Pestisori... pestisori... (29)
Raspunsuri - Pagina 20
babylina spune:
nu stiu daca este o trasatura a pestilor sau ceva personal, dar eu sunt superstitioasa si usor paranoica [lol} si mai ales nu suport asimetriile. Ma simt total inconfortabil la ce-a mai mica asimetrie.Pentru mine ordine inseamna ca lucrurile sa stea aliniate in functie de marime , inaltime, etc. Atunci cand nu reusesc asta ( si se intampla relativ des) ma dezarmeaza, enerveaza si prefer o dezordine relativ organizata decat o ordine dezorganizata. Imi doresc sa devin obsedata de ordinea perfecta, batraneasca, la linie ( Ati vazut filmul " Dusmanul din pat?)
m gasit pe aici pe forum un site interesant pentru cele care vor sa devina organizate.
elyanne spune:
Cafea, ceai? 
Andanii bine ai venit 
Si eu am o problema cu unele fixuri
... nu doar cu asimetriile... cu diverse lucruri care trebe sa fie acolo sau asa...
Daca ii zic soatei sa traga perdeaua si nu a data-o pan la capatul peretelui, il bomban si ma intorc eu sa o fac ![]()
Si altele... daca nu sunt puse acolo nu pot sa stau jos... sau sa plec
Muuuulti pitici... si nu eram asa... asta-i noua, de cativa ani ![]()
Despre potiviri... sotul e berbec si ne intelegem foarte bine... dar si cand ne ciondanim... e furtuna... indiferent ca e o prostie... ne "zbarlim" amandoi si ies scantei ![]()
Ascultam ce zicea un astrolog... si spunea ca nu sunt reguli general valabile... ci ca in general unele zodii se inteleg bine cu altele... si invers... dar ca sa-ti dai seama cat, cum si in ce fel te intelegi cu cineva trebe o astrograma completa... contaza si perioada din luna cand esti nascut, ora nasterii, si probabil influenteaza si ascendentul ![]()
Si eu aveam o fixatie ca fii'mea sa fie scorpie... pe aceiasi idee ca pestii se inteleg bine cu scorpionii (in traducere scorpia face ce vrea din ma'sa ... e clar) si a iesit la limita dintre balanta si scorpion... depinde unde caut zodicaul... ba e balanta, ba e scorpion ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica