Strumfi de iul-aug 2007 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Mychydutza, i-l poti da in ceai, apa sau orice altceva...mie pediatra mi-a zis ca pot sa-i pun si in mancare daca nul vrea cu lichide....un fond este un fel de smecta pentru copii...de la iaurt si Catinca face mai moale ( nus tiu cum naiba trateaza arabii diareea cu iaurt)
Ghinetzimi pare bine de cunostinta
Xerxe aseara am reputat o victorie si am reusit s-o culc eu, fara prea multe racnete si, mai mult a adormit dupa ce am pus-o in patul ei...ideea este ca fata mea, dormea singura, fara leganat, fara sa stam cu ea...avea ore de somn de pranz si ritual seara dupa baita...era totul absolut perfect....chiar nu stiu ce a apucat-o...pediatrul zice ca intra in epoca lui "NU" si ca probabil i-a casunat pe somn...sper sa nu o tina...adica sper sa se repete miscarea de aseara! Oricum merci pentru recomandare si o iau in considerare in caz ca nu se modifica ceva... Oricum, cred ca ne "paste" vreun dintisor sau vreo maseluta noua ca azi mi-a trantit scurt asa un 38 de grade....noi am facut si 39 de la dinti...asa ca...asta este nimic!!!
Stefania, cred ca intr-adevar conteaza educatia inca de mic, dar atunci cand copilul si intelege ceva...ca daca-l pedepsesti si el nu are capacitatea de a intelege de ce faci asta e degeaba...de alta parte, pedeapsa inseamna automat restrictie si restrictia inseamna frustrare...deci pedeapsa in opinia mea nu este o solutie ci mai degraba aratarea unor lucruri cauza-efect...

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am uitat sa va spun ca stiu exact de unde a luat Saby viroza: a venit un nene in vizita in 29 sau 30 decembrie, s-a jucat cu Saby, a plimbat-o in brate, noi eram multumiti ca avem putin ragaz si bucatarim intr-o relativa liniste. Dupa vreo ora de joaca "bot in bot", pe nene l-a prins un acces de tuse, intai a tusit spre copil, apoi spre mine vreo 30 secunde in total, ca in final sa-si puna intrebarea "mai, oi fi racit?" si sa-si raspunda singur ca in fiecare iarna e racit continuu .
Tin minte ca i-am spus atunci ca exact viroza ne lipseste, si mie cu bebe in burta si fetei.
Cand ii spunem acum ca ne-a imbolnavit pe toti zice ca nu e adevarat, nu se poate asa ceva, nici macar n-a fost bolnav, n-a avut nici febra . Uite ca nici eu n-am avut febra si totusi sunt complet darmata.

Deci, fetelor, atentie la cine stranuta/tuseste pe langa voi, apoi cine vine sa vada bebe, oamenii nu stiu ca nu se vine in casa de gravide/copil mic cu tot cu virusi dupa tine. Ma rog, nu multi stiu.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Cafera,sa le purtati iubite si sanatoase...asa pofta mi-ai facut de cumparaturi...maine ma bag si eu,deja am vorbit cu prietena mea si sam o raita.

eu am citit cu fii-miu in spinare,dar a reusit ceva,acum ma pregatesc sa-l culc si-o iau de la cap

seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cafera, imi esti "datoare" cu poza la geanta....

"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Da, Cafera, sa le purtati sanatoase, si eu am un chef de shopping de nu mai pot, shopping cum trebuie, mers in magazine si pipait produsele, nu virtual ca pana acum. Din pacate noi mai asteptam, abia am reusit sa iesim din casa sa mergem pe la doctori.

Ma gandesc la fetele din Austria, UK si alte tari in care au inceput deja reducerile, mamaaaaa, ce pofta-mi faceti!

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Da, Cafera, sa le purtati sanatoase, si eu am un chef de shopping de nu mai pot, shopping cum trebuie, mers in magazine si pipait produsele, nu virtual ca pana acum. Din pacate noi mai asteptam, abia am reusit sa iesim din casa sa mergem pe la doctori.

Ma gandesc la fetele din Austria, UK si alte tari in care au inceput deja reducerile, mamaaaaa, ce pofta-mi faceti!

Saby la laptop

Vrei sa spui la care s-au terminat deja reducerile.

Pentru prima oara am vazut in Anglia reduceri de 50% la multe magazine inainte de Craciun. Dupa Craciun au bagat 70% reduceri. Din pacate si multe magazine cu lichidari de stoc in vederea inchiderii magazinelor( woolworths, jjb sports).

Noi pe 27 dec ne-am trezit dimineata, la 7 si ne-am dus la Next in prima zi de reduceri. Am luat vreo 2 pungi de toale de ne-am rupt mainile pana la masina si casierul ne-a povestit ca la 5 dimineata cand a venit nu a gasit loc de parcare, magazinul deschizandu-se la 5.30 am.

Carla nu stiu cine e nenea dar foarte urat din partea lui. E o chestiune de bun simt sa nu tusesti in fata cuiva, sau langa un copil. Chit ca ai nu ai raceala e innaceptabil. Eu daca ma inec cu apa de exemplu intorc capul, incerc sa ma feresc sa-mi impart microbii prin jur.

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Acum am reusit sa intru pe forum, asa ca La multi ani Ioni si Ioane!!
Fianna , ce mai faceti? Cand plecati din tara? Pana atunci ce parcuri mai frecventezi? Am citit cateceva din blogul tau, f fain!
Lorina , ce frumoasa este Lori, ce a crescut!
Aylin ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, merci de urare. Tu ce mai faci? Esti in tara?
Ioana75, Ioanaiub, La multi ani!! Cum ati petrecut? Valabil si pt alte fete sarbatorite!
Carla, ma da' "de perspectiva" nenea ala cu tusitul in fata copilului si a ta.. Offf, sa va refaceti repede.
Ghinetz, bafta la disertatie si cu Victor, cu adormitul, trec toate

Citesc cu mare interes ce scrieti despre copiii vostri, caci acum au personalitate... Nu nominalizez ca uit pe cineva
Andreea e si ea intr-o faza de "NU"...are momente cand raspunde cu NU la orice intrebare, mai ales la cele care nu-i plac gen: ne imbracam sa iesim afara? (imbracatul ii displace), "ai facut kk?" schimbam pampersul la popou?, vii pana la mama? (depinde de ce o chem), mergem acasa?(din parc), luam vigantol? s.a Toate astea au ca raspuns un NU prelungit. "Nuuuuuu"
Dar mai zice is Da-uri, cand sunt chestii care ii plac: ne dam in leagan/uta, mancam anume ceva etc...
Mai nasol este cand se pune pe un urlat puternic, atunci cand nu o las sa faca un lucru interzis gen sa umble la cosul de gunoi, sa umble cu pantofii din dulap, sa ia vreun obiect periculos (daca scapa vreunul pe unde ajunge ea, si cum ea se inalta ajunge din ce in ce mai sus). SI urla frate, de nu-i mai intri in voie cu nimic...asta apropo de ce zicea Stefania, cum sa procedam cu copiii..
Pana la urma tot singura se potoleste, cand ii capteaza altceva interesul. DAR poate dura chestia minute bune. Uneori, ca alteori trece repede si fara scandal, o antrenez in altceva si gata. Vorbesc de aceleasi interdictii.
Acum mai este si va urma sub o forma mai complexa si relatia cu Ana Maria... Deja au inceput sa interactioneze... Plange Ana Maria, Andreea se duce cu o jucarie sunatoare la ea, zdrangane de 2-3 ori, i-o arunca la picioare la carut (sta in landou acum, urmeaza acum sa-i luam un patut), ii leagana carutul (cum stie ea, ca uneori il zdruncina de-a dreptul ), mai duce pampersi la gunoi(are voie doar sa arunce, nu sa mai si caute pe acolo...asta apropo de ce am scris mai sus la interdictii), o mai pupa, o mai "ia in brate"..adica vine cu bratele la mine si la ea, cand sunt cu ea in brate..
Doar cu mangaiatul avem o problema, ca nu prea face deosebirea intre mangaiat si dat palmute....
Cam atat..Luni mergem la vaccinul de 2 luni cu cea mica, pe cea mare vrea sa o mai vada dr-ita pt un control de rutina de 1 an jumate...

pupici...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata
haideti la cafea

multumim pentru urarile de ieri , am avut o zi plina ... telefoanele au sunat tot timpul, cand terminam de vorbit la mobil suna fixul , o nebunie ...
David a fost la gradinita si a venit foarte incantat ca i-au cantat copiii LMA , cum a intrat pe usa a si intrebat de cadouri

am avut o gramada de musafiri, au venit bunicile, fratele sotului, nasii, niste prieteni si vecinii de vis-a-vis, tare fain a fost

astazi s-ar putea sa mai avem o tura de musafiri, niste prieteni care nu au venit ieri, din lipsa de spatiu (traiul la bloc, ce sa facem )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

sa va scriu si eu despre Mara

Mara e foarte cuminte si foarte haioasa ... stie multe lucruri si raspunde la foarte multe "comenzi" dar inca nu vorbeste. eu poate gresesc dar o cam compar cu David care la 1 an si 5 luni spunea destul de multe cuvinte ... Mara vorbeste doar pe limba ei si nu vrea sa repete cuvinte dupa mine dar eu si asa o inteleg, stand toata ziua cu ea i-am invatat "limbajul" ... a inceput sa ma "ajute" prin casa, imi imita fiecare miscare, ieri stergea prin bucatarie cu carpa de vase, cand aspir se invarte in jurul aspiratorului si se distreaza, dimineata ma ajuta sa aranjez patul lui David
e foarte pasionata de apa, zilele trecute ne uitam la filmulete din Rodos si ea, cand a vazut marea, a inceput sa traga de haine sa se dezbrace iar cand ne facem toaleta de dimineata si cea de seara e cea mai fericita , cel mai mult ii place sa o spal pe dinti

eu de felul meu sunt o fire mai rece dar aseara, privindu-i cum dormeau, m-am "inmuiat" si mi-am dat seama cat sunt de norocoasa ca am doi copii minunati, sanatosi si cuminti, mi-am dat seama ca am primit atat de multe si poate eu am dat atat de putin in schimb

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si eu multumesc Domnului zilnic pentru minuea de copil ce mi-a dat-o....
..si care ieri si-a spart buza pe terasa, ca a calcat pe un ochi de gheata. Mi-a povestit soacra ca nu stia ce sa ii faca cand l-a vazut cu gura plina de sange. A ramas cu o zgaraietura mica pe buza, dar ma bucur ca a trecut repede peste moment si a papat o bucata de gratar de pui pregatit de socri pentru masa servita de sot la birou.

A fost foarte multa mancare si bautura, a si ramas multa de altfel. Iar sotul meu a luat ceva de mancare si bautura si a plecat la punctul de lucru unde stau muncitorii ca sa continue distractia. Si cred ca au prelungit distractia pana tarziu, ca nu a mai ajuns acasa. Dar nu imi fac griji, pentru ca acolo locuieste un muncitor cu familia lui (adica prietena mea cu puiul de varsta lui Razvan) si a avut unde dormi.

A fost foarte apreciat setul meu cu pietre negre, asa ca o sa imi mai cumpar cate ceva cand imi voi sarbatori sotul, ca vad ca am mana buna la ocazii din astea.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput