe exersat tehnici de ordonat parul... trebe sa-mi iasa intr-un final

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput