Strumfi de iul-aug 2007 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
musso17 spune:
fetele..va multumesc pentru cuvintele la adrsa plodului...iar de barbat ce sa zic,arata bine,intr'adevar,daca face burta tine cura si baga abdomene..dar mai presus de asta e omenos tareee..ne cunoastem de 11 ani si-l iubesc de numa.
cu rivanolul...nu-l folosesc deloc la mihnea dar in nebunia aia,dupa ce i-am dat cu apa am zarit sticla plina ochi si am zis hai si cu asta...in primul rand cine a mai auzit de rivanol in gura,mediu umed..
..am procedat din inertie,nimic mai mult.oanamada si fianna,multumesc de parere...promit ca nu-l folosesc.
stefania,e mult de spus,eu cred ca oamenii trebuie sa aiba limite,doua..de pericol si de bun simt,adica sa nu deranjeze pe ceilalti,altfel copilul meu e liber sa faca ce vrea.si cum impui limitele,explicand,aratand pericolul,pedespind...sigur in functie de gravitate si cu pedepse constructive...daca asta inseamna a dresa,atunci asta e...apoi a educa e sinonim cu a dresa...sigur,nu stiu de exista in dictionarul de sinonime.asta'mi e parerea
salut fetele care au revenit,lorinaoo,ghinetz,aylin[/b[b]],fianna
fianna spune:
AAAAA, nu stiu de ce a postat de 2 ori iar mie imi dadea eroare.
Sorry
Stefania aceasi problema mi-o pun si eu. Deocamdata citesc cat mai mult. Eu nu sunt deloc de acord cu pedepsele. Cred ca pentru fiecare actiune exista consecinte dar cred ca o pedeapsa impusa de mine nu ar avea nici un efect pozitiv asupra copilului. Inca ma mai gandesc cum anume sa procedez pentru ca nici mie nu-mi e clar dar stiu sigur ca nu sunt de acord cu pedepsele si cu time-out sub nici o forma.
Unui copil trebuie sa-i dai un exemplu, sa-i vorbesti si sa-i explici si mai ales sa-i arati ca-l iubesti indiferent de ce face. Eu una nu am fost pedepsita de ai mei si nu cred ca am ajuns rau din cauza asta.
fianna
cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
CarlaV spune:
Multumesc mult, Timi, Mi_a, Petra, Monicabo, Musso, Cafera, Oanamada, Violeta, Ghinetz, se pare ca Saby merge spre bine, eu sunt fara voce complet, bucuria sotului
.
Mi_a, eu i-am dat fulgi de porumb bio cu lapte de capra, i-a acceptat dar fara entuziasm.
Timi, rabdare si energie cu Saby, stiu... Rabdare mai am, cu energia sunt probleme mari, dar trag de mine si o rezolv si pe asta. Daca n-am facut rau la bebe cu cat am muncit de sarbatori, atunci e ok, inseamna ca sunt rezistenta.
Petra, bine ai revenit! Lia este bine.
Oanamada, multumesc mult pentru idee, o sa caut prospectul si vorbesc cu pediatra Sabinei. Am inceput de aseara cu Imunorezistan si ceai de Echinaceea, sa vad cum reactioneaza.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamiCamelia spune:
Buna fetele. La multi ani! Ingerasul meu nu mai accepta laptele... nici praf nici dulce, nici caldutz nici rece... deloc. De sarbatori am fost plecati la prieteni in Moldova. Am luat patutzul cu noi, paturica prferata. Prima seara a fost agitata. A adormit greu si nu a baut lapticul de nani. A doua seara a refuzat iar.. apoi nu am mai insistat gandind ca ajungem acasa si ne revenim. Asa s-a intamplat in primele 2 seri dupa intoarcere. Acum de 2 zile iar refuza. Ne-am intors la lapte praf poate poate, dar nimic... in rest mananca bine, tot ce-i dau si bea cam mult ceai( cam 2 biberoane pe zi)...pana acum am incurajat asta ca i-l faceam cu multa lamaie....nici apa nu mai vrea deloc.. doar ceai.
CarlaV spune:
La multi ani celor cu numele de Ioan si Ioana!
(Si Sabinutei mele pentru un an si jumatate)
Voiam sa zic ceva important dar am uitat pana mi s-a deschis fereastra de scris in ea.
Ghinetz, homeopatele sunt si universale (ca oscillo, homeogene, chamomilla) dar majoritatea sunt in functie de pacient si simptome, sunt mult mai specifice. In cele 6 zile de gripa i le-am schimbat Sabinei de 3 ori, in functie de evolutie, de secretiile nazale, de tonul tusei etc.
La ce povestesti tu eu ma gandesc la o doza unica de Pulsatilla ch30, ar trebui sa se rezolve cu atasamentul excesiv manifestat prin refuz de a dormi fara san/luat in brate, plans foarte usor, copii sensibili, cu temperament schimbator, care se linistesc la miscare (cum ziceai de plimbat) cu carutul.
Asta pentru ca ai intrebat de homeopate. In rest, stii si tu, baie calda la picioare, ceai de tei, lapte cald etc.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Cafera, ce si cat ai cumparat?![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Eheiiiiiiiiiiiii, Violeta, o luna stau cuminte. Am luat pentru fete hainute multeeeee si frumoase: de la chilotei, pijamalute, la gecute si pantalonasi. Pentru mine nu am ratat o scurta din piele intoarsa captusita cu blanita artificiala si un set dragut cu sutien si chilotel.![]()
violetan spune:
Cafera, sa le purtati sanatoase!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash