Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 16
daniela_daneza spune:
Marami ,
si un pupic
ca sa treaca durerea !
Deci tu zici sa nu scot inca biciul ...hai fie ...dar daca azi si maine nu scriu vai de ele .
Eu am dormit cam prost , m-am trezit pe la 4.30 , vreo ora m-am benoclat la TV apoi am zis , hai sa mai dorm si m-am trezit la 11.00
dar am asa o lene 
Cred ca azi mai dau iama prin magazine, poate ma inspir la ceva .
Ely , BAFTA MAXIMA la examen !
Va pupacesc si pe mai tarziu !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
Neata la amiaza si de la noi!
Merci de cafea Eliana,tare buna...
Dany sa stii ca e din ce in ce mai shotioasa dar si simpatica Mirunica noastra...se uita in oglinda si-si spune 'Mimi', mai nou
Aseara a cerut niste hainute si s-o imbracam,semn ca trebuia sa iesim afara la plimbare,asa ca ne-am conformat...la 7 seara eram in parc,noroc ca-i aproape de noi..
Marami ce pisica rea ai! Apoi mie nu-mi plac astea agresive,si-asa m-a muscat una mai demult,de mana...N-am mai plecat nicaieri,ca e cam slabut bugetul...macar bine ca am platit impozitele la masina si casa...ne revenim noi,sper!
Pupici la pestisori 
elyanne spune:
Gata... fug sa ma echipez, pt. ca plec al examen pe la 3... dau raportu' la retur
Am citit inca odata teoria... da' practica (problemele) ma omoara
Voi vedea la fata locului de ce sunt in stare, daca am invatat bine sau numa' tampenii ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Gata... fug sa ma echipez, pt. ca plec al examen pe la 3... dau raportu' la retur Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Tinem pumnii!

Dany
elyanne spune:
Am promis ca dau raportul, am venit
Am facut toooooot
A fost si mai simplu decat m-am asteptat ![]()
Acum intru intr-o pauza de invatat de vreo luna si o sa ma apuc sa recuperez ce nu am lucrat in perioada asta ![]()
Dau din una in alta... Ca sa nu ma plictisesc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Bravo , Ely!
Felicitari ! Ai vazut ca nu a fost " d****l" asa de negru
si ca iti faceai griji degeaba .Si acuma pe bune te-a ajutat si prActica pe DC
.
Acum sper sa ai si pt . noi mai mult timp ! Pupici picilor!

Sa va raportez si eu , am fost la Baneasa Shoping Center ...si mi-am luat un sacou dragut de stofulita , redus de la 150 ron la 45 ron si o bluzita alba sport tot redusa .....nu am prea avut timp sa colind peste tot , oricum akolo eu cred ca iti trebuie 2 zile ca sa termini tot , ca am plekat tarziu pe la 15.00.
A si cea mai mare bucurie am avut-o ca m-am intalnit intamplator cu un baietel preferat , ERIK , vecin cu showroomul de mobila de unde lucram , si care acum 3 ani el credea ca akolo e casa mea ....de vedea baiatul bucatarii, dormitor living , baie .....mi-a luminat ziua ..chiar imi era dor de el .....
Gata , fug ca v-am facut capul mare cu ale mele povesti despre copii .....
Oare ca vb . de ei si ca imi sunt asa de dragi e vreun semn ...
Somn usor!
Dany
daniela_daneza spune:
Gagix , eu de felul meu sunt foarte rabdatoare si pasnica , dar daca nu apareti imediat pe aici ati incurcat-o
si nu mai tin cont de sfatul lui Marami sa nu scot 
, atunci va provoc
...
deci eu am sa plek acuma pana la biserica
si inca intr-un loc , asa ac daca atunci cand ma intorc nu va gasesc pe aici ati incurcat-o 
si hai sa va tentez cu aroma unei cafele 

sau un ceai 

Si aveti grija ca va trec la acatiste
si apoi fac si niste 
pupici
Dany
elyanne spune:
Multumesc Dany 
Eu sunt in plina "criza financiara" ... asa ca ma fac ca nu obs. reducerile
... facultatile de platit, casco la masina
... si de schimbat diverse consubaile (ulei, filtre) ... mama ei de masina... e buna, pana trebe sa dam banuti pt. diverse
... nemultumita mai sunt ![]()
daniela_daneza spune:
Trezirea !

simtiti aroma
si langa cafea si o pipa / pt. viciate/
si un ceai pt. fetele cuminti 
Dany
elyanne spune:
Neata... eu acum m-am trezit... si pana nu beau cafeaua... nu's buna de vorba ![]()
Fii'mea n-a vrut azi la gradi... e mucoasa de aseara... am zis ca s-o simti copilu rau... cum a iesit tac'su pe usa era ca o floare... nu mai avea somn, vroia desene, jucarii... orice, numa somn n-avea... cat am domit io ca putoarea... a devastat camera ei... nici nu vreau sa ma gandesc cat imi ia sa trang pazzeluri, papusi, caietie, culori, platelina... mai vreti? ![]()