Pestisori... pestisori... (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

nu stiu daca este o trasatura a pestilor sau ceva personal, dar eu sunt superstitioasa si usor paranoica [lol} si mai ales nu suport asimetriile. Ma simt total inconfortabil la ce-a mai mica asimetrie.Pentru mine ordine inseamna ca lucrurile sa stea aliniate in functie de marime , inaltime, etc. Atunci cand nu reusesc asta ( si se intampla relativ des) ma dezarmeaza, enerveaza si prefer o dezordine relativ organizata decat o ordine dezorganizata. Imi doresc sa devin obsedata de ordinea perfecta, batraneasca, la linie ( Ati vazut filmul " Dusmanul din pat?)
m gasit pe aici pe forum un site interesant pentru cele care vor sa devina organizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cafea, ceai?

Andanii bine ai venit

Si eu am o problema cu unele fixuri ... nu doar cu asimetriile... cu diverse lucruri care trebe sa fie acolo sau asa...
Daca ii zic soatei sa traga perdeaua si nu a data-o pan la capatul peretelui, il bomban si ma intorc eu sa o fac
Si altele... daca nu sunt puse acolo nu pot sa stau jos... sau sa plec
Muuuulti pitici... si nu eram asa... asta-i noua, de cativa ani

Despre potiviri... sotul e berbec si ne intelegem foarte bine... dar si cand ne ciondanim... e furtuna... indiferent ca e o prostie... ne "zbarlim" amandoi si ies scantei

Ascultam ce zicea un astrolog... si spunea ca nu sunt reguli general valabile... ci ca in general unele zodii se inteleg bine cu altele... si invers... dar ca sa-ti dai seama cat, cum si in ce fel te intelegi cu cineva trebe o astrograma completa... contaza si perioada din luna cand esti nascut, ora nasterii, si probabil influenteaza si ascendentul

Si eu aveam o fixatie ca fii'mea sa fie scorpie... pe aceiasi idee ca pestii se inteleg bine cu scorpionii (in traducere scorpia face ce vrea din ma'sa ... e clar) si a iesit la limita dintre balanta si scorpion... depinde unde caut zodicaul... ba e balanta, ba e scorpion

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Continuarea...

Pestisori... pestisori... (30)

Mergi la inceput