LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Acum am vazut si eu ca Ema e insarcinata. Ce frumos! Felicitari si sarcina cat mai usoara! Lasa, ca greturile trec.Capsuni am vazut chiar acum cateva zile la mega image, acum nu stiu daca or mai fi, dar cred ca la Dorobanti chiar gaseste. Noi iesim in fiecare zi cam o ora, drumul pana in parc, inapoi si ce mai stam pe acolo. Dam mancare la catel, ne invartim pe langa el, mai facem exercitii de mers si ne intoarcem.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ramo,
chiar poze de la sanius aveti?

La noi a nins azi toata ziua, acuma dupa masa mai slab si aduce a lapovita, maine fiind aici sarbatoare ca si in Ro dealtfel e tati liber si poate iesim la sanius fara sanie! Hihihi!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

POZE DE LA SANIUS
http://good-times.webshots.com/photo/2207049300102497651VFrjMN

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

POZE DE LA SANIUS

RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Superbe pozele , sunteti o familie foarte frumoasa
Si noi am avut parte numai de ger in fiecare zi la pranz erau - 10, - 15 grade iar noaptea - 20, -22 de grade.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara.

LA MULTI ANI, ROBERT!
ELENI , EVELINE ANDREI

Ellenuta multumesc ca ai vizionat pozele Ioanei si ca ti-a placut masina.
danybv multumesc.
emabucuresti si la noi e pb cu bautul laptelui, tot de la mine vrea sa bea.
ramona.b f frumoase sunt pozele de la sanius..la ultima poza m-am uitat la gingia lui Razvan, si nu am vazut ca ar fi umflata..adica nu se vad dintii ca ar iesi..

A inceput numerotarea inversa AMR=6 .

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 6 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Baia e gata, laptele si el, acum la somnic.

Am citit ce ati mai scris...

Irina, de iesit afara... mai subtire. La noi, pe langa faptul ca e frig, bate foarte tare vantul. Si, sincer, chiar nu am chef sa risc aiurea. In mod normal, nu tin cont de ora, adica daca e frumos, poate sa stea si toata ziua. Nu ma uit pe ceas. Iar ca imbracaminte, ma consult tot timpul cu Dani (daca ar fi dupa mine, as scoate-o cu 20 haine pe ea!!), dar, in general, body, ciorapi lungi, bluza cu maneca lunga, pantaloni de fas (salopeta), pull-over si haina de fas pe deasupra, caciula si gluga de la haina. Daca merge in carut mult timp, sac de dormit pentru carut, daca nu - eventual - o patura.

Grati, ma indoiesc ca ai intrat la menopauza. Aici nu te pot ajuta, ca mie mi-a venit la 2 luni in cap de la nastere.

Madalina, m-am terminat de ras cu licenta despre baraj, fara sa-l fi vazut vreodata!!!

Despre nepotica, tinem pumnii sa vina pe lume sanatoasa, iar mamica ei sa fie la fel! Sa ne tii la curent cu nasterea!

Ceska, acum nu ca sunt eu paranoica, cu toate ca si asta e adevarat, dar omleta eu as evita-o. Contine albus de ou si foarte mult ulei; si chiar daca e de masline, tot prajit e. Ma bucur ca ti-a refuzat Benji!

Alinus, baga un cv pe adresa mea de mail si vad ce pot face. Cu toate ca va fi extrem de greu, dar nu se stie de unde sare iepurele, nuuu? In English, please.

Miri, stiam eu de ce apelez la astia de la dhl!!! Dorinta ti-a fost indeplinita! Muaaaaah!

A, si vreau si eu baloane, dai return to sender, please? Si daca tot faci pachet, sa nu te deranjezi de doua ori, pune si chestia aia de arata demential, fundu' ala sau cum ii zice. Ca nu-s insarcinata, da' asa (balesc, a se citi, va rog).......

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tu esti o frumoasa, ti-a mai crescut parul, Razvanelu' parca se da pe derdelus de cand lumea, iar tati e foarte mandru!

O familie reusita, ce mai!!

Lalaaaaa, te-ai intors!!! Neuronu' intarziatu', il stii, acusica a ajuns si el!

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

POZE DE LA SANIUS

RAZVANICI LA 11 LUNI
Micul print-blog

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ramooooooooooooooooooooooo, sunt gelos! vaaaai, cavnic!!!! vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai! si ce moshulets draguts aveti voi! si m-am uitat si la filmulete, sa mor si mai tare de ciuda ce frumos umbla razvi!!!!

anca, intelesesem eu gresit. scuze!am crezut ca mananca si si la aceeasi masa. mea culpa.

creato, dau si baloane si dau si capsuni la plic! poti sa-ti imaginezi ca era s ale arunc? le luasem pt revelion, si musafirii n-au prestat. le-am facut si diplomat (n-am poza ca nush cum nu e in aparat) si n-au mancat:(( asaca... into inspiratie de moment am zis... hai , fie, un fondu' si... ca s amerg pana in capat cu ideea... n-au fost nici dati pe spate, nici nush cat de impresionati...

grati, ce menopauza mama? nici vorba! ai doar un noroc chir! fii fericita. si ceska la fel, cand ma gandesc la una alta si spaimele cu 'vai, oare sunt gravida'... prefer sa nu am deloc:)

pusici multi theutsei. bronsita trece repede fara sechele. daca ziceai bronshiolita....ma speriam rau! hai theutsaaaaaaaa, medicamentu, tratamentu si zambetul pe mutritsa!

eu... am desfacut bradul. asa mi s-a pus pata. am lasat doar geamul decorat.maine aruncam "matura". de fapt vineri.si tati instaleaza tarcul. ia sa-l chinuim nitel pe sacha cel lenes:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Ehei a adormit si Benjilica!
Mai devreme ne-am prostit rau de tot. Am un set de luat amprentele, adica vopsea, cartoane, hartie, rama de inramat opera de arta. Vroiam sa o fac de ziua lui si nu am ajuns. Plus ca tati zis sa chinui copilu in lipsa lui si am prins momentul. A fost o aventura, pacat ca nu mai era cineva sa filmeze. Si eu am spalat repede amprenta de pe zid facuta de B. in drum spre baie. Altfel aveam dovezi. Copilu cand s-a vazut cu vocsea pe labute a inceput sa le stranga, sa o preseze printre degete nici vorba sa deschida palma sa ii iau amprenta. Apoi pe drum spre baie a lasat cum ziceam o urma pe perete si l-a apucat sa se scobeasca in nas. Acuma doarme cu o nara inca putin albastra!
Si cu unghile de la piciorul stang putin albastre.
Ma impusca tati maine la baie cand o vedea!
Oricum avem amprente de la palma si talpa piciorului cam stangace, vi le arat maine inramate! Nebunie pe campie!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ramonab,
fain a fost la zapada!!!! Va sta tare bine pe sanie!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput