Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 19
danuta36 spune:
Hello!
Marami sa inteleg ca ne parasesti pana vinerea viitoare? O sa-mi fie dor de tine...
Dany sa porti cu placere noile achizitii..As mai bate si eu magazinele,dar nu prea ma lasa Miru,tot pe fuga sunt ...
Eliana am vazut pozele,tare frumusei iezii tai 

Mirela ai reusit sa slabesti vreun pic? 
Babylina si eu tot din '71
Teoretic ne intelegem f bine tot cu semne de apa: scorpion si rac,dar nu-i o regula..Eu am avut un iubit rac si toata ziua ne certam...Si mai bine ma inteleg cu 'opusii', adica fecioarele..
Bine ai revenit!
Serbanica bafta la vaccin!Pupici lui bebita!
Xandrutza nu mai dai pe la noi? 
andanii spune:
si eu sunt peste nascuta pe 3 martie , vad ca mai sunt 5 pestisori din 3 martie aici ...
vorbeati de potriviri intre zodii ... eu ma inteleg fffff bine cu pestii, scorpionii, racii si cu varsatorii .... 

ce sa va mai spun ... sunteti o gasca faina de pesti 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am 
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet 
danuta36 spune:
Iata ce-am gasit despre instinctul matern la Pesti ![]()
'Instinctul matern e exaltat,intr-adevar cosmic.E o nevoie psihica si fizica de a avea copii pentru a-i proteja si hrani.Devotamentul e bazat mai mult pe un instinct animalic decat pe capacitatea organizatorica,in acest caz, scazuta.'
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Andanii bine ai venit in baltuta! ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
multumesc de intampinare

sa nu-mi spui ca ai puiut nascut in octombrie, pentru ca si eu am o balanta , ti-am vizionat pozicile si am dedus asta

sa-ti traiasca sanatoase si voioase
si fetita mare e tot a ta ??? ce frumoase sunt 
ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am

s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
danuta36 spune:
Andanii multumim de aprecieri..si tu ai fetita? Cea mare e a unei prietene bune,care sta in...Timisoara ![]()

daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui andanii si eu sunt peste nascuta pe 3 martie , vad ca mai sunt 5 pestisori din 3 martie aici ... vorbeati de potriviri intre zodii ... eu ma inteleg fffff bine cu pestii, scorpionii, racii si cu varsatorii .... ![]() ![]() ce sa va mai spun ... sunteti o gasca faina de pesti ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma. cat am avut ... si ... cat mai am ![]() s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet ![]() |
Bun venit !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Iata ce-am gasit despre instinctul matern la Pesti 'Instinctul matern e exaltat,intr-adevar cosmic.E o nevoie psihica si fizica de a avea copii pentru a-i proteja si hrani.Devotamentul e bazat mai mult pe un instinct animalic decat pe capacitatea organizatorica,in acest caz, scazuta.' Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Danuta , de acord cu prima parte , cu a doua nu ..eu chiar zic ca sunt o persoana organizata !

Multumesc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
babylina spune:
Buna seara,
DAniela , pe baiatul meu il cheama Bogdan. CAnd reusesc sa nu imi mai prind urechile pe aici pun si poza.
Vorbeam de potrivirea zodiilor pentru ca in "tineretele" mele, am citit o carte care se numea " Barbatul scorpion" El scorpion ea pesti si descriau povestea lor de dragoste ca fiind perfecta. Ramasesem cu un "fix" vroiam si eu scorpion........si
l-am primit..........
ce zodii se mai potrivesc bine cu pesti?.............asa ca fapt divers..............